|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Following Avyabix
Profesja: Elite Knight
Gildia: Era Zero
Świat: Astera
Poziom: 63
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Witam. Mam pytanie odnśnie potted flower. Chodzi o duża amfore w której są takie białe kwiaty. Strasznie mi się to podoba i chciałbym to mieć jako ozdóbke do domu tylko nie wiem gdzie to kupić/dostać. Proszę o pomoc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() Mialem ze 3 takie kwiaty w depo ale potem cos chyba zmienili i nie dalo rady pakowac tego do dp czy do bp. O ile dobrze pamietam te kwiaty respia sie tam gdzie zaczyna sie questa na nowe wyspy ( NPC Eleonore ) tam w pokoju obok powinny byc. Narq
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Following Avyabix
Gildia: Era Zero
Świat: Astera
Poziom: 63
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Witam. Mam pytanie odnśnie potted flower. Chodzi o duża amfore w której są takie białe kwiaty. Strasznie mi się to podoba i chciałbym to mieć jako ozdóbke do domu tylko nie wiem gdzie to kupić/dostać. Proszę o pomoc
![]() ![]() @Boorex właśnie nie da sie tego spakować do plecaka a ja mam domek w port hope:/ więc lipa |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() mozna to wytaskac z tego domu gdzie jest eleo~ na liberty bay, ale spakowac sie tego nie da po ostatnim update i tylko ci co maja domki na liberty moga sie z tego cieszyc, sam chcialem to miec u siebie w domku, no ale do port hope nei da sie tego zaniesc ;/
![]() |
#6 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Ojcowski Dom
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]()
15:43 Sirblaze on Isara [1]: nie padne 15:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sirblaze on Isara. He was killed by a rat. Y'all Ostatnio edytowany przez Yallah - 28-10-2006 o 14:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up:
Też to sprawdzałem.. ale oni mówią o jakiejś amforze z białymi kwiatami. ;< |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() @yal~, kaju~
potted flower mozna kupic u kazdego prawie sprzedawcy mebli, ale nam nei chodzi i ten patyk z rozowa kulka na koncu...