|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Mianowicie odkryłem pewną nieprawidłowość.Zauważyłem to gdy chciałem zagrać swoją drugą postacią.Wylogowałem się ale jak chcialem wejsc innym charem serwer mi tego zabronil wlasnie ze wzgledu ze jedna juz moja postac jest zalogowana w grze.Sprawdzilem na tibia.de i faktycznie moja postac nadal byla online.Powtorzylem kilka razy operacje i okazuje się że pomimo log outa moja postac zostaje w grze!!!!!!!!O co tu chodzi!?!?!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa
|
![]() wylogowywales pzrez exit znaczy jak miales battle to nacisneles X i exit jak tak to dopuki battle nie zginie do poty tamta postac nie zrobi log outa. Chyba dobrze rozumujem
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() Nie ja tez tak raz mialem, wylogowalem sie, i chcialem inna postacia z tego acc ale mnie wywalilo niewiadomo czemu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Nie-wylogowywałem się normalnie przez przycisk Log out
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
![]() |
![]() Wejdz jeszcze raz na tamta postac i jeszcze raz sie wyloguj, powinno dzialac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() moze poprostu serwer nie zarejestrowal log out i posta zostala (ale na planszy moze juz jej nie byc)
|
![]() |
![]() |