|  | #301 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 09 2006 Lokacja: Olkusz Posty: 66 Stan: Aktywny Gracz Imię: Pierwszy Rycerz Profesja: Master Sorcerer Gildia: Brotherhood Team Świat: Pacera Poziom: 59 Skille: 19.26 Poziom mag.: 57 | Niezle Natalia xD kozak jestes ^.^  A ja dam dzisiejszego hitka z e-wave xD  Teraz oczekuje na paca ... moze jutro bedzie : DDD powruce jako MS xD Ciao 
				__________________ If you think you can, you can. And if you think you can't, you're right. Life is tough, then you die. Click Click Boom.. | 
|  |   | 
|  | 
|  | #302 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 01 2006 Lokacja: Oleśnica Wiek: 36 Posty: 222 Imię: Danieluss Profesja: Elite Knight Gildia: Polish Power Świat: Pacera Poziom: 102 Skille: ------- Poziom mag.: 7 | @ up   strasznie sie cieszymy....  | 
|  |   | 
|  | #303 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 09 2006 Lokacja: Olkusz Posty: 66 Stan: Aktywny Gracz Imię: Pierwszy Rycerz Profesja: Master Sorcerer Gildia: Brotherhood Team Świat: Pacera Poziom: 59 Skille: 19.26 Poziom mag.: 57 | Up ;] na Tobie mi niezalezy, i w przeciwienstwie do Ciebie gram wlasnym harem a nie pozyczonym, kupionym lub tez danym sam gram a nie jak Ty dostal hara na 105lv a ma 102 gz hehehe. 
				__________________ If you think you can, you can. And if you think you can't, you're right. Life is tough, then you die. Click Click Boom.. | 
|  |   | 
|  | #304 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 01 2006 Lokacja: Oleśnica Wiek: 36 Posty: 222 Imię: Danieluss Profesja: Elite Knight Gildia: Polish Power Świat: Pacera Poziom: 102 Skille: ------- Poziom mag.: 7 | @ up na 103 dostalem i nie padlem nim ja tylko sabu bo on na anhi nim szedl  a co do ciiebie pipko to ja przynajmniej  nie okradam kolegow btw slyszalem ze nawet na ots ludzi okradasz? hahahahahaha | 
|  |   | 
|  | #305 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 08 09 2006 Lokacja: Rokita Posty: 14 Stan: Aktywny gracz Imię: Slayerr Profesja: Knight Gildia: Polish Fighters Świat: Pacera Poziom: 41 Skille: --/-- Poziom mag.: 5   | Tiki sraj na niego  nie jest warty uwagi ^^ | 
|  |   | 
|  | #307 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 08 2006 Posty: 45 | na poczatek   te 2 dragi zaczely mie oczywiscie klepac   2 dl  ciag dalszy  nagroda =]  | 
|  |   | 
|  | #308 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 08 2006 Posty: 43 | Po dlugej przerwie spowodowanej nauka (szkola sux) zlecialo mi 2 tyg pacc   ale mam 1 fotkr stare ale jeszcze ich niebylo  Ostatnio edytowany przez LoLex133 - 29-09-2006 o 08:14. | 
|  |   | 
|  | #309 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 08 09 2006 Lokacja: Rokita Posty: 14 Stan: Aktywny gracz Imię: Slayerr Profesja: Knight Gildia: Polish Fighters Świat: Pacera Poziom: 41 Skille: --/-- Poziom mag.: 5   | Ten first Ss już był  | 
|  |   | 
|  | #310 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 04 2006 Posty: 89 Stan: Zbanowany Imię: Dagar knight Profesja: Elite Knight Świat: Pacera Poziom: 73 Poziom mag.: 6 | Yo all,juz dawno fotek nie wklejlem oto pare     GM      hello      smile      Addon           CyA all komentowac | 
|  |   | 
|  | #311 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 01 2006 Lokacja: Oleśnica Wiek: 36 Posty: 222 Imię: Danieluss Profesja: Elite Knight Gildia: Polish Power Świat: Pacera Poziom: 102 Skille: ------- Poziom mag.: 7 | Yo Yo < co ten ziomus od Was chcial> ?   | 
|  |   | 
|  | #312 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 12 2005 Lokacja: Stalowa Wola Posty: 57 Imię: Tajfoon Profesja: Elite Knight Świat: Pacera Poziom: 50+ Skille: 77/75 + Poziom mag.: 5+ | Pytal : Whats up?? My ze questa wykonujemy a on z nami ss'a zrobil i napisal Have fun i juz go nie bylo  | 
|  |   | 
|  | #313 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 21 08 2006 Posty: 45 |  | 
|  |   | 
|  | #314 | 
| Guest Posty: n/a | atak piratów   wkońcu atak...  pod koniec  licze na kolejne ataki ^^ | 
|   | 
|  | #315 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 01 2006 Lokacja: Oleśnica Wiek: 36 Posty: 222 Imię: Danieluss Profesja: Elite Knight Gildia: Polish Power Świat: Pacera Poziom: 102 Skille: ------- Poziom mag.: 7 | teraz ja;S  najpierw udany dl hunt:  pozniej mala pomoc w fina ancient helmet qeuscie < ale nie zrobilem ss jak farao lalismy ;S> mam na filmiku to zrobie po zniej z filmu zdjecie;P  i Vasherman   | 
|  |   | 
|  | #316 | 
| Guest Posty: n/a | grtaz ADAS ile wy byliście na tych dl'ach i ten Lozas~ znów zaczoł grać ? a ja mam tu pierwszy kompletny outfit pirata (kobiecy)      Miłosz wszystko posół :/ Ostatnio edytowany przez Devil Rayn - 30-09-2006 o 11:12. | 
|   | 
|  | #318 | 
| Guest Posty: n/a | prawie czyli 10% przynajmniej w ab | 
|   | 
|  | #319 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 08 2006 Posty: 43 |  | 
|  |   | 
|  | #320 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 06 2006 Wiek: 47 Posty: 157 Imię: Maniuraa Profesja: Royal Paladin Świat: Pacera Poziom: 100 Skille: 91/67 Poziom mag.: 20   | tylko sie zalogowalem do glowy szczelil mi pomysl zeby skoczyc na HG i w koncu zmierzyc sie z elderkiem   pierwszy elder  po pierwszym elderku   no i wizyta w bibliotece obowiazkowa  jak by nie bylo zawsze jakis ds sie uczepil i przewaznie na mnie    troche akcji     no i maly burdelik jaki zostawilismy po sobie    ogolnie wadlo mi jakies 20% expa masterowi tez cos wskoczylo;p a loot z eldera to tylko kasa i morning star  pierdykane sknery:/ | 
|  |   |