![]() |
#441 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Bielsko- Biała
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Odra Dramiz
Profesja: Druid
Gildia: Pik Nick Team
Świat: Selena
Poziom: 29
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ^.- Ziomki
Bez lipy, zgadzam się z załoożycielem tego tematu. Robiecie afere z jednego jedynego powodu.l Czasami jest to żałosne. Mi sie osobiście screeny podobały i mam nadziejęże będzie więcej takich. Tak dalej a forum bedzie bogatsze!! Wszystkie uwagi przesyłać na moj adres e-mail ([email protected]) lub na GG ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#442 |
Guest
|
![]() najs najs screnki
![]() btw. vakerm molgbys do mnie napisac jak bede online ? pisz na Kath Odeus z góry dzięki ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Imię: mag kruchy
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: chimera
Poziom: 32
Skille: 10/24
Poziom mag.: 35
|
![]() czemu mi obrazki niewchodzom????czemu?czemu?czemu?czemu?czemu?czemu ?czemu?czemu?czemu?czemu?czemu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rookero de'Master
Profesja: Rookstayer
Świat: Xerena
Poziom: 100
|
![]() GZ Kamil a pozdatym juz Ci gratulowałem w Tibi
![]() @up Wrzucasz Screna na tą strone http://www.imageshack.us/ Potem bierzesz ostatni podany link i wklejasz na forum.... Proste...? Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Imię: Konrad Knightcik
Profesja: Elite Knight
Gildia: Resistance
Świat: Chimera
Poziom: 115
Poziom mag.: 8
|
![]() Coz, niestety dzis padlem,ale ded mnie zmotywuje do lepszego exp itd.. blabla
Porcja sskow z Deep Fibula. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
Lokacja: Bdg
Imię: Roz'zerc
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Behemots Lair
Poziom: 43
Poziom mag.: 44
|
![]() Ku**a kruchy ... lista osób cie huntujących chyba się powiększy -.-
@Konrad Dobrze, że dalej grasz, szkoda tego laga pod koniec ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: Qwert Stary
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 48
Skille: 75/46
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Haha Kruchy zes pocisnal
![]() @Konrad dzieki za news,czyli twoj ded ;D Zaraz pewnie jakas odpowiedz z bluzgami na mnie bedzie xD ![]() @Roz Kruchy nic nie zrobil wiec s*******aj od niego... @Konrad go go lvl 45 czeka ![]() A poniewaz nesepi prosil ,zebym jeszcze cos wrzucal to wrzucam : Moj pierwszy drag na knighcie,razem z konrada sorcem...stare dobre czasy : ![]() Jak Elephunck se pacca kupil,to go oprowadzalem i wskoczylismy na ghostland ![]() @Widze,ze konrad was na lodzie zostawil i se nowa gildie zrobil ![]() @Do kumatych - zrobcie sobie nowa gildie bez konrada bo stara Night Beasts sie rozpadla...co lepsi odeszli do innych a w delta team konrada huja gildia obchodzila i sie tak skonczylo... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- @Down I tak wzial za malo ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez qwert_stary - 28-12-2006 o 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
Lokacja: Bdg
Imię: Roz'zerc
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Behemots Lair
Poziom: 43
Poziom mag.: 44
|
![]() To ile uh wziął to nie nasza sprawa, nie z tego powodu padł ... Btw. ciekawe czy ty byś poszedł zblokowac Fibula Quest z jednym shooterem ... Co do Kruchego to mnie wnerwia, a za Konradem stane, bo to mój przyjaciel -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#451 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Tomyt
why anni nie zrobione?, why skili nie wyrownasz?, why w sux miejscy ss, why sux 8 wyglada, why z dragon hamow, why sztywniak, why wyszedles.... blablabla ![]() cyaaaaaaaa ![]() macie cos na sell? why analfabeci here? why osly here? whysux ludzie here? why orshhabal to nei moj zioms? |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Użytkownik Forum
|
![]() @tomyt
look tytul tematu xD a co do tej starej sprzeczki to ty rly podobno wnkuki masz i ten stan "na emeryturze" xD dobra olac.. ale mam pytanie, dlaczego masz 10hp mniej niz powinienes? =O plotki glosza ze juz na rooku byles pegier i do 9 dojebales.. ale to tylko plotki xD hahah no i ta zacisnieta piesc.. podobno potem bylo male peka z spell runes O.o <twarzi> (test nowego m lvlu) no wyhy ='( _________________________________ jak nie zapomne to wrzuce ssy przed snem xD @down ziomek jakbys czytal regularnie newsy to od teraz tylko 9mlvl u knightow sie liczy.. tylko! xD nao ss for you tom!
![]() Ss'y PROSTO. z Chimery <- kliknij, jezeli jestes zainteresowany (odnosnik do forum.tibia.pl). ![]() Ostatnio edytowany przez Bartss - 28-12-2006 o 00:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2006
|
![]() Gzz Tomyt tego Mlvl.
Pewnie zobaczymy Cie na stronie głównej Tibia.pl przy następnych Adv . ![]() Może i ja kiedyś tak zabłysne ![]() Pozdro dla Skorpa,Foresta,Johnego!!!!!!!(Dani Stone w sumie też) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Dębica
Profesja: Elder Druid
Gildia: Blade
Poziom: 60
Poziom mag.: 55
|
![]() @Tomyt
Gz ósemeczki ^^ mam nadzieje ze anni w końcu zrobisz ode mnie jeden ss może jeszcze lvl dobije o ile będzie mi się chciało teraz =O ![]() A i przestańcie się kłócić z Qwertem... niech mówi sobie co chce a wy go po prostu ignorujcie.. nie bronie go ale taka prawda ze nie raz na tym forum była sytuacja ze kłócili się w tematach to je zamykano Ostatnio edytowany przez Skorpion - 28-12-2006 o 01:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#456 |
Użytkownik Forum
|
![]() @tomyt
jak nie lubisz tego forum to spier.dalaj tak go nie lubisz ze ciagle w zarejestrowanych uzytkownikach ogladajacych temat cie widze... ahh.. a co do za krotkich wiadomosci, to jest any nbowska blokada..(posty musza zawierac 10+znakow) i nie robi sie 2 postow pod rzad.. od tego jest opcja edytuj. cytuje: "->No tu juz jednak cos dodam.. "Nie dla lamusow" i tylko ssy mialy byc, a w kazdym twoim poscie widze.. "ssy wrzuce potem"<-" jakbys nie zauwazyl to zawsze wrzucam.. a wiekszosc ss na tym forum to sa moje ssy.. dales 1 ssa przy tym zrobiles 4 posty no pegier! ___________________________________ teraz to o co tu tak na prawde chodzi xD : ![]() ![]() ![]() 2gi wu helmik \o/ ![]() aa testyyyy.. xD (na 3 strzaly 2 weszly 100+) 110 ![]() 104 ![]() btw 51% do 100lvlu gogogo \o/
![]() Ss'y PROSTO. z Chimery <- kliknij, jezeli jestes zainteresowany (odnosnik do forum.tibia.pl). ![]() Ostatnio edytowany przez Bartss - 28-12-2006 o 11:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#457 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Zamość
Imię: Nesepi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Chimerian Protectorate League
Poziom: 112
Skille: 100/77
Poziom mag.: 21
|
![]() @Skorp
Qwert ignored [x] @Bartss 100 plz =) Ostatnio edytowany przez Nesepek - 28-12-2006 o 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Użytkownik forum
|
![]() ahhahahahaha bleeeee az zygac mi sie chce wszyscy juz chcom mnie zabic czy ja naprawde jestem taki wkurzjoncy
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez XDKruchyXD - 28-12-2006 o 12:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Użytkownik forum
|
![]() @Up Ten post mówi sam za siebie...
A oto mój advence(śpieszyłem sie bo 5min to ssa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Użytkownik forum
|
![]() ten post muwi zygac mi sie hce uhehehuheheuheh bleeeeeeeeee a to moja armia mage bomberuw i konrad: :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez XDKruchyXD - 28-12-2006 o 13:19. |
![]() |
![]() |