|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1441 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Imię: Asterad
Profesja: Sorcerer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 26
|
![]() Cytuj:
powiem prawde TAIFUN TO MOJ IDOL ! lamusy zaatakowali go podczas questu haha a open battle sie boja a tam jakis jeden ziomek dal screena z BRAC ZYDA wiesz ze za ataki rasistowsie w tibi mozna dostac bana ?! ty juz go masz sam to zglosze do cipw GO GO GO 300 Taif~ Taifun licze na to ze utrzesz nosa Katrili bo to noob sie wozi tylko , a jak wiazd na rl robicie to juz mi szkoda Imagrama i jego noobskich kompanow huahua
HAIL TAIFUN~ 11:56 Vyssa Galon [8]: ok 11:56 Vyssa Galon [8]: hunter 11:56 Vyssa Galon [8]: la piera 11:56 Vyssa Galon [8]: level 126 11:56 Vyssa Galon [8]: hunter 11:56 Vyssa Galon [8]: ok Ostatnio edytowany przez plebaN1 - 18-12-2006 o 13:14. |
|
![]() |
|
![]() |
#1442 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.
Profesja: Elder Druid
Gildia: REAL LIFE MEN
Poziom: 1
|
![]() JASNE ZE MU ZAZDROSZCZE on jest master uber chopie miec 300 lvl w grze to wnukom mozna opowiadac !!
JESUNIU DAJ MI 300 lvl bede mial podniete i mi stanie ojoj wjazd na real to zapraszam do mnie cwaniaki (A) Taifun to ciul i moze zrobic jedynie kolesiom z podstawowki wjazd na real
#1443 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() zal mi twoich rodzicow ze musza z takim typem mieszkac pod jednym dachem
HAIL TAIFUN~ 11:56 Vyssa Galon [8]: ok 11:56 Vyssa Galon [8]: hunter 11:56 Vyssa Galon [8]: la piera 11:56 Vyssa Galon [8]: level 126 11:56 Vyssa Galon [8]: hunter 11:56 Vyssa Galon [8]: ok |
|
![]() |
![]() |
#1444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Pleban ile Ty masz lat? Pytam z czystej ciekawosci.
|
![]() |
![]() |
#1445 |
Użytkownik Forum
|
![]() z gowniazami nie gadam oO
HAIL TAIFUN~ 11:56 Vyssa Galon [8]: ok 11:56 Vyssa Galon [8]: hunter 11:56 Vyssa Galon [8]: la piera 11:56 Vyssa Galon [8]: level 126 11:56 Vyssa Galon [8]: hunter 11:56 Vyssa Galon [8]: ok |
![]() |
![]() |
#1446 |
Użytkownik forum
|
![]() AAAA SMICHAEL to przez ciebie na beryli dostalem bana za macro ;< to przez ciebie mialem hunta na askarze ;< jak to ty ;< twoj Traktor ;<
|
![]() |
![]() |
#1447 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Elbląg
Imię: Hunted Horror
Profesja: Paladin
Gildia: Army of souls
Świat: Furora
Poziom: 44
Skille: 81/66
Poziom mag.: 14
|
![]() Jak tak dalej pójdzie będziemy mieć Vision kingdom zamiast tibi
![]() Gratulacje... nic dodać nic ująć ![]() Nie wiem po co dusk się pchali w tę wojnę... chyba , że stanie się to samo co z Vision czyli po tej porażce się obudzą i staną do walki ale już jako drużyna.
#1448 |
Użytkownik Forum
|
![]() plebsie jesli myslisz ze zazdroszcze komus prawie 300 lvla w tibi to sie grubo mylisz bo nie mam czasu na glupoty cenie w zyciu inne wartosci od lookania i tracenia wzroku na desktop kompa i na patrzenie w ciemny ekran gierki w ktorej w kolko robisz to samo
wystarczy mi to co osiagnelem w tej grze i nigdy nie marzylem nawet o jakims 150 lvlu bo to dla mnie life waste a sharowac tez nie chcialem bo gram dla siebie trzymaj sie asslickerze myslisz ze taif ci skullstaffa da ><?moze ci jak juz z takiej pałki w cztery litery wjechac
#1449 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1450 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Imię: Sirenox
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 51
Poziom mag.: 51
|
![]() Hello
![]() Po pierwsze to nie żal mi Taifuna bo zasłużył sobie na to już dawno, a mianowicie kiedy rozpoczął wojne z gilida (wtedy jeszcze grającego) Spoxstera. Później pozbyli się w bardzo ch***** sposób Spoxstera rookujac mu chara (po wcześniejszym hacku). Więc zobaczmy jakie Dusski to są cipki. Ktoś wyżej napisał że zrobią im wjazd. OMG a niby za co? Za to że największy PA i PG z Furory zaliczył packe? Jakby Dusski byli zgrani to Taif~ by nie padł. Czemu mu nie pomogli przecież z jednej strony blokował go tylko Imargam jakby wszyscy shoterzy wyjebali naraz sd w Ima~ to wątpie żeby to przetrzymał (chociaż jest to możliwe), ale czemu nie spróbowali chociaż, najwidoczniej woleli stać i tylko czasami żucić (mowa o drutach) Exura Sio "Taifun Devilry -.- Co do open battle dziwicie sie Vision, że niechcą sie napierd**** przecież ich jest mniej. Policzcie ilość graczy w Aberratio + Dusskines, a ilość graczy z Vision. Hail Vision ![]() BB Yours Sirenox Ostatnio edytowany przez Sirenox - 18-12-2006 o 14:13. |
![]() |
![]() |
#1451 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Na emeryturze
|
![]() 3 Taifun Devilry (*) History Furora Sorcerer 278 -6,773,792
337 Al Inferno (*) History Furora Paladin 79 -156,252
#1452 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
WOWOW masz teksty jak dziecko z podstawówki. |
|
![]() |
#1453 |
Użytkownik Forum
|
![]() siedziec na kompie i robic projekty a dla rozrywki wejsc i poczytac na forum jakich to w polsce dzieci maja idolow ktorzy albo to nie wiedza co to real zycie a jesli wiedza to w grze oszukuja i sharuja bo chca byc najlepsi i najczesciej jeszcze sprzedawac itemy z gry za rl siano wiec ty tam do gory po co sie w ogole udzielasz ahh rozumiem urazilem twojego idola ?!
dla mnie nie wazne kto jaki ma lvl wazne co soba reprezentuje i czy walczy za sluszne cele Vision napewno reprezentuje lojalnosc i walke o swoje prawa i bede ich popieral chodz na furorze nie gram od dawna
#1454 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
|
![]() Gratuluje Vision udanej akcji. Wysmienity film. Oby tak dalej. Jak juz ktos tu powiedzial do rooka 273 lvle zostaly
![]() Hail Vision! Hail Free Furora! Hail Zwidek! Hail Imargam! Hail Katrila! Hail Anaboll! ![]() GL&HF Vision licze ze przejmiecie paleczke na serwerze ale taifunkowi dajcie poexpic bo PetroBot skoczy z okna jak 300 nie wbije. A te 20 lvli jak zaplaci mega okup spewnoscia duzej roznicy nie zrobia ![]() |
![]() |
![]() |
#1455 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Cytuj:
co do open battle to już kilka wygrali i wczoraj pokazali chłopcy na co ich stać ![]() Ostatnio edytowany przez Kumulus - 18-12-2006 o 15:12. |
|
![]() |
![]() |
#1456 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino
Imię: Zili Zelin
Gildia: Cze
|
![]() Cytuj:
to ze jesli cie naprawde spingowali to powod zeby odrazu robic "wjazda na rl"?.Zapominasz o podstawowej zasadzie Tibia to gra , nie traktuj tego tak na serio , nie zdziwilbym sie gdyby Xadam ktory czyta to forum po uprzednim dowiedzeniu sie czy to konto na forum jest naprawde twoje ukaral cie za to. Pozdro dla kumatych. |
|
![]() |
![]() |
#1457 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
|
![]() Taifun z twoja postura i ryjem ktory byl widoczny na zdjeciu jakos mi sie nie chce wierzyc ze wpadniesz do nich na rl bo to by byla porazka totalna
#1458 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Hmmm troszke kiepsko Taif wykombinowal. Moglby krzyknac zeby go healowali na ts a spam zaczac sie manasowac i spam ue napewno by sie cofneli ludzie...
Ale i tak wole Taifa niz noob vision team. Pozadnego druma nie potrafia zal a nie guildia. |
![]() |
![]() |
#1459 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Noga Irenka
Świat: Saphira
Poziom: 12
Poziom mag.: 10
|
![]() @up
Ostatnio Tobie pisałem że Vision to nie nooby... Wogóle żaden jak ty to określasz " NoobTeam" by nie zabił 280 lvl. Więc nie mógł to być żaden noobteam...
Skibe :>) Ostatnio edytowany przez Skibo - 18-12-2006 o 18:28. |
![]() |
![]() |
#1460 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino
Imię: Zili Zelin
Gildia: Cze
|