![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: xxXXxXxXXxx
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Artic perspective
Świat: Selena
Poziom: ~90
Poziom mag.: 62
![]() |
![]() LOL jaki fart
![]() Wiesz co, widac że to twój pierwszy hunt na wrl, rada na przyszłośc: Spokojnie możesz czekac z granką do ~400hp, wrl nawet takiego comba nie walnie... No ale za mf się zwróciło ^^ GRATZ! Edit: Hehe no to fajny exp ma na tym taifun.. Jak on po ~800 z morta w potwory jedzie ^^ Ostatnio edytowany przez Fazz - 07-12-2006 o 18:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Oleśnica
Imię: Azaen
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Mińsk Mazowiecki
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sinestesia
Świat: Aster/Aurea
Poziom: 100
Skille: 92/90
![]() |
![]() Gratz magson!
![]() nie wiem po co sie zalicie -___- Magson roxi coxi xD Jestem twoim wielkim fanem ziąą ; D
"Jeżeli możesz stać w tłumie fanów muzyki trance , liczących 20000 osób z podniesionymi rękami w górze i tego nie czuć , to jest coś nie tak z tobą , a nie z trance'm" -Signum- http://steamcommunity.com/id/kosmatykocyk Zachęcam do Gry. Ostatnio edytowany przez T3H_VirUs - 07-12-2006 o 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kraków
Imię: xxXXxXxXXxx
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Artic perspective
Świat: Selena
Poziom: ~90
Poziom mag.: 62
![]() |
![]() Azaen byłeś kiedyś na wrl? Jeśli klepie Cię SAM warlock możesz spokojnie czekac do 400~ hp, jeśli jest stolec (stone golem) no to wtedy już trzeba wcześniej... Warlock naprawde żadko(!) bije kombosami po 380~ w przypadku tego filmu maksymalny combo doszedł gdzieś do 320... Chociaż w sumie może przesadziłem, ale ja zawsze ekspiłem w ten sposob, przynajmniej nie traciłem tylu manasów co on, a jeszcze nie padłem w ten sposob
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Oleśnica
Imię: Azaen
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Gdybym nie bił, to bym się nie wypowiadał w tym temacie.. mało o mnie wiesz.
Tak w ogóle to hit wrl potrafi być w granicach 500-600~ więc po co ryzykowac i granować się -jak to Ty powiedzialeś na ~400hp Lol- Pzdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Krakow
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Mag no ladnie Expisz ;p ale warto czasami dac innym te wrl ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Oven
Świat: Titania
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Polecam sie leczyc na 550hp <druid> (zawsze da rade sio) a sorc 650. Pare razy padlem wiec wiem co i jak ^^