|
|||||||
| Notki |
| tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
|
Mam pewien problem...
A mianowicie : Najeżdzam myszką na "Sizes", aby zmienić rozmiar czcionki, to nic się nie pojawia. Nic nie moge z tym zrobić... Klikam na to, i nie da śię rozsunąć tabeli... ![]() To samo jest z kolorami czcionek, czcionkami i nawet załącznikami Nic praktycznie nie moge zrobić (Moge dawać tylko te komendy, kture pamietam... Zaczeło mi się to robić, wtedy kiedy został stworzony owy wygłąd forum, ja zostałem przy starym... No i mam taką próśbe: Albo powiedzcie mi jak temu zapobiec (np.: jak ustawić nowe forum?) Albo podajcie nazwy popularnych komend Prosze o pomoc, i z gury dziękuje ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
|
dawno nie widzialem tylu bledow ortograficznych w takim durnym temacie :/ az w oczy szcyzpie -.-
kup slownik i uzyj pewnego przycisku to pomoze -.- edit taa wezme i uwierze, ze nie ma nic o nowym layu -.- boze, przeciez to na glownej stronie widac :|
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
Ostatnio edytowany przez teletoobis - 03-11-2006 o 17:52. |
||
|
|
|
|
#3 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
|
Jeśli chodzi ci o przycisk "szukaj"
to musze cię rozczarować... Nie ma tego typu tematów
|
|
|
|
#4 |
|
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
|
Sprawdź czy masz włączoną obsługę java script/czy twoja przeglądarka w ogóle ma obsługę js.
Problem może też wynikać z korzystania tego "magicznego sposobu na ominięcie ilości slotów na megaupload". Przynajmniej takie problemy js pojawiły się w wersji firefox 1.5.x dla Windowsa(między innymi-problem z skryptami rozwijanych menusów, obsługi gmail i innych). Nie występuje to zawsze, ale jednak. @Teletoobis Tydzień banika niczego nie nauczył? Bo znowu nabijasz posty.
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 03-11-2006 o 18:13. |
|
|