| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  27-08-2004, 21:46 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 07 2003 Posty: 25 |  Przegląd starego serverka ;] (GS vs knigth :P) Witam...   Właśnie przejrzałem swoje skarby które zostały na nieużywanej już przestrzeni dyskowej mojego konta na republice  i znalazłem: 1. SSki z polowanka na GSy   ekipa: (LOL) Bati - 26lvl knight...... skile ?? jakieś nie za duże  Tu sobie spokojnie rzucałem kamykami w pajączka...  Aż nagle przyplątał się jakiś fajtłapa ...  ... Fajtłapa nie fajtłapa... ale też walił w moje kochane skarbeczki   Ale starając się nie zostawać w tyle z całych sił żucałem rozgrzanymi kamyczkami   Tu stare czasy przed updatem :| A tutaj już coś całkowicie z innej beczki  )) 
				__________________ And remember, the respect is everything... I am watching U.... You cant hide aneything from me... TITANIA WORLD Bati Volti The only not Portugeese member of Volti's family   | 
|   |   | 
|  | 
|  27-08-2004, 21:57 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 08 2004 Lokacja: W DOMU! Wiek: 34 Posty: 113 |  cool fajne sski nawet troche dziko kiedys plecak wygladal troche sie usmialem z tego ostatniegi  | 
|   |   | 
|  27-08-2004, 22:33 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 08 2004 Lokacja: tu i tam Wiek: 43 Posty: 65 Profesja: Sorcerer Świat: Berylia |   Hmm... cos mi tu nie pasi zbytnio;/ piszesz ze masz lvl 26? a do molts 30+ moga wejsc, bo to chyba molts o ile dobrze widze 
				__________________  Mors A Tergo Bibamus Ergo   | 
|   |   | 
|  27-08-2004, 22:37 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 07 2003 Posty: 25 |   Hmm fakt... na tych SSach nie mam lvlu 26 ... tylko 25   (co możesz zobaczyć w okienku skillz na screenach).... Może teraz dali tam jakieś drzwi od 30 lvlu.... ale te screeny byly robione dłuuuugi czas przed updatem wprowadzającym te szitowate wrota :| Ps. mam jeszcze mapki własnej roboty do 2 questów  ale podejrzewam że raczej ich nie moge umieścić  
				__________________ And remember, the respect is everything... I am watching U.... You cant hide aneything from me... TITANIA WORLD Bati Volti The only not Portugeese member of Volti's family   | 
|   |   |