|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Będę w tym temacie wklejał swoje fotki - advy, hunty itd. Prosze także zeby fotki wklejali moi znajomi (oni juz wiedza o kogo chodzi)
![]() No To na poczatek wczorajszy Hydra huncik - glowny respik zajety byl ;/ ![]() ![]() ![]() Atu biedny dsik stracil glowe dla hydry ![]() ![]() Huncik krotki, slaby resp, i ogolnie kapa... ale niedlugo beda lepsze ;] Komentujcie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Profesja: Sorcerer
Świat: Morgana
![]() |
![]() yo vepe ;]
nice ss'y, ale daj wiecej... wszystkie prawie takie same (hunt na hydrach), wiec ocenie jak temat sie rozkreci... ;p chcialbym tez dac moje ss'ki, ale co kogo obchodzi awans na 28/29 lvl ;/ wiec jak nabije wiekszy to tez dam... btw. powodzenia w grze, daj wiecej ss'ow, i z innych miejscowek (fajne sa solo-hunty =d) i ocenki: a reczej jedna - 9/10 daj wiecej bedzie lepiej ; >
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() 15 min temu moj solo hunt skonczyl sie zawiecha kompa i powrotem na 55 lvl w trybie expresowym -.- no coz nie poddaje sie zrobie 2 bp sd zeby sie zwrocilo na manasy i jade dalej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze ze nikt nie komentuje :/ ziomki tesh nie wklejaja:/ i mi temat przymiera ale nie pozwole ;] dzis sski z necro (tragednia zajebist ewaste i zandego loota -.-) Foty jedna pod druga nie mam sily opisywac chyba mnie choroba bierze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wkrotce nasteone ssy ;> Moze z hydr i na pewno z tomb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ktos jednak moglby skomentowac
![]() Biedne mumie ![]() ![]() Next ![]() O.oJeszcze 1 => ![]() Facecik w Czerni ![]() Zaglodzili biednego pieska ![]() ![]() Ahhh Ci Skini ;/ ![]() O.o Agencik Smith ;< a Wybranca nima ;/ ![]() And Koniec wienczy dzielo ![]() ![]() Jutro znow huncik na tombie jak nie bedzie zajety;] moze loot w koncu dopisze ;/ bo nie mam cos szczescia jak widac ;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejna Porcja ssow z czyszczenia tomba z panami w pidzamach, facetami w czerni, zaglodzonymi psami, skinami, czerwonymi anemikami oraz z agentami z matrixa xD No Wiec
Na Sam poczatek kolo z pidzamce ;] ![]() O.o Kolejni Dwaj krewni tutenchamona (tutenchamona zabilem wczoraj ![]() ![]() Kur** znowu mnie napadli skini ;/ ![]() pk? ![]() WoW Zawsze chcialem wystapic w matrixie ![]() ![]() Pasiaste pidzamki dalej w modzie 0.0 ![]() a To jakos tak niechcacy ;p ![]() No to na tyle ... prosba skomentuj ktos w koncu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() calkiem calkiem... ale gdzie ci Twoi friends?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
|
![]() Nom ładne ss'y, a na tych necro to niezłe waste miałeś ;f
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() ojjj waste waste ;/ ;iczylem na boszki a nawet mistic turban nie polecial ;/ no cush ;/ teraz siedze na tombie wrzuce potem fotale ;pp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Białystok !
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: No Justice
Świat: Calmera
|
![]() chłopak, fajne ss'y, ale troche jedzie monotonią.. ciągle tomb i tomb [;
No ale, nie jest źle ![]() Tak btw, nie zaduży ten podpis ? ;s tylko czekać aż modek sie przywali ;s (zadużo kB ) ![]() |
![]() |
![]() |