|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#41 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Płock
|
Ofiara wypiła trucizne lol
Oto loot (co też ci luzdzie w plecakach mają ) A tutaj Remeus Lupin z tibi.pl w trapie! On specjalnie chciał tak żeby był na zdjęciu (Apropo, Kumulus, na tym zdjęciu Kochajonca Blondynka to Kuba Jagodziński lol) Potem Remeus Lupin sie przyłączył do trapowania ![]() Potem nowe screeny! Remeus jak coś to zawsze znajdziesz mnie w młynie ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: w Monopolowym(Tuz za rogiem)
Stan: Tutor
Imię: Kedobaw
Profesja: Elite Knight
Świat: Pacera
Poziom: 24
Skille: 50/54
Poziom mag.: 4
|
ja mam pytanko: Na jakim serverku grasz?? Może bym przyłaczył się
![]()
|
|
|
#43 |
|
Użytkownik Forum
|
a ja mam jeszcze jedno pytanko... jak ci się udaje zmusić ich do wypicia trucizny?
![]() |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Moon's Spawn
|
hehehe... podle to i okrutne co czynisz, ale... smieszne
tylko co za duzo to nie zdrowo, pamietaj ![]() |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Użytkownik Forum
|
Jestem z Lunary.
A do wypicia trucizny zmuszam tak: "Drink a magic drink plx plx" |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Las Loren
|
Zarobmistste screeny. Nie zwracaj uwagi na tych ćwoków co cie za to najeżdżją. Mnie sie to podoba. Chyba sam sprobuje na mytherze tylko na jakims odzielnym koncie
Jak bede miał jakieś fajne screeny to tu zamieszcze. A za swoje ss masz u mnie +ps. A co robisz jak koleś nie pije trucizny ani nie płaci??
Mess with the best - Die like the rest... HAIL de'slayers Ten, który walczy z potworami winien uważać by samemu nie stać sie jednym z nich...Kiedy spoglądzasz w odchłań ona równierz patrzy w ciebie... |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Krzyżak
|
A to podręcznikowy przykład zachowania Polaków. Wychodzi na to, że każdy Polak to taki cham. A później na mainie was biją...
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Las Loren
|
Cytuj:
To, że twoja gra w Tibie wygląda tak: Login, hunt, jedzenie, spalanie many, jedzenie, hunt, jedzenie, logout.( i tak codziennie) to nie znaczy, że inni nie mogą wprowadzić różnych "urozmaiceń" w swoje tibijskie życie. Więc jakby wszyscy odbierali takie przekręty jako objawy chamstawa to życie w tibii bylo by "sztywne" i wyglądao by tak jak wyżej napisałem.
Mess with the best - Die like the rest... HAIL de'slayers Ten, który walczy z potworami winien uważać by samemu nie stać sie jednym z nich...Kiedy spoglądzasz w odchłań ona równierz patrzy w ciebie... |
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Łódź
|
Jak ja kocham trapowac ale zdecydowanie wole pekowac
Powodzenia w dalszych trapowaniach.
|
|
|
#50 |
|
Użytkownik Forum
|
Kto mówi że mnie niją na mainie? Ja trapuje i PKuje tylko niepotrzebnymi postaciami.
Dakar jak pytałeś to na przykład jak ktoś nie pije trucizny anie nie płaci to ja wtedy mówie mu że sobie ide, a on po paru minutach namysłu płaci . |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Użytkownik Forum
|
Siema! Troche czasu nei zamieszczałem screenów! Teraz kolejna dostawa!
Tutaj trapowałem sobie w Carlin z nudów bo mam red skulla ![]() ![]() A tutaj high levelowce do miasta przyszły ![]() ![]() Tutaj Lavina (jeden z 100+ leveli na Lunarze) w moim trapie ![]() ![]() Rozmowa z Affą (Też 100+ ) ![]() Część druga rozmowy! ![]() Potem Affa powiedział że jestem noobem i że specjalnie pisał tak jak jest na screenie ![]() A tutaj Lady w trapie, haha!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Użytkownik Forum
|
A to już screeny z trapowania na rooku ;]
Tutaj ja i kumpel dajemy trucizne nOObkowi ![]() next noob plx ![]() no nie gościu sie nazwał cycobijący a nie był polakiem ![]() ![]() Tutaj ludzie robili impreze, a ja sie tylko tam wdarłem i już po imprezie ![]() ![]() Tu jeszcze lepiej ![]() ![]() Trappy trap ![]() Cycobijący sie wlogował ;D ![]() Nestępna ofiara którą skusiło wołanie: "FREE ITEMS !!!" ;] ![]() |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Użytkownik Forum
|
Jamewaho próbuje zapłacić ;]
![]() No nie, PACC w trapie ![]() ![]() next... ![]() next... ![]() tu za bardzo nie widać ale trap był ![]() ![]() i trapik next ![]() |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Użytkownik Forum
|
Nasza ekipa trapowania:
Ziomex(ja) Zul zul zbiera na wino (kolega) Godzilla da mastah (praktykant i kolega ;]) ![]() Pierwsza ofiara ![]() ![]() Next osoba ![]() Hehe tutaj razem z żulem zrobiliśmy małego trapa ![]() ![]() próbujemy wcisnąć trucizne nOObowi ![]() tu chyba wipił (nie pamietam czy na tym zdjęciu )![]() Tak, wypił ![]() ![]() Nieudany trap (ofiara stawiała duży opór) ![]() Loot z Xuzijego, który wypił trucizne ![]() ![]() Tutaj gościu za mną szedł kiedy robiłem mega trapa i sam został strapowany ![]() ![]() Możecie także obejrzeć filmik z tego trapowania w moim temacie w dziale Filmy ![]() |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2004
|
Niezły ubaw ale czy ci ludzie nie mogli się poprostu wylogować ?? ja bym tak zrobił i wbił po resie
![]() |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Użytkownik Forum
|
Teraz!
Mega nowy, odlotowy trap urządzony przeze mnie, Godzille i Zula ;] Wiecie gdzie to jest? Zgadnijcie! ![]() Pierwszy nOObek ![]() Nastepna ofiara przyszła zaraz po dedzie pierwszej ;] ![]() Nastepny newbie w trapie ![]() Nono, jak ja lubie słyszeć "Urgh!" po wypiciu trucizny ;] ![]() Godzilla uwielbia sie uśmiechać ![]() ![]() loot ![]() To wszystko na dzisiaj! MOZECIE TAKZE OBEJRZEC FILM Z MEGA TRAPA W DZIALE FILMY W MOIM TEMACIE !!! mam nadziejse że sie podoba ;] |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Użytkownik Forum
|
Ej ludzie nie wiem czy teraz bede już trapował ;] Troche się znudziło mi wole fotomontarze robić. Ale pomyśle
![]()
|