|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Lokacja: -*-
Profesja: Elder Druid
Gildia: Illusion
Świat: Morgana
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: xD
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A Mintwallin? Kumpel tam expił i mówił, że luz. Kasy bardzo dużo (tj lootu), a exp 15-20k/h.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 02 2006
|
![]() Cytuj:
Po drugie mozna bardzo latwo zabijac mino magi z rozdzki leczac sie tylko exura granem i nie potrzeba zadnych run do tego ani strike'ów ktorymi trudno trafic. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() Hmmm... no to ja sie spytam przy okazji... czy mozna expic z monkami na lizardach? Nie chodzi mi wcale o exp tylko o kase... czy sie zwroci i bede na+??
Jest tam skrzynka ? Nie kupowalem zadnego chara...uprzedzam...tylko sie pytam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
Imię: Melonowaty
Gildia: Mystic Riders
Świat: Secura
Poziom: ~44
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Lol. Można je szprzedac nawet za 3k (potrezebne sa do questa na obsidan knife). Przynajmniej na Securze.
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Świat: Thoria
Poziom: 40~
|
![]() Cytuj:
![]() Character Deaths Dec 21 2006, 01:26:13 CET Died at Level 55 by a scorpion Dec 16 2006, 14:48:44 CET Died at Level 55 by a wyvern Na takim lvl nie wiesz jak lizardy wygladaja? Boisz sie sprawdzić? ![]() Zdecydowanie guardy to najlepsza kasa, exp dochodzi do 25k/h polecam 3cave, d hell, "labirynt" Ostatnio edytowany przez PartyBoy - 23-12-2006 o 23:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Ja polecam orki na Edronie - na piętrze z berserkerami (po uprzednim wyczyszczeniu spawnu przy pomocy niewidzialności) stawiamy dwa monki i uciekając bijemy zerki z różdżki, a leadery z energy strike. Loot jest znakomity, śmiem twierdzić, że lepszy niż na dwarf guardach. Jedyny mankament to mała przestrzeń do expienia, więc trzeba tam się wybierać, kiedy na serwerze jest przynajmniej 500-600 osób online, bo inaczej trzeba by czekać na resp. Ja przy użyciu monków robiłem tam ok. 20k expa na godzinę, a koszt manasów zwracał mi się z dużą nawiązką (myślę, że wartość zebranego lootu była ok. 2 razy większa niż koszt zużytych mana fluidów), natomiast z samej różdzki i energy strike - 27k expa na godzinę (choć dużo zależy od szybkości respawnu), zarabiając przy tym kilka (4-5) tysięcy gp (po odjęciu kosztów mana fluidów, których brałem ze sobą 8-10 bp).
Aha, wiem że zaraz ktoś będzie jęczał, że monk nie wytrzyma ataku zerka - powyższą taktykę testowałem wielokrotnie i owszem, monk pada od czasu do czasu, ale na tyle rzadko, żeby wciąż było to wystarczająco opłacalne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Świat: Fortera
|
![]() You made my day.
@Topic Nie ma nic lepszego od guardow dla takiego sorca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: z gdańskiego Zadupia :]
Stan: Niegrający
|
![]() polecam dvroki (xD) exp powiedzmy 10~~20k\h i kasy to czasem ze szczęściem może pujść 5~~6k nawet trche niestety jako sorc masz mało capa dlatego loota musisz robić a to ryzykowne ogólnie polecam 1 monk + bp GFB + bp HMM czasem z paroma VoodooMasterami jest gorąco (poison storm (mini hity 5~~15), upijanie, paraliż i ataki fizyczne (super mega żadko!) ale hity clawe mi walnął za 39! a to bardzo żadko) i morał: dvorki duża kasa ( a jak się poszczęści to leci bast skirt króry np na harmonii warty 3~~5k)
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Cytuj:
PS. Dodam jeszcze, że we wspomnianym przeze mnie miejscu expi raczej niewielu ludzi, więc nie ma też zwykle problemu z czekaniem na zwolnienie się expowiska. Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 24-12-2006 o 21:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
|
![]() Miejscówka numer 1:
Rotowormy pod liberty bay. Poziom tylko z rotami i carionami. Można bić z w-hammera i robić runy ale na większe skupiska mało opłacalne bo stracisz many dużo na exury gran. Można bić z WoI i pić manasy. Zbierasz Macki i Swordy które sprzedasz w liberty (mace 30gp sword 25gp) + Kasa +food+ robaki. Można wyjść ładnie na plus. Miejscówka numer dwa: Cyclopolis Jak masz czas po nocach się tułać to polecam. Stawiamy 1 monka i lecimy z koksem. Można nawet 2 monki jak nie liczysz na mega exp. zbierasz battle hammery battle shieldy shorty swordy ddark helmety. Wszystko co da sie sprzedać jednym słowem. A czemu tylko w nocy? Bo w dzień pełno 60 rycków tam biega i na 100% wygonią cię albo nie będzie wolne akurat. |
![]() |
![]() |