|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Argall
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Poziom: 59
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @Asterot
Będe robił dalej jeżeli tamci mnie przeproszą za takie oskarżenia. To naprawde boli kiedy ktoś tak krytykuje cię za twoją ciężką prace |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() No to dowidzenia... Nieprzeprosimy. Jezeli nieumiesz przyjac krytyki to mozesz nawet niewchodzic w ten dzial. Myslisz ze jak ja zrobie dobrze, i ktos powie ze "do dupy" to przestane robic? NIE! Wiec rob albo spier...
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Argall
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Poziom: 59
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
@Down Przyjmę z tej twojej wszystko oprucz tego OTSME Bo inne rodzaje krytyki mobilizują mnie do pracy a jak mi mówią że używam OTSME to co mam specjalnie gorzej robić? Ostatnio edytowany przez TomStonE - 29-09-2006 o 16:56. |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() @up
Rob a niegadaj -.^ Jezeli znów będą takie rzeczy jak się robią w OTSME to dowidzenia ^.-. Kazda krytyke? Do dupy 0/10 (znow orki... nic nowego... pusto... idiotycznie... prawdopodobnie OTSME...) ;p przyjmiesz jak kazdy ci bedzie tak wylatywal?
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Człowieku, nie opieraj się tak bo się spocisz <podaje husteczkę> -.-''
Wszystko wskazuje na to że to OTS ME, mało kto potrafi tak równo skeić płytki chodnikowe, nikt nie bawi się w układanie ich co do pixela na ich rzeczywistym miejscu i nikt nieopuszcza rogów w domku tak precyzyjnie... Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Krizz - 29-09-2006 o 19:07. |
|
![]() |
![]() |
#27 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Kobieto, ja też znosiłem takie krytyki, ładnie zrobiłem i NIKT mnie nie posądzał o OTSME... Niby czemu, jak pokazałem na obrazku wcześniej, nie skleiłeś dwóch krawędzi naraz? W paint'cie to zrobić idzie... A tą podłoge zrobiłeś albo specjalnie, bo myślałeś, że będzie "0.o jednak to nie jest OTSME, bo maluteńki kawałeczek podłogi jest źle przyklejony!"? To się mylisz, od razu ci to mówię... Kolejnym dowodem jest brak słupka w rogu budynku... Tu już chyba nie muszę tłumaczyć, prawda? ... ... ... D.N.O. Dennie Nabazgrany Obrazek ![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Zamykam temat.
Otworze go ponownie, jesli udowodnisz mi jakos, ze to nie OTS. Po przeczytaniu tematu nie jestem tego pewien.