Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

stary 21-11-2006, 22:14   #2841
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

bozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee czy wy umiecie tylko wymieniac kogos bledy ?
tak was to bawi ? i jak uwarzacie sie za takich wspanialych to moze wezcie sie juz za rodziny bo tibia juz nie jest dla was chyba ....
teraz powiecie "powiedzial 19 latek grajacy w tibie" w tibie gram w wolnym czasie ktorego mam ostatnio duzo a zreszta nawet nie znacie 90% ludzi ktorych komentujecie w rl wiec co wy mozecie o kims takim wiedziec ... bez kitu
ale jak zawsze kazdy widzi to inaczej i zaczniecie jak kazdy post komentowac "jaki ty tempy itd" wracajac do wydarzen hummm lovize expi na demonie itd ale i tam dlugo sobie nie poexpi

PS. dajcie date kolejnej bitwy i miejsce ;> propozycje mile widziane

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-11-2006, 22:17   #2842
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Gildia: Freelancer
Świat: Galana
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post
tak was to bawi ? i jak uwarzacie sie za takich wspanialych to moze wezcie sie juz za rodziny bo tibia juz nie jest dla was chyba ....
teraz powiecie "powiedzial 19 latek grajacy w tibie" w tibie gram w wolnym czasie ktorego mam ostatnio duzo a zreszta nawet nie znacie 90% ludzi ktorych komentujecie w rl wiec co wy mozecie o kims takim wiedziec ... bez kitu
ale jak zawsze kazdy widzi to inaczej i zaczniecie jak kazdy post komentowac "jaki ty tempy itd" wracajac do wydarzen hummm lovize expi na demonie itd ale i tam dlugo sobie nie poexpi

Blad- oceniamy postepowanie jakie pokazujemy wszyscy nawzajem na tym forum jak i w grze.. Ktorej czesci nie rozumiesz?;]

kolejna bitwa?? lol
Goroma/ weekend/ bez waszej armii nobow - wy na nas!
Co wy na to?;]
Kurier jest offline  
stary 21-11-2006, 22:21   #2843
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:

nie krytykuje kogos rl bo jej nie znam, natomiast jestes pewien ze mozesz spokojnie powiedziec ze nic z tego co napisalem nie tyczy sie Ciebie? jesli nie tyczy to w czym problem? a jesli tak to moze czas to przemyslec zamiast sie oburzac? chcesz mi cos porzarzucac to nei widze problemu, ja lubie dyskutowac (jak widac) tylko postaraj sie to jakos uzasadnic
stary 21-11-2006, 22:32   #2844
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City

Stan: Początkujący
Domyślny

Ankh-duze pole manewru, mozna miec szerokie szyki obtoczyc przeciwnika, naprawede ejst w czym wybierac i nie mowicie anwet ze wam ktos ucieknie bo jak go na ankh nie dogonicie to na innych teranach tez nie...-.- a bitwe ustalcie troche wczesniej bo niektorzy musza sie przygotowac...
aragorn uczciwy jest offline  
stary 21-11-2006, 22:45   #2845
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ...

@pawlon
Jesli zrobiles to swiadomie to oddaje honor.

Wow Catri jaki ty bojowy
Dajmos to nasz pupilek i nie sposob nie gadac o nim. To co on gada, robi brak slow na niego. Mam taka teorie, ze najwiecej o real gada ten, kto ma z tym problemy. A z twoich poprzednich wypowiedzi kiedy chwaliles sie ze byles na dworze WOW nikt z nas tego nie robi. Z Zemusa tez duzo osob sie smieje ale nikt sie tak nie bulwersi. Przyznaje ja sie zbulersowalem jak kurier po raz kolejny nabijal sie z mojego sexownego plywaka rumcia. Ale na boga rumcio nie jest tak uposledzony jak dajmos, bo wcale nie jest. W ogole nikogo nie powinno sie porownywac z tym polinteligentem. Ja nie wierze jak mozna byc tak ograniczonym. Wymienami bledy dajmosa, bo sa one wyrazne... Napisz ktory z nas jest tak ograniczony, zeby do kazdego PEJ ARMOS OD DAJ

@kurier
Goroma wykluczy ich noobow ale tez troche ludzi od was, bo niestety ale duzo z was nie ma juz pacca.

@aragorn
Czytaj forum i zobacz dlaczego HWL nie chce walczyc na ankh. Powodzenia!

Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 21-11-2006 o 22:47.
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 21-11-2006, 23:00   #2846
_PiteroS_
Użytkownik Forum

_PiteroS_'s Avatar

Data dołączenia: 12 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
A ja wlasnie przezywam te lata liceum Oo. Pochwale sie " nie mam zagrozen ^^
@pawlon
Masz racje moze sie dowartosciuje ale posmiac sie zawsze mozna z takiego polintelgenta
I jak dobrze zauwazyles polowa forum pisze jakby maila dysleksje- NIE DYSGRAFIE haha ty sie doucz... dysgrafia to jak ktos brzydko pisze ;]
Oj braki w wyksztalceniu ;]

w kwesti malego wyjasnienia:
dysgrafia - klopoty z czytelnym pisaniem
dyslekcja - to zaburzenie objawiające się trudnościami w nauce czytania i pisania
dysortografia - trudności z opanowaniem poprawnej pisowni, pomimo znajomości podstawowych zasad ortografii

jak na czyms sie nieznasz to po co sie odzywasz!!
a jak masz jakas wade napisana powuzej to ja udowodnij
bo sa odpowiednie papierki na to.
wiem bo je mam od 199~roku
_PiteroS_ jest offline  
stary 21-11-2006, 23:12   #2847
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny ...

Jakbys byl troszke bardziej inteligentny. TO bys wiedzial ze dysortografia czesto chodzi w parze z dysleksja. I jedno wynika z drugiego
A u wiekszosci osob z forum wystepuje dysleksja + dysortografia, , chociaz przewaza liczba osob ktore nie potrafia po polsku pisac. Nie czytaja zadnych ksiazek i pozniej nie potrafia pisac piekna poprawna polszczyzna. I nie mam zadnej dysfunkcji.

Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 21-11-2006 o 23:18.
stary 21-11-2006, 23:46   #2848
_PiteroS_
Użytkownik Forum

_PiteroS_'s Avatar

Data dołączenia: 12 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
Jakbys byl troszke bardziej inteligentny. TO bys wiedzial ze dysortografia czesto chodzi w parze z dysleksja. I jedno wynika z drugiego
A u wiekszosci osob z forum wystepuje dysleksja + dysortografia, , chociaz przewaza liczba osob ktore nie potrafia po polsku pisac. Nie czytaja zadnych ksiazek i pozniej nie potrafia pisac piekna poprawna polszczyzna. I nie mam zadnej dysfunkcji.
nie trzeba miec dysortografii by byc dyslektykiem i na odwrot, " nie proboj byc szerszy od koszuli"
i nie ucz ojca dzieci robic,
jestes smiesznym dzieciakiem ktory malo wie o zyciu, a chcesz sie wozic,
moge sie zalozyc ze lubisz bardo lizac rzycie, jestes w tym bardzo dobry,
wnioskuje to czytajac twoje posty
_PiteroS_ jest offline  
stary 21-11-2006, 23:47   #2849
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Imię: Demia
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Domyślny

Przestańcie dzielić życie na coś typu rl life i Tibie,Tibia jest częścią prawdziwego życia poznajemy w niej ludzi z którymi później możemy się spotkać w barze np,poświęcając czas na gre wcale nie znikam z naszego "rl life" i w tej grze to wciąż jesteśmy my,a nie wymyślony człowiek.Oczywiście zdarzają się przypadki,że osoby z kompleksami starają się spełnić swoje skryte pragnienia typu bycia szanowym,a nie poniżanym i spotykająć się z nimi jesteśmy zaszokowani jak bardzo różniło się nasze wyobrażenie o tej osobie ale to są wyjątki.Zabierając coś w grze nie można powiedzieć,że wcale złodziejem nie jesteś bo to gra.W krajach lepiej rozwiniętych niż Polska takie rzeczy są karalne i można dostać za to grzywne lub wyrok.

Co do dyskusji na temat gramatyki wg. mnie to głównym powodem takich głupich błedów typu:wiencej,którendy itd jest właśnie Tibia ponieważ bez znaków ą,ę,ż,ź itp trudno jest zrozumieć wypowiedź kogoś więc zostaje użyta forma fonetyczna,a potem wpada ktoś na forum i po 3-4 godzinach pisania na Tibi pisze z przyzwyczajenia tak głupio albo osoby czytające takie wyrazy podświadomie je zapamiętują i popełniają takie same błędy.

Co do Galany to pogratulować wyrzucania coraz większej liczby graczy;p Ciekawe kiedy Lithium i część przeciwnej strony zrozumie,że za chwile nie będą mieli o co walczyć.W takim tempie ucieczki graczy z Galany po wygranej wojnie będzie 400 osób online max w godzinach szczytu i respik będzie tak wielki,że z nudów odejdziecie z tego serva albo zapragniecie powrotu do starych czasów gdy było z kim pogadać,szybko się expiło nie czekając na resp.Ale wtedy będzie za późno.

P.S. Maniek znalazłeś jakieś moje nowe chary??;p
Demiphant jest offline  
stary 21-11-2006, 23:58   #2850
NOHAS
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 11 2006

Imię: --------
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ------
Poziom: ---
Skille: -----
Poziom mag.: --
Domyślny

Mam takie pytanko gdzie sie sprawdza kto ile expa wbil itp?
NOHAS jest offline  
stary 22-11-2006, 00:00   #2851
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Imię: Demia
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Domyślny

www.erig.net
Demiphant jest offline  
stary 22-11-2006, 09:14   #2852
Trialowiec
Guest

Domyślny

Dajmos <3

stary 22-11-2006, 15:44   #2853
horniok
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 11 2006

Domyślny

nasz pupilek wielki dajmos znowu zaszalal z tego co widzialem to grozil boltinie i kazal jej placic chlopak przegina totalnie
horniok jest offline  
stary 22-11-2006, 16:20   #2854
Arkuss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Poznań

Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
zmiencie temat, on nie zasluguej na az tyle uwagi chlopak sie dowartosciuje jak to poczyta, a pisanie rómek" ma sowje podstawy, zauwazyliscie ze jak tylko suie komuc uwage zwroci na blad to od razu "ma" dysgrafie, dyslekcje, i wszystko co mozna? HIV tez ma?
z tym HiVem przesadziłes, bo to nie jest temat do nasmiewania sie... a moze ta choroba i Ciebie dopaść jak każdego... poczytaj troche o tej chorobie to zrozumiesz...

btw. pochwalcie sie na jakich serverach gracie moze sie dołącze, bo na Galanie mam hunta i jak to pare postow temu skopiowalem wypowiedz Wielkiego Dajmosa ("nie grasz juz tu") nie moge grac na tym serverze xD
Wolałbym grać tam gdzie większa część graczy z Galany sie przeniosła by czuc sie jak u siebie a nie na odosobnieniu... Czekam na odp.

Pozdrawiam
stary 22-11-2006, 16:39   #2855
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arkuss Pokaż post
z tym HiVem przesadziłes, bo to nie jest temat do nasmiewania sie... a moze ta choroba i Ciebie dopaść jak każdego... poczytaj troche o tej chorobie to zrozumiesz...

btw. pochwalcie sie na jakich serverach gracie moze sie dołącze, bo na Galanie mam hunta i jak to pare postow temu skopiowalem wypowiedz Wielkiego Dajmosa ("nie grasz juz tu") nie moge grac na tym serverze xD
Wolałbym grać tam gdzie większa część graczy z Galany sie przeniosła by czuc sie jak u siebie a nie na odosobnieniu... Czekam na odp.

Pozdrawiam
z tego co wiem sporo na lunarze i na thori a co do dajmosa moge znim pogadac bo znajac zycie nie mial powodu
stary 22-11-2006, 17:06   #2856
Ascario
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja

Świat: Askara
Domyślny

To pogadaj z reszta gildi zeby mnie juz nie bili :<
Ascario jest offline  
stary 22-11-2006, 17:08   #2857
Boltina89
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 11 2006

Imię: Boltina
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 129
Skille: 100/71
Poziom mag.: 21
Dumny Welcome Boltina

Witam Wszystkich

Tak sobie czytam Wasze wypowiedzi.....I stwierdzilem, iz takze zaczne brac udzial w wielu ciekawych dyskusjach.

Tylko prosze Was oszczedzajcie mnie i jesli moge na wstepie cos zaznaczyc to nie lubie przeklenst i oszczerstw w swoim kierunku , bo sam tego nie robie.

Pozdro ^^
stary 22-11-2006, 17:08   #2858
Arkuss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Poznań

Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
z tego co wiem sporo na lunarze i na thori a co do dajmosa moge znim pogadac bo znajac zycie nie mial powodu

Nie pomozesz, bo pomagałem chłopaką z Cons~ i AS w bitwie i probowalem skompletowac ludzi do walki z Softmupp~
Najlepsze jest to ze pomagalem a padlem na bitwie od Grudging, ale to juz inna bajka...
stary 22-11-2006, 17:39   #2859
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City

Stan: Początkujący
Domyślny

Cytuj:
I stwierdzilem, iz takze zaczne brac udzial w wielu ciekawych dyskusjach.
Haha tu nie ma ciekawych dyskusji prucz najezdzania na siebie...
aragorn uczciwy jest offline  
stary 22-11-2006, 18:26   #2860
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Domyślny ..

Dobra warcholy
Ten co ma herb pogoni
ktora dostala niezle baty od leszka 3;0 bez 9 podstawowych zawodnikow.

CZESTO- widac ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem.
Nigdy nie przytaczam kontekstu o rl bo nikt nie wie o moim, a ja nie wiem o twoim np. ale jak juz mowilem najwiecej gada o rl ten co ma z tym problemem.
Taki btw prawie w ogole nie rozumiem tFOjego posta -.- polski nie boli a mozna przeciwdzialac dysortografii.

Boltina
to czy beda na ciebie najezdzac zalezy od tego co bedziesz mowic.... poprzesz HWL bedzie ci relictus jechac i na odwrot. Uniwersalnym i bezpiecznym temtem jest dajmos bo tylko catrishie to bulwersuje.

Arkuss
On to powiedzial na zasadzie przykladu i mial na celu podkreslenie glupstw jakie wygaduja, a nie nasmiewanie sie z tego wirusa... Jak chcesz pomagac to sie zadeklaruj zeby uniknac takich nieporozumien.

Topic
Nie za bardzo bym sie przejmowal dajmosem ... jakby HWL nie bylo online, a by byl poza dp to z checia bym go dorwal ... chociazby solo, bo wydaje mi sie ze jego pvp ograniczyloby sie do wielkiej paniki nie wiedzac co robic. Demiphant ale ty expert tych stron jestes ;].
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania