|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
Pokaż wyniki sondy: Co sądzisz o tym programie? | |||
Świetny |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 24.32% |
Dobry |
15 | 40.54% |
Słaby |
5 | 13.51% |
Syf! |
8 | 21.62% |
Głosujących: 37. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam, właśnie skończyłem program który ułatwi życie dla Fake-ów,
nie będe się rozpisywać... ...miłego ściągania! Cytuj:
http://rapidshare.de/files/36996055/feg3*****.html -Dzięki Nup Mage za hosting na RapidShare ![]() Trzeba troszke poczekać aż download zaskoczy Ostatnio edytowany przez Shylios - 17-10-2006 o 17:29. Powód: DODAŁEM 2 LINKI Z INNYMI FORMATAMI KOMPRESJI |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to ściągam... zobaczymy czy to daje wszystkie kolory do all ludków...
![]() EDIT@ W dupę, co się dzieje że nie mogę właczyć bo plik jest uszkodzony?!?!?! Down Te tak mam!!! EDIT2 I juz ni dziala+.+ Ostatnio edytowany przez Poprostu Pitbul - 16-10-2006 o 20:02. Powód: ej no;< |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Hmm... Szybko ci poszło
![]() ![]() Hmmm... Co jest? @down zip'a! xD @up zadziałało? jak?! Ostatnio edytowany przez Lord Wardi - 16-10-2006 o 19:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 28-04-2011 o 16:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Sciagnolem... pobalem...rozpakowalem... i sie niechce wlaczyc.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 28-04-2011 o 16:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Nup Mage
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Elysia
|
![]() Rehost na rapidzie tu:
Your Download-Link #1: http://rapidshare.de/files/36996055/feg3*****.html A program nawet fajny, prosty w obłsudze, jednak średnio funkcjonalny no i warto by dodać do niego nowe outfity. @Edit: Status: MIGHT BE INFECTED/MALWARE (Sandbox emulation took a long time and/or runtime packers were found, this is suspicious. Normally programs aren't packed and don't force the sandbox into lengthy emulation. Do realize no scanner issued any warning, the file can very well be harmless. Caution is advised, however.) AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing To się zdarza, więc nie sądze żeby byl keylog, ale cóż ;p Ostatnio edytowany przez Nup Mage - 16-10-2006 o 21:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ściagnąłem, odpaliłem - działa.
Tła - jest niezgorzej, choć kamyczki chyab są też inne, reszta przyzwoicie itemy - może być ale outfity to jest wręcz nieużywalne A te +/- to mi nie działało, kolor był nienaturalny, i w ogóle byl tylko jeden Wiec coś mi tutaj nie śmiga. ale checi am sz, podstawy programu też - więc nie ejst źle. Ale to ręczne dobieraniue outfitu i koloru - dobija :/ Mimo, ze zostało ponumerowane dorbze - np. 2413 i 2513 - jeden plus...
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() Działa, ale:
>minusy: -outfity 7.6 -trochę kiczowate nałożenie kolorów -trzeba samemu sprity wybierać, wyobrażałem sobie to w ten sposób, że w programie wybieramy outfit i kolory do niego, np: głowa-(do wyboru), góra-(do wyboru), dół-(do wyboru), buty-(do wyboru) -mało przejrzysty program >plusy: +pomysł +dla ludzi, którzy nie mają photoshopa albo gimpa świetny program ------------------- Ogólnie mówiąc, spodziewałem się czegoś lepszego. PS: Lubię kakao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Dom.
![]() |
![]() jest dobrze ale, mi nie dziala przycisk zapisz...
oraz plusy i minusy do czego kolwiek one sluza ![]() ![]() Dlaczego nie dziala?
![]() Ostatnio edytowany przez Dzolk - 17-10-2006 o 15:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzienki za pozytywner posty, już z kolegą bierzemy się za drugą część w której usuniemy wzsytkie błędy...
PS: Za błędy przepraszam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ****** Pal
Profesja: Paladin
Gildia: nie mam
Świat: Berylia
Poziom: 11
Skille: 40 dist
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Czemu nie mozna zmieniac kolorow w outfipie i po co jets ten + i - ? Jedyne co mi sie podoba to wyszukiwarka i bg maker.
(chwilowo zawieszone) Ostatnio edytowany przez Magic Master - 17-10-2006 o 14:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Może być... Czekam na 2 część :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie podoba mi sie utyfity jakies dziwne wychodzą stare outy chyba tylko facc
wyobrazalem sobie inaczej ten program ale gratz wykonania. pozdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Już pracuje na drugą częścią gdzie wszystkie błędy usuwam... I dam więcej opcji! ----------------------------------------------- Cytuj:
![]() A co do reszty to masz przycisk info [F1]... Ostatnio edytowany przez Rothes - 17-10-2006 o 15:38. Powód: Połączenie dwóch postów napisanych jeden pod drugim |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: We Włocławku
![]() |
![]() Fajne ale kolory troche takie jasne i w następnej części mógłbyś zrobić outfity 7.8
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Teraz robi wersje Pro (wszystkie błędy usunięte) oraz dodatkowe opcje... |
|
![]() |
![]() |