| 
	|||||||
| Notki | 
| Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Opcje tematu | 
| 

| 
		#2 | 
| 

Użytkownik Forum 

Data dołączenia: 15 12 2004 
				Lokacja: Piotrków Trybunalski 

Stan: Na Emeryturze 
                Imię: Nagrix 
                Profesja: Paladin 

Świat: Valoria 
                Poziom: 49 
                Skille: 75/62 
                Poziom mag.: 15 

| 

Jeśli chodzi ci o pomieszczenie pod Jakundaf Desert, to tak, te drzwi otwiera klucz, który znajdziej gdzieś na pustyni, więcej nie powiem. Edit: Bardzo przepraszam, ale nie załadowało mi się zdjęcie i myślałem, że chozdi o inny pokój pod pustynią, a co do tego pokoju, to sam się kiedyś zastanawiałem ![]() 

Ostatnio edytowany przez Nagrix - 28-11-2006 o 23:35.  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#4 | 
| 

Użytkownik forum 

Data dołączenia: 25 11 2006 

| 

Nie wiem czy to qs, czy nie, mianowicie pod pustynią znajduje sie dosc sporo poukrywanych kluczy, jedni twierdza ze są one częscią dawnego desert questa a inni, że to quest na winged helmet, mało prawdopobone ale czegoż Cip Soft jeszcze nie wymyśli  

, wracając do meritum sprawy to w tej skrzynce respi sie co ss książka, nie pamiętam co w niej było. Jesli Cie to interesuje to poszukaj kluczy jest ich ukrytych okolo 7-8 pod desertem i jeden z nich otwiera te drzwi. mam nadzieje, że to żadne SQ ![]() Pzdr /Edit dopiero teraz zauważyłem, że sporą ilość kluczy masz jush zebraną, więc jeśli żaden z nich nie pasuje, musisz szukac dalej ;p Ostatnio edytowany przez Vinicius - 02-12-2006 o 16:37.  | 
| 
		 | 

|