|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() mam ciekawy problem dotyczacy tego pojemniku na motylek - a wlasciwie jego brak.
stracilem ten pojemniczek, i mam spory problem - nie chce mi sie robic tego qestu od poczatku na innej postaci, po to zeby dostac ten pojemniczek. czy jest mozliwosc zdobycia nowego pojemniczka od npc? mam nadzieje ze ktos, kto mial podobny problem odpowie, z gory dziekuje. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Śląsk
Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora
![]() |
![]() A co to właściwie jest? O_o
Tibia tu, Tibia tam, Tibia życie zniszczy nam ![]() Ostatnio edytowany przez Tom@$Z - 23-10-2006 o 13:23. Powód: Burak |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() @up
spam -.- @topic domyslam ze ze chodzi o jakis addon i domyslam sie tez ze jest jedna droga na zdobycie tego..
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() ...kupic...od...innych...
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
PYTALEM WAS CZY JEST INNA DROGA NIZ KUPIENIE BADZ WYKONANIE QUESTU INNYM CHAREM. uwialbaim ludzi ktorzy chca nabic posta tekstem typu ,,spam" boscy jestescie -.- dla ludzi ktorzy nie wiedza co to jest : http://tibia.erig.net/Explorer_Society_Quest/Spoiler Ostatnio edytowany przez kubaub - 23-10-2006 o 15:58. |
|
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() @up
z tego co widze ten link co podales to qs nie? wiedz teraz pomysl chwile na ten temat i nad swoja genialna wypowiedzia i wyjdz -.- @alcor noo wypowiadajac takie slowa to prawie jak modlitwa ^_^
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
Ostatnio edytowany przez teletoobis - 23-10-2006 o 16:07. |
||
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka
Stan: Na emeryturze
Imię: Zurni
Profesja: Druid
Gildia: jestem członkiem!
Świat: Vinera
Poziom: 41
Skille: -----
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Nie wiem co powiedzieć >.<
w każdym razie sproboje być mądry i powiem : teletoobis! |
![]() |
![]() |
#8 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Zapytaj tego gościa, od którego quest brałeś o "butterfly conservation kit"(czy jak tam się to pisze).
Kosztuje coś koło 500gp.