|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Dobre! Kurka, jesteś naprawdę dobry i Twe dzieło podoba mi się coraz bardziej. Świetna grafika i efekty, pokręcona fabuła, a to wszystko zmieszane w bardzo dobrych proporcjach. Do tej pory mogłem tak powiedzieć jedynie o Cyklu, eeriona. Wiedz, że w moich oczach dołączyłeś do fake'owej elity.
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() ze niby ja dziwnie swiece??
![]() ![]() ![]() co do calosci to super podoba mi sie ten zamglony las... mmm... jednak cala reszta robi sie troche nudna, wprowadz jakies walki, niech ktos zginie (tylko nie ja plax ![]() ![]()
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Profesja: Sorcerer
|
![]() heh ja tam wole zeby kontynuowal jak to sobie zaplanowal bo moze sie okazac lepsze nic pipsniecie 6 demonów i rozwalanka na maxa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Spoko fake rob dalej \.O./
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Muahahaha jestem evul ;D boli główka Veruis?
![]() Co do fake to nie mam zastrzeżeń oprócz najeżdżających się napisów. dyszka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() @up
Jeszcze niestety boli ![]() PS. Czemu miales bana? @topic When more?
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmmm powiem tylko tyle:
1.Ja nie mam czasu 2.Alph nie ma czasu 3.Alpha wcielo ![]() 4.Nie wiem 5.Nie chce nam sie 6.@up Wiec nie spamujcie kiedy bedzie next part bo sami nie wiemy robimy fake tylko w weekendy wiec wiecie to na tyle cya ![]()
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @Ignatius Fireblade
Jak coś, to dołączyliśCIE, bo robię to z Koperkiem. Mimo wszystko - THX. @Dukos Wiem, że się monotonia robi, ale nie bój nic, będzie akcja. Może nie w następnym odcinku, (może...) ale będzie. @Groszek Racja. @Zając Które napisy się najeżdżają? Pokaż, to postaram się takich błędów nie robić. @Veruis W weekendy robimy fake, (tak jak napisał Koper) więc gdzieś tak sobota/niedziela powinien być. A jak nie - za tydzień bankowo. Chyba, że dostanę karę albo mi komp padnie... Lepiej zrobię backup spritesów, żeby w razie formata nie stracić.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 01 2006
Imię: Kardes
Gildia: Rook Terrorist (No Official)
Świat: Xantera
Poziom: 17
Skille: 18/22
|
![]() No to w końcu skommentuje
Fake dobry bardzo mi się podoba (moja rola też heheh ![]() ![]() @Down Zapomniałem Ostatnio edytowany przez Gobii - 20-09-2006 o 22:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zbanowany
|
![]() @up
RóbCIE! Ten fake nie jest robiony przez NIEGO, ale przez NICH -.- Na każdej stronie są przynajmniej 2 posty o tym, czytaj troche ![]() @Magic Master (down) ... @D.A. nmzc ^^ Ostatnio edytowany przez Lord Wardi - 22-09-2006 o 20:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ****** Pal
Profesja: Paladin
Gildia: nie mam
Świat: Berylia
Poziom: 11
Skille: 40 dist
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Bardzo mi się podoba twój fake story. Rób dalej. Czekam z niecierpliwością na next część. Ocena: 8.5/10
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @topic Never mind... Będę dalej robił.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 22-09-2006 o 19:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
czemu nub? Odrazu King nab! xD NO to czekamy... Jak niebedzie ladnie... niezabije kilkuset ludzi... niezlamie conajmniej tysiaca kosci... niewypijehektolitrow krwi... To niebedie mi sie podobac ![]()
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jeszcze nie teraz... Jeszcze nie... @topic Macie: ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- ![]() ---- To by było na tyle. Comment (szczegółowy... to się powoli robi nudne, nie?) plx!
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zbanowany
|
![]() no0o0o0o nareszcie jestem ;] Fake zajedwabisty, co du dużo mówić xD
Nie widzę żadnych błędów... Next plx? @WielkiKoper (down) ;] Ja już się domyślam, co to będzie za niespodzianka ^^ Piąte i szóste słowo po smilu (włączając "I", "w") Ostatnio edytowany przez Lord Wardi - 30-09-2006 o 19:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() A no racja co tu dużo mówic. No i ja jestem :d Fajnie i miło
![]() Ostatnio edytowany przez Sezu - 30-09-2006 o 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() <siorb ,chlip,mrau,bóó itd.> GDZIE JA JESTEM?!?!?! HANTJED ON ROOK!
Ja chce "...mordować, grabić, palić i truć..." ![]() <evul mod off(mysleliscie ze napisze tylko to?Mauhauha)> Fabula: 9/10 ![]() Grafika: 10/10 Sklejanie: 10/10 Wykonanie: 9,5/10 Ogolnie: 9,9/10 (?) xD No, a teraz dawaj nam druga czesc! xD
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
@Top. Dam ci szczegółowy bo jestem zły...;<. Krzywa brama (wiem Koper ją robił...). Bardzo ładna lokacja miasta (nie wiem czy celowo, ale lampy są krzywe). Brzydki dach tego budynku gdzie stoi Wudar i w nim zejście do karczmy jest... Koło przy młynie w pewnym miejscu jakby "wyżarte" jest ->zaraz nad wodą lekko. Co to za "papka" na kuchence?:|. Co robi miecz Exerosa na blacie?:> Ten Songo to z podziemia wyrósł?:>...mógłbyś jakoś bardziej przybliżyć jak on się wziął w tej karczmie. Blascire też gdzieś kurde wcieło, chyba jakiś czar znikania ma ;>... Co ten Blascire robi na dachu :|:|?? (I teraz durne ![]() Wykonanie bardzo dobre, fabularnie pokręcone i bardzo dobrze... Ogólnie podoba mi się ![]()
![]() |