| 
 | |||||||
| Notki | 
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  26-08-2004, 10:40 | #1 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 26 08 2004 Posty: 3 |  O co tu chodzi ??!! Wczoraj gram sobie w tibie trenuje na trollach w carlin i nagle mam straszne lagi i robi mi sie logout choc wcale tego nie nacisnąłem.Teraz gdy chcę sie zalogowac nie mogę bo pisze mi tak :"You may only login witch one character of your account at the same time." co ja mam zrobic poczekałem do restartu serwera i nic dalej to się pokazuje. doradzcie | 
|   |   | 
|  | 
|  26-08-2004, 10:41 | #2 | 
| eX Moderator Data dołączenia: 14 03 2004 Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu Posty: 2,197 |   Może ktoś Cię shakował i gra Twoją postacią w tym czasie? 
				__________________  De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! | 
|   |   | 
|  26-08-2004, 11:08 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 08 2004 Wiek: 36 Posty: 54 Stan: Na emeryturze Imię: Adash Karste Profesja: Paladin Świat: Furora   |   a ile masz charow na tym koncie? moze hakier siedzial na innej postaci. | 
|   |   | 
|  26-08-2004, 11:11 | #4 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 26 08 2004 Posty: 3 |   jesli chary to som postacie to mam 2 postacie na ty kocie i jednom umiem sie zalogowac a tą drugą nie | 
|   |   | 
|  26-08-2004, 12:07 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 08 2004 Lokacja: Białystok Wiek: 34 Posty: 58   |   Odczekaj troche czasu. Po prostu złapałeś tak zwanego Friza (jak masz lagi i ci wyloguje to jest Friz). Pewnie server jeszcze sie nie połapał, że sie wylogowałeś. Za jakiś czas wszsytko powinno być OK. Bez paniki 
				__________________ Merawo Paladyn lvl 19 Recruited Ones of the Almighty Tibians Amera POLACY TRZYMAJMY SIE RAZEM GÓWNA NIKT NIE RUSZY!!! Wejdź TU a zobaczysz coś związanego z tibia!! | 
|   |   |