![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Setozz
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 71
Skille: 80/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Witam, filmik nie moj, 57 ms expi na tombie, zarabisty exp
![]() http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13247 i 2 filmik http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13248 Pozdro. PS. Jesli ktos wie ktory to tomb to niech napisze ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi nigdy się jeszcze nie zwróciło. Tylko wtedy kiedy na skeletonach expiłem -.-
@up2 Peninsula Tomb Ostatnio edytowany przez Dagins - 26-10-2006 o 17:21. Powód: tomb |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Nosgoth
Stan: Na Emeryturze
Imię: Fill~
Świat: Celesta
![]() |
![]() Bo widac ze niepotraficie tam expic -.-
Ja mam 29 ED i zawsze sie zwraca... Gdzy kupie 1 bp manasów wynosze z tomba ok 2k. Trzeba wiedziec jak expic...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
|
![]() bez kitu lole z was jak mowicie ze expicie i sie wam nie zwraca.... jak ci sie nie zwraca to nie exp tam-.- btw. jak ja se kupie 30 bp manasow to wracam z lootem na 60k gp i 5 bp manasow mam na wyjscie : P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Imię: M&M :)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 181
Poziom mag.: 78
|
![]() Cytuj:
LOOL ? co ty niby robisz 29 ED w tombie za tele ?? - marnujesz scarab coins po to by sie telnac i zaraz uciec ?? ostatnio troche siedze w tombie i gdyby nie vamp shield to by mi sie nie zwrocilo za manasy ( sidze od tygodnia co dzien i same smieci - sporo gp czasem jakis spike sword, guardian shield - po tygodniu jestem na zero z kasa /tyle samo ile mialem zanim poszedlem na tomba ) nie wiem jak innym zwraca sie exp za TP - ale napewno 29ED to tam "wymiata" EDIT. dla scislosci mowie o tarpit tomb ( z behemotami )
![]() Ostatnio edytowany przez HIHOHAHO - 26-10-2006 o 17:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Sanok
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 55
Poziom mag.: 51
|
![]() Lol następnemu się wydaje, że jest panem świata...
Czy widziałeś kogoś, kto się wypowiadał w tym temacie, a gra na Refugi? Ja nie bardzo... A z tego, co przeczytałem, wnioskuję, że największym noobem z tutaj piszących jesteś ty... Ostatnio edytowany przez wizu - 27-10-2006 o 17:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Mińsk Mazowiecki
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Sinestesia
Świat: Aster/Aurea
Poziom: 100
Skille: 92/90
![]() |
![]() Omg po co te kłutnie...E tam taki exp...Na zółwiach i scarabach lepiej :d
"Jeżeli możesz stać w tłumie fanów muzyki trance , liczących 20000 osób z podniesionymi rękami w górze i tego nie czuć , to jest coś nie tak z tobą , a nie z trance'm" -Signum- http://steamcommunity.com/id/kosmatykocyk Zachęcam do Gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2006
|
![]() Dokładnie. Co do Tomba to nudno. A zwrot zależy od szczęścia i umiejętności.
|
![]() |
![]() |