|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
![]() |
![]() Domelus znany gracz na serwerze Harmonia został prawdopodobnie hakniety. Proszę spojrzeć:
Name: Domelus Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 160 World: Harmonia Residence: Carlin Guild membership: Dsm collector of the Bunch of Brothers Last login: Oct 21 2006, 19:47:16 CEST Comment: Many people asks what happend with her. Many of them belives in her stories. For your notice, she said, she never shared, never used any additional soft and never visited any suspicious sites. She said, she was hacked by her rl ex boyfriend and his friends if you want to hear her stories about that msg her in game. As you can see she doesn't give up so easly, she will tell her stories 100 times again and again... --- HACKET BY EX BOJFREND OF ATIMKA!!111 Account Status: Premium Account Jak sądzicie może to tylko jego żart, ale jeśli to prawda to wpolczuje mu bo jego trzeczy bylo warte około 10000k!? (moze troche mniej) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
|
![]() nie wiem co powiedzieć ale uważam że nie da się być shakniętym jak się przestrzega wszystkich zasad bezpiecznego korzystania z neta.Może gość nie miał firewalla albo antywirusa z anty phishingiem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() JA nie sądze ze domelus robi zarciki typu hacked by .......... on zadko zmienial swoj komentarz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() Placzmy wszyscy, ze jakis ludek z TIbii zostal shakowany ; ((((
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() O... rly?!...
Możesz mi powiedzieć, dlaczego założyłeś taki temat? Czy to zdarzenie wpłynęło na twoje życie? efekt motyla? Może cały twój światopogląd ułożony w około Domelus'a nagle się zawalił?... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie po prostu ciekawi mnie to poniewaz dlugo siedze na harmoni
Ostatnio edytowany przez Isard - 22-10-2006 o 15:04. |
![]() |
![]() |
![]() |