|
|||||||
| Notki |
| Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1282 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
|
Cytuj:
ale i tak s*****el z niego |
|
|
|
|
|
#1283 |
|
Użytkownik Forum
|
Pokaz swoje foto plx.
|
|
#1284 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
OMG...Sansho ilu osobom juz mowiles zeby swoje foty pokazaly? Lekka przesada nawet jak na glownego lizodupa tego forum
wez sie zajmij czyms innym niz szczekaniem na kogokolwiek kto cos powie tu...@down (przemo): omg ale jestes zajebisty, gz inteligencjii i bogatego slownictwa nie bede juz sie wypowiadal bo znowu wyskoczysz mi z 'morda czopku' i w kompleksy popadne@Sanyol: Ja nie mowilem o komentach foty imargama tylko o wypowiedziach przema ktory caly czas wszystkich o foty prosi i rozlicza z postow tak jakby on byl modkiem tego forum i mogl wszystkim rozkazywac, denerwuje mnie jak ktos sie wywyzsza jakby byl niewiadomo kim...
O.S.T.R Vs. Banda Jebanych Innowiercow Ostatnio edytowany przez Masywny_Titania - 13-12-2006 o 14:00. |
|
|
|
|
#1285 | |
|
Użytkownik forum
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
#1286 |
|
Użytkownik Forum
|
omg nawet nie bede komentowal , powiedz mi teraz tak serio co ty wogole wiesz o wojnie,czemu ta wojna jest z jakich powodow, czekam na Twoja odpowiedz
..
"I ponownie mamy zwałe z miejscowych napinaczy.." "Tych co sie napinali a nie zostali dojechani..." Ostatnio edytowany przez Przemo2 - 13-12-2006 o 13:57. |
|
|
|
|
#1287 |
|
Guest
|
|
|
|
#1289 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
A: ) Wojna na furorze, wg Sansho Pansy, pana pvp i skarbnicy wiedzy o zyciu i tibii B: ) Wydarzenia z Furory (?) C: ) Sansho Pansa nie dostaje wystarczajaco uwagi od rodzicow wiec usiluje sprawiac wrazenie inteligentnego i lepszego od innych uzytkownika forum Nie bede odpowiadal na twoje posty, bo sa zalosne i nie chce mi sie pisac jak je widze...nie wiem za ch*uj wie kogo ty sie uwazasz, ale ta osoba na pewno nie jestes i nie bedziesz... wiec przestan sie wymadrzac i wiecej nie adresuj postow do mnie.
O.S.T.R Vs. Banda Jebanych Innowiercow Ostatnio edytowany przez Masywny_Titania - 13-12-2006 o 16:40. |
|
|
|
|
|
#1290 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
nie wiedziales co napisac wiec zlubzgales?prawda jest ze jestes pierdolonym noobem ktory mi moze mikolaja opierdolic na zimno TYle noobku ,wracaj na swoj otsik i kozacz dalej na forumNOob ![]()
|
|
|
#1291 |
|
Użytkownik Forum
|
To jest ostatni raz ktory bede odpowiadal na twojego posta. Po 1, to cie nie zbluzgalem, a po 2 wez juz wyjdz ok?
|
|
#1292 |
|
Użytkownik Forum
|
haha Ty a mnie pierdoli czy ty bedzies zmi odpowiadal czy nie , lache na CIebie klade jarzysz ? jezeli jestes takim kozulem jak tu napisz mi to na tibi waflu.
|
|
#1293 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Imię: Asterad
Profesja: Sorcerer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 26
|
Cytuj:
btw. skad ma wyjsc?
HAIL TAIFUN~ 11:56 Vyssa Galon [8]: ok 11:56 Vyssa Galon [8]: hunter 11:56 Vyssa Galon [8]: la piera 11:56 Vyssa Galon [8]: level 126 11:56 Vyssa Galon [8]: hunter 11:56 Vyssa Galon [8]: ok |
|
|
|
|
|
#1294 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
|
wszyscy wiedzą, że Pleban to noob, Duski mają brzydkie mordy, a Sacho Pansa (Przemo) to ich wafel
, ale prosze was bardzo przestańcie bluzgać, bo zamkną nam ten temat tak jak poprzedni ![]() Ostatnio edytowany przez Kumulus - 13-12-2006 o 19:41. Powód: literówka |
|
|
|
|
#1295 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Profesja: Elite Knight
|
@Sasho Pansa
Ja nie chce Cie obrazac, nie chce sie z nikim klocic, po prostu uwazam, ze troche przesadzasz w swoich postach. Daj se na luz i komentuj to co sie dzieje, a nie to co inni napisza na forum, bo to nie Twoja sprawa. @War Dzieje sie cos ciekawego (?) bo akurat nie mam dostepu do tibii ![]() |
|
|
|
|
#1296 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
) A co do 'wyjscia' to chodzilo zeby sie ode mnie od*ebal bo nie mam ochoty mu odpisywac, tak jak trace ochote na odpisywanie tobie...
|
|
|
#1297 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Imię: Mustak
Gildia: Partyzanci
Świat: titania
Poziom: 70
Skille: 10/10
Poziom mag.: 6
|
Cytuj:
@Przemo i reszta : Wyluzujcie troszki, bo to gra tylko a wy po hamówie jeździcie sobie... niezdrowe emocje ![]()
|
|
|
#1298 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Imię: Asterad
Profesja: Sorcerer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 26
|
Cytuj:
HAIL TAIFUN~ 11:56 Vyssa Galon [8]: ok 11:56 Vyssa Galon [8]: hunter 11:56 Vyssa Galon [8]: la piera 11:56 Vyssa Galon [8]: level 126 11:56 Vyssa Galon [8]: hunter 11:56 Vyssa Galon [8]: ok |
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Użytkownik Forum
|
ZMIANA TEMATU
Czy będą organizowane jakieś wypady na PoI na Furorze? Czy jest już zlotowany jakiś fajny item z PoI?
|
|
#1300 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Imię: Rodrigez Maximus
|
Szczerze to nie wiem
mysle ze jedynie ludziki z Aberratio sa na tyl bezmyslni zeby tam teraz lazic ![]() |
|
|