| 
 | |||||||
| Notki | 
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. | 
| Pokaż wyniki sondy: jak ci sie podoba moj fake | |||
| zajebisty |      | 2 | 4.55% | 
| spox ale jest kilka bledow |      | 9 | 20.45% | 
| ortografia !!!!!!!!! |      | 15 | 34.09% | 
| zle powklejane |      | 1 | 2.27% | 
| wszystko do dupy |      | 7 | 15.91% | 
| wyjdz i nie wracaj |      | 10 | 22.73% | 
| Głosujących: 44. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  02-12-2006, 20:16 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 07 2006 Lokacja: Siemiatycze Wiek: 32 Posty: 1,787 Stan: Na Emeryturze Imię: Moon Durus Profesja: Master Sorcerer Świat: Candia Poziom: 181 Skille: 29 Poziom mag.: 76 |  Sherlomon moj nowy fake story koment plz komentujcie co sie wam podoba a co nie  pewnego razu na pustkowiach haosu.....        wtedy mroczny mag poszedl do swojego domku i .....      krutkie streszczenie akcja dzieje sie 200 lat po zdazeniu z odcinka I mroczny mag powoli podbijal klasztory puzniej miasta asz stwozyl wielkie imperium najwieksza woja byla w z orcami jednak zwyciestwo Imperium i orce zostaly wygnane do gor zostalo przy zyciu kilka miast ktore sie ciagle broniol 1 miasto ludzi , umarlaki , centaury , troche orcow w gorach i nieznane tereny na archipelagu wysp mroczny mag swoja magia stwozyl wiele nowych ras takich jak bestie - 3 glowe demony rogate hydry itp. zabral ludziom bogactwa a dal male domki gdzie tylko uszko wejdzie a to jest jakies okolo 200 lat puzniej......          tylko te zdazenie ze swego dziecinstwa pamieta Albertus mial wtedy 10 lat cztery lata puzniej odeszla tesz jego matka i zostal sam z bratem shomerox mial ojca thurza ale za to on byl bardzo odwazny a marcello cwiczy sie w walce toporem zeby zabic zabujcow jego ojca akcja teraz dzieje sie 10 lat po tamtym zdarzeniu aniahrok zawolal cala paczka do piewnicy z winem i ...        i tu czeka ich nie mila niespodzianka   walka hehe    oooo albertus walisz z sd ???     dziwna transformacja   nawet cyclopa rozwalimy w mgnieniu oka shomerox podpalil beczki i Uhna naszych bochaterow  tu macie taki dodatek do fake jak zmienili sie nasi bochaterowie w przeciagu tych 10 lat  Albertus : gdy mail 13 lat wstapil na scieszke czarnej magi dzieki temu zna duzo zaklec ciemnej strony uczyl sie tak do 19 lat wtedy zapuscil brode i puzniej wziol miecz jego dziadka i wyszedl poprostu z domu pojawil sie po roku odmieniony bez brody tylko w starym zniszczonym ubraniu i mieczem dziadka taki mlody awanturnik przez caly rok podruzowal i walczyl z gwardzistami imperium jest za niego nagroda w wysokosci 100 platynek !! niedawno wrucil do ojczystej wioski ale....... Shomerox : mail ojca thurza dopiero gdy jego ojciec zmarl shomerox mial wtedy 16 lat shomerox dobral sobie bron i uczyl sie walczyc napierw walczyl lukiem ale po jakims czasie wolal kusze Aniahrok : starszyt brat Albertusa najpierw walil kijem ale gdy znalazl w skale miecz od tamtego mometu nosie wielki miecz , ciagle planuje bunt jak jego ojciec bo wiezy ze da siecos zmienic Marcello : gdy jego matka zobaczyla jak bestia zabija jej meza z ognia kazala synowi studiowac magie by sie zemscic na besti i gwardziscie ale marcello nienawidzil magi dopiero kilka dni przed przybyciem Albertusa jego matke zabili gwardzisci imperatora wtedy marcello wziol stary topur jego przodkow i zaczol nim trenowac oto odcinek III   po ucieczce z winicy naszych bochaterow scigala armia imperatora     gdy dobiegli pod las to Albertus wymyslil plan                          teraz co robili pozostali bochaterowie                            | 
|   | 
|  | 
|  02-12-2006, 20:20 | #2 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 30 09 2006 Lokacja: Gdynia Posty: 625 Stan: Aktywny Gracz Imię: Glev Hammerfall Profesja: Druid Gildia: Mystical Creatures Świat: Celesta Poziom: 20 Skille: ._. Poziom mag.: 14 |   Eee... Jakies takie... dziwne... Outy i grafa nie są Twoje Takie jako-tako po japońsku EDIT: Pierwszy ^^ Ostatnio edytowany przez Ghand - 02-12-2006 o 20:22. | 
|   | 
|  02-12-2006, 20:43 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 08 2006 Wiek: 32 Posty: 1,359   |   OMG! Literowki gorsze od nie ktorych dyslektykow... 
				__________________ Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > | 
|   | 
|  02-12-2006, 21:09 | #4 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 08 09 2006 Posty: 177 Stan: Aktywny Gracz Imię: NOBBSTAYER Profesja: Rookstayer Poziom mag.: 0~ |   fabuła nawet fajna  <analfabeta??jestes??   > mógłbyś poprawić te błedy a tak to nawet fajne xD | 
|   | 
|  02-12-2006, 21:11 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 09 2005 Lokacja: Białystok. Wiek: 32 Posty: 983 Stan: Niegrający   |   Brzydkie, nie rob dalej. 2/10 
				__________________ | 
|   | 
|  02-12-2006, 21:40 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 06 2006 Lokacja: Polska Wpisy bloga: 1 Posty: 292 Stan: Na Emeryturze Imię: Arkwan Tock Profesja: Druid Świat: Askara Poziom: 13 Skille: brak Poziom mag.: 11 |   Fabuła fajnia tulko te "blenty ordokrawicnen" i kiepsko niektóre rzeczy powklejane.3\10 Radze nie rób dalej. 
				__________________  [br]Click here to feed me a Rare Candy![br]Get your own at Pokeplushies! NAKARM POKEMONA!!!!!! naaaby: oddaj mi piracki miecz kto wie gdzie sie skiluje mlvl kto selniwe zapalki   | 
|   | 
|  02-12-2006, 21:43 | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 05 08 2006 Lokacja: Gdańsk Wiek: 33 Posty: 241 Stan: Na Emeryturze Profesja: Sorcerer Świat: Furora/Solera Poziom: 5 Skille: 15/23   |   wykonanie nie jest takie złe ale nawet ja chociarz na to niepatrze zauwarzyłem dużo błenduw :<   4/10 | 
|   | 
|  02-12-2006, 21:49 | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 08 2006 Posty: 64 Stan: Niegrający   |   no taa... 10 lat ma Marcello i już broda... długa... a po za tym to se kup słownik ortograficzny ;p 
				__________________ Po roku grania w Tibie znudziła mi sie! Ale Fake'i to se oglądam niedługo bedzie mój pierwszy Fake Story...   | 
|   | 
|  03-12-2006, 00:41 | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 10 2006 Lokacja: Raccoon City Posty: 190 Stan: Niegrający   |   gdyby byl analfabeta to nie umialby czytac i pisac      co do fake: gdyby nie kiepskie sklejanki, ortografia i badziewne texty fake bylby calkiem callkiem 
				__________________   "Calm down... It won't be painful." Kocham Resident Evil... | 
|   | 
|  03-12-2006, 13:25 | #10 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 07 2006 Lokacja: Siemiatycze Wiek: 32 Posty: 1,787 Stan: Na Emeryturze Imię: Moon Durus Profesja: Master Sorcerer Świat: Candia Poziom: 181 Skille: 29 Poziom mag.: 76 |   Cytuj: 
 1. marcello ma dluga broda w wieku 10 lat bo to swiat magi i troche zeczy jest magicznych a nie zgodnych z prawda 2. ortografia rozumiem ze wam to przeszkadza ale zrozumcie i mnie mieszkam za granica od 1,5 roku wiec powoli zapomnialem ortografi 3. zawsze do dupy wiecie co zauwarzylem ze na tym forum 8/10 fake jest kometowane ze jest do dupy opanujcie sie | |
|   | 
|  03-12-2006, 18:48 | #11 | ||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 10 2006 Lokacja: Raccoon City Posty: 190 Stan: Niegrający   |   Cytuj: 
 Cytuj: 
 takie zycie... cos o tym wiem.. 
				__________________   "Calm down... It won't be painful." Kocham Resident Evil... | ||
|   | 
|  03-12-2006, 19:13 | #12 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 01 2006 Lokacja: Stalowa Wola Wiek: 33 Posty: 332 Profesja: Knight Świat: Thoria/Calmera |   Ja tam pisze na wyczucie, nie znam zasad ortograficznych, a 4 miejsce zdobylem w konkursie ortograficznym, wiec nie mow, ze nie zapomniales jak sie pisze. Zreszta jest taka funkcja jak edytor tekstu jak Word, a jak go nie mozesz dostac to open office. Gdyby nie bledy i troche pozzynane rzeczy od innych to bylby fajny fake. | 
|   | 
|  04-12-2006, 02:44 | #13 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 11 2006 Lokacja: za górami za fake'ami za 7 tematami Posty: 150 Stan: Aktywny Gracz Imię: Loira The Trimera Profesja: Druid Świat: Trimera Poziom: 11 Skille: lol Poziom mag.: 5 |   mnie się tam nawet podoba | 
|   | 
|  04-12-2006, 17:09 | #14 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 08 09 2006 Posty: 177 Stan: Aktywny Gracz Imię: NOBBSTAYER Profesja: Rookstayer Poziom mag.: 0~ |   Naprawde nie wiem co wam sie tam tak strasznie niepodoba <no ale to juz kwiestia gustu no nie??;p  > Ortografia~~ | 
|   | 
|  04-12-2006, 17:18 | #15 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 08 2006 Wiek: 32 Posty: 1,359   |   Zwlaszcza jak mowi to ktos, kto ma przerosnietego demona w avatarze    Zart Poprostu nam sie ni podoba... zle powklejane, debilna fabula ... 
				__________________ Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > | 
|   | 
|  04-12-2006, 18:06 | #16 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 08 09 2006 Posty: 177 Stan: Aktywny Gracz Imię: NOBBSTAYER Profesja: Rookstayer Poziom mag.: 0~ |   @up zgodze sie z Tobą że zdięcia sa zle poprzyklejane a napisy byle gdzie (ale ja raczej na to nie patrze)ortografia (...)no comment.  Ale fabuła mi sie podoba !!xD xD Ostatnio edytowany przez Tasker - 04-12-2006 o 18:36. | 
|   | 
|  04-12-2006, 20:06 | #17 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 10 2006 Wiek: 34 Posty: 3,057 |   Przypomina mi to "Od kreta do gm"czy jakoś tak? Pamietam jak tylko patrzylem i niechcialo mi sie rejest. Głupie....Spadaj. Ja jestem dyslektykiem a nawet chyba lepiej znam ortografie. Jakf myhlisz cho???  
				__________________ Zapraszam na mego bloga naukowo-wszystkowego.  (Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. | 
|   | 
|  04-12-2006, 21:47 | #18 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 08 2006 Posty: 64 Stan: Niegrający   |   jego kraju to sam jestem ciekawy ale żeby brakowało mu outfitu? jest ich mnóstwo od lata! 
				__________________ Po roku grania w Tibie znudziła mi sie! Ale Fake'i to se oglądam niedługo bedzie mój pierwszy Fake Story...   | 
|   | 
|  05-12-2006, 22:20 | #19 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 08 2005 Lokacja: Rabka-Zdrój Wiek: 31 Posty: 1,320   |   Eee... do dupy   1/10 
				__________________ Forum Wielotematyczne Forfunn. Funkcji szukaj mówię NIE!! Wiesz że 99% ludzi nienormalnych czyta posty z ręką na myszce? Nie zdejmuj ręki, już jest za późno. Toribash | 
|   | 
|  08-12-2006, 15:00 | #20 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 07 2006 Lokacja: Siemiatycze Wiek: 32 Posty: 1,787 Stan: Na Emeryturze Imię: Moon Durus Profesja: Master Sorcerer Świat: Candia Poziom: 181 Skille: 29 Poziom mag.: 76 |   Ja mieszkam w Belgi  a tak przy okazi dam odcinek 4 a oufity dla Marcella mialem ale celowo wzielem ten bo mi sie podoba i pasuje do roli tu najpierw dodatek do fake legenda A = Panstwo krasnolodow B = panstwo orcow C = Imperium D, E = Panstwa Ludzi F = Panstwo Centaurow G = panstwo goblinow H = rodzine miasto naszych bochaterow I = stolica imperium J = Swiatynia          :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :lol:  :!:  :roll:  8)  :twisted:  :roll:  :twisted:  | 
|   |