|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Chciałbym, aby tutaj ludzie z Thorii zamieszczali SS'ki bo stary temat jakoś podupadł i mało SS'ów jest, więc...
Dam swoje SS'y, które są mało efektowne bo ja zaczynam tutaj grać, ale lubie jak są na forum SS'y z mojego świata, który jest bardzo fajny. Najpierw takie cuś ![]() ![]() 17 z Morta ![]() Best z Morta ![]() ![]() I znowu 17 ![]() 6 Magic Lvl ![]() ![]() I 14 Level ![]() ![]() Mam nadzieje, że temar się rozkręci!!! Papapa...!!!
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Pierwszy raz widzę, aby ktoś z takim małym poziomem rozpoczynał swój własny temat. Niedawno sam założyłem, i nie wypalił. W każdym razie małe gz i powodzenia w rozkręcaniu tematu
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: Enchanted Valley
Świat: Danera
|
![]() @Up
To niewiele w życiu widziales ;s Zresztą napisał że to temat Thorii, ale taki już jest więc odsyłam do szukania ;s |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Power Love
Świat: Thoria
Poziom: 68
Skille: 84/83
Poziom mag.: 6
|
![]() ![]() ![]() Takie cos... jak znajde wiecej to zapodam <bo reszta to same advance... nuuuda ![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() |
![]() |