|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Chorzów - Gdzieś przy kompie.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Oto temat gdzie mozecie zamieszczac prace pt: "Jak to jest zrobione" fake musi zawierac min.5 zdjec. Prace maja dotyczyc jak sie robi niektore rzeczy i przedmioty. Mozna tez komentowac prace. Oto przyklad:
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() I jak? @EDIT Poprawione
Moje Postacie: Palladyn [CHAR]Zaleria Water[/CHAR] Druid [CHAR]Shein Habor[/CHAR] Nie komentujcie LVL'i bo mam ciekawsze rzeczy do roboty... Ostatnio edytowany przez ZenNeron - 27-11-2006 o 19:17. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Glupi pomysl...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Raccoon City
![]() |
![]() nie wiem czy bylo, ale pomysl niezly..
1. ortografia, szkoda ale jest blad 2. troche kiepskie wykonanie 3. dwa pierwsze obrazki identyczne ![]() za pomysl 7.5/10
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Bez sensu... Nie podoba mi się... 1/10 (nie wiem za co
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora/Solera
Poziom: 5
Skille: 15/23
![]() |
![]() twuj fake ma 4 obrazki 2 obraski som takie same :|
i trawa dziwnie sklejona ;s |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() kiedy zobaczyłem nazwę na pierwszą myśl przyszło mi poradnik że nowi fake'owcy mogą się tu pytać ile dusza zapragnie(no prawie tyle
![]() ale inni fake'owcy mogą też zamieszczać?? jak tak to może coś dam ![]()
http://yunosku.on.toribash.com/ kliknij a dodasz mi 30 tc w toribashu(spełnij dobry uczynek) Ostatnio edytowany przez Yuno Skumi - 27-11-2006 o 19:14. Powód: sry nie zauważyłem czegoś |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() 5/10 za orginalny pomysł
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() inni tez moga dawac prace ale temat: "Jak to jest zrobione"
moga to byc rozne rzeczy: tibijskie, prawdziwe lub inne
Moje Postacie: Palladyn [CHAR]Zaleria Water[/CHAR] Druid [CHAR]Shein Habor[/CHAR] Nie komentujcie LVL'i bo mam ciekawsze rzeczy do roboty... Ostatnio edytowany przez ZenNeron - 27-11-2006 o 21:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() tragedia!
z tym się zrobić nic już nie da |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Twoje pomysly sa gorsze niz tragedia... ;d
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() no wiesz nie chce sie was czepiac ale przyjedziecie do chorzowa to zalatwie wam jakies niezłe panienki.
bo wiedze ze jestescie w zlym nastroju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Edit w tym rzecz bo ja boss kozaków, ktory spi*****a na drzewo jak cos sie dzieje, ale obstawiony gosciu ktory slucha hip hopu i ma kilka babek. A tak wogole to jak chcesz mow mi Pawel - gosciu ktory ma rozprawe w szkole za pobicie z wysokim poziomen agresji.
Moje Postacie: Palladyn [CHAR]Zaleria Water[/CHAR] Druid [CHAR]Shein Habor[/CHAR] Nie komentujcie LVL'i bo mam ciekawsze rzeczy do roboty... Ostatnio edytowany przez ZenNeron - 28-11-2006 o 21:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @up
już nie udawaj tekiego bossa co buja sie po mieście i wszystkich leje... @topic pomysł na temat może i głupawy ale coś z tegp by wyszło ale z tym ziołem to dowaliłeś. żal mi sie poprostu, przypominasz mi jednego kozaka w klasie co sie wozi ale jak dojcie co do czego to dostaje po ryju.... wykonanie OKROPNE!
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() @Autor:
Yoł zhiom ! Obsthaw mhi blatntha i dajh mi idotkhe z dyskotheki !11 Chcse cosh wies ten tegez ! ples ! Jestes, takim idota, czy co ? Mnie tacy idioci co sluchaja HH i proboja sie upodobnic do swych "Idoli" z Polskiego Rapu/HH (Obie rzeczy w wykonaniu Polskim sa zalosne, chociaz niektore sa godne mniejszej uwagi). Drugie, Jeszcze bardziej mnie smieszy to w jakim stopniu podchodzisz do dziewczyn, no wiem... sa Dziewczyny i sa dziwki, ty masz to drugie... Kogo to pociaga ? Spac z jakas dziewczyna, ktora to robi z kazdym ? Ekhm... Wybacz, wracaj na swoja laweczke przed blokiem, cpac glupie ziolka kupione od jakichs tam dealerow, i nie wracaj na fora internetowe, gdzie uczeszczaja dzieci. Chociaz...Ty tez zapewne jestes dzieciaczkiem (moze i starszy moze i mlodszy niz ja, ale charakter i zachowanie masz nadal 12 - 14 latka, ktory chce sie popisac "paczcie ! jagi jesthem kul" - Przez takich jak ty, HH schodzi na Psy... I jak tu sie nie dziwic, ze ludzie mowia "Ci co sluchaja HH, sa bezmozgami" - ja slucham HH i sie czasem wstydze do tego przyznac, myslac o takim czyms jak ty). @Topic: Moze i by wypalil pomysl, ale... ekhm... Twoj fake (Jak powstalo ziolo...ja pier.... skad takie idiotyczne pomysly -.- ... Juz nie masz mozgu przez to ziolo czy co ?... idz na odwyk narkomanie ...) odstrasza wszystko, co jak co... ale mnie jak ziolo z konopii, czy z czego ty tam napisales, powstaje - to mnie nie interesuje ! ani troche. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() @up
Też to chciałem napisać... Wyręczyłeś mnie ![]() Parę słówek: Polski HH jest żałosny. "Y0 ziom ku*rwa pale maryche chodz dzi*wko do mnie wyr*ucham cie zi0m kureskie zycie"... Jedyne fajne piosenki polskiego HH/Rap to Mezo - Ważne i Mezo & Kasia Wilk - Sacrum. A takie coś jak powstaje zioło itp nikogo nie obchodzi... Jedno słówko jeszcze ![]() S*******AJ! Dziękuję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie udawaj kozaka, bo już nie takich jak ty widziałem... A tak wogóle to mów mi Michał - gościu, który ma IQ kilka razy wyższe od ciebie. @topic Głupi pomysł
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() @uo
lol @topic Słabe |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Cytuj:
reszta cytatu jest ok Topic@ Czy trzeba coś tłumaczyć? Skoro wszedłeś to wiesz gdzie są drzwi... No! Brawo! Znalazłeś dzwi! To teraz wyjdź i nie wracaj! DNO
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Rokko Sorek
Gildia: Orcs for Life, Punch for Life
Świat: Harmonia
Poziom: +12
![]() |
![]() Posłuchałem sobie tego twojego hip hopu i powiem tylko jedno "Dałeś d**y" tyle sie nauczylem z tej twojej "Muzy"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Polska!!
Imię: Reine de Lumiere
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
![]() |
![]() Cytuj:
a zioło to wieksza lipa niż autor tematu ![]() Do autora tematu: jak uważasz że na kimś zrobisz wrażenie tym swoim pozerstwem to się grubo mylisz... LOL
Za dużo KB Ostatnio edytowany przez Princessinka - 29-11-2006 o 17:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Raccoon City
![]() |
![]() Cytuj:
2. zalatw mi jakies panienki, pedalku ![]() 3. "obstawiony gosciu" yhm, akurat... 4. jeee powiedzial spi***** (to nie czyni cie "spoko ziomalem") 5. pobicie z wysokim poziomem agresji ? idz sie leczyc.. 6. szkoda ze tez mam na imie Pawel... 7. jak juz cie wyrzuca z forum za szpanowanie, to wroc do ziomalków na lawke przed blokowiskiem, najaraj sie lisci kasztanowca i moze zdemoluj jakas budke telefoniczna. cya all (pewnie zapytasz co to znaczy "all".. nie, po ch robic sobie wioche ?)
![]() |