|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3341 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up: Taa, niech sobie uzywa jego sprawa...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kred Kabalin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() MOj najnowysz avans:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3344 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Tak, tak witam państwa i przedstawiam:
Potomek z rodu Magicianów, syn(????) wielkiego i sławnego(;p) Miltena Magiciana rozpoczyna swoją karierę na tym świecie. Przeszedł na stronę światła czyli w grze Gothic, do gildi Palladynów więc w Tibii jest palladynem. Tak oto rozpoczyna się jego historia: ![]()
![]() |
#3345 | |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
No taaa, a jak nie chcesz tracić 50 zł zeby sobie kupić grę to ją sciągasz z Neta?
![]() |
![]() |
![]() |
#3346 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Tharion Do'Urden
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Witam.
Pierw Paradox. ![]() Tutaj Postman ![]() I....Royal Paladin! ![]() Pzdro! Gl&Hf |
![]() |
![]() |
![]() |
#3347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Imię: Smerw Paspus
Profesja: Elite Knight
Poziom: 51
Skille: 81/81
Poziom mag.: 5
|
![]() Jak sie ten bocik nazywa?? BO nie chce mi sie 50 h siedziec na dobijani skili do 80 bo juz malutko zostalo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3348 | |
Rangers lead the way
|
![]() Cytuj:
To juz bede wiedział kogo reportować i za co <pure ironia> -/- Obecny stan postaci: ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3349 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Mińsk Mazowiecki
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Sinestesia
Świat: Aster/Aurea
Poziom: 100
Skille: 92/90
![]() |
![]() @kojot
mm to eq takie seksi jest ![]() @all gupie móby!11111 nie umjecje gradź bes czituff? Nałuczcje sje patawiany -__-
"Jeżeli możesz stać w tłumie fanów muzyki trance , liczących 20000 osób z podniesionymi rękami w górze i tego nie czuć , to jest coś nie tak z tobą , a nie z trance'm" -Signum- http://steamcommunity.com/id/kosmatykocyk Zachęcam do Gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3350 |
Użytkownik Forum
|
![]() To ze jestes support nieznaczy ze nie skomentuje tego, a powiedz mi po co mam wydawac 50 zloty jezeli moge sciagnac ?? nie zawsze ale jak moge to wole sciagnac niz wydawac kase, bo ja nie znajduje kasy na ulicy
Ostatnio edytowany przez Pawciooo - 28-12-2006 o 20:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3351 | |
Rangers lead the way
|
![]() Cytuj:
Dobrze chociaż ze nie masz oporów żadnych przed tym moim supportem. Nie wiem co odpowiedzieć na takie podejscie- 'zarobić, ale się nie narobić'.. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3352 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ps. ostatnio na tym forum niema do kogo pisac z duzej litery O.o
![]() |
![]() |
#3353 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomtreda<Digic>Szewiec
Gildia: Sinestesia
Świat: Astera, Eternia
Poziom: 149
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Powiem tak:
Żeczywiście skilowanie jest nudne ale zgadzam się z Samą lepiej samemu do czegoś dojść niż siedzieć na jakiś Botach. Brak słow
![]() |
#3354 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Imię: serius laralki
Profesja: Paladin
Gildia: daramaniacs
Świat: astera
Poziom: 85
Skille: 87/64
Poziom mag.: 18
|
![]() no to sie troszeczke ssow uzbieralo
lvlek ![]() 82 dist ![]() 65 lvlek ![]() tutaj coraz blizej 70 ![]() wszyscy maja hata, mam i Ja XD ![]() Gorąco wbity dist ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3355 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi tam to obojetnie, przejmujecie sie ta gra jakby nie wiem co to bylo, mowisz zebym nie gral bo tlumaczenie nie chce tracic real zycia jest badziewne, to w ogole spac przestane, bo jak uwazam to za tracenie czasu to mam tego nie robic, to przestane tez jesc zdechne i bedzie fajnie juz wiem czemu ludzie wola tibia.org.pl tam sa ludzie ktorzy rozumieja ze nie oplaca sie stac po kilkadziesiat h
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3356 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Hello ludziska.
3 dni temu moja chora psychika stworzyła jakże (żeby to tak ładnie, poetycko ująć) pierdol**ętą myśl, a mianowicie: <kłótnia dwóch jaźni> Cytuj:
No i właśnie zaprezentuje zdjątko: ![]() W trakcie tej zabawy wymyśliłem sobie, że każdy dead będę komuś dedykował, ale zamiast tego postanowiłem zadedykować cały "proces niszczenia" od razu. A moje wielokrotne wąchanie kwiatków od spodu chciałbym zadedykować ogólnie wszystkim ludziom, których spotkałem na swojej drodze podczas gry w tibie. Przede wszystkim mam na myśli tutaj osoby wartościowe. Dzięki którym te chwile spędzone przed monitorem mogą zostać zapamiętane jako miłe. Ale w tej sytuacji jestem w stanie zapomnieć także wszystkie przykrości wyrządzane przez n00bków. Teraz mnie to nie interesuje, zapominam to. Chciał bym życzyć wam, abyście osiągnęli w tej grze to co sobie założyliście. I niechaj się wam ludzie wiedzie ogólnie w tej tibii, ale również na rl. A co do n00bków. Pragnę, abyście przestali się aż tak bardzo przejmować tym piszczelem. To tylko gra, która służy do zabawy, a nie do przeżywania jej z taką zawziętością, aby kraść, wyzywać i oszukiwać. Z dystansem ludzie. Kurde no co by tu jeszcze napisać... Także generalnie to co ja właściwie chciałem. Ogólnie no ten nie ważne czy mnie ostatnio wkur... zdenerwowałeś (Limak ..l..) po prostu życzę każdemu, aby był szczęśliwy. No i generalnie no to właśnie o to mi chodziło xD A i byłbym zapomniał. Przede wszystkim chcę się pokłonić Augustowi! Cytuj:
Wiem, wiem może trochę napisałem chaotycznie, ale nabazgrałem tyle to mi się niechce tego czytać teraz ;p Ps. Co do tych botów jeszcze powiem. Imo gra się dla zabawy i najlepiej zgodnie z zasadami. A poza tym. Co to za różnica czy spędzę przed kompem 666h czy 660? Pozdrawiam ludzie miłej gry =) A no i cholera jasna już miałem wyślij klikać, a mi się przypomniało coś co w środku posta miało być -,- No nic napiszę tutaj. Chcę zwrócić uwagę na ładne zachowanie niektórych ludzi. Poza liczną zgrają n00bów ganiających za mną z chęcią zanurzenia swych brudnych łapsk w moim ciele, aby dobrać się do loota (którego nie było muchachahahhahahahahah) znaleźli się i tacy którzy próbowali mi przeszkodzić! Myśleli, że jestem hackerem i zabijam postać swojej ofiary. W tym przypadku tak nie było, ale należy chwalić wszelkie przejawy dobroci. A nóż widelec w przyszłości zdarzy się taka sama sytuacja gdzie hack będzie naprawdę i wtedy to pomoże xD. ( I o dziwo wśród tych pomocnych znaleźli się także br!) No to teraz chyba napisałem all co miałem do przekazania. Chyba już to pisałem (pewno nie raz xp) ale Pozdrawiam miłej gry tudzież życia o0 No i do wuja pana wziąłem podgląd posta, a tam nowa wypowiedź. Cóż poradzę jeszcze nie wysłałem to odpowiem xp Cytuj:
Ogólnie skoro tibia.org.pl jest lepsza to po co tam nie siedzisz? Nikt nie broni. No to teraz już ostatecznie xD Pozdro i miłej gry @down Eee... chyba chodziło o dwa razy up ;p Edit2: Zapomniałem jeszcze wymienić kolegę z klasy, któremu obiecałem pozdro~ Elo elo Przybix tak to jest edit specjalnie dla ciebie ja ja ja bejbe pozdrowienia masz na tibia pl Ps. Przybi ma nowego komp i gra w l2. Ostatnio edytowany przez Eivrel - 28-12-2006 o 22:52. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3357 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() @up:A powiedz mi,co to za przyjemność z gry,skoro wszystko się robi
samo?Żeby coś w życiu mieć trzeba na to zapracować,prędzej czy później te cheaty Ci wyjdą bokiem.Co do tych 50zł na gre,to wyobraź sobie,że gdyby każdy myślał tak jak Ty twórcy gier by zbankrutowali i by gier nie było,a złodzieje by mieli tyle kasy,że szkoda gadać. @Topic:Nie chce mi się ostatnio grać to nie ma ss.Po nowym roku nowy komp i expie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3358 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Pawciooo - 28-12-2006 o 22:37. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3359 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#3360 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Imię: Smerw Paspus
Poziom: 51
Skille: 81/81
Poziom mag.: 5
|
![]() Sory ale ja wzyciu bota nie uzylem bije skile czysto moga kuple potwierdzic
|
![]() |
![]() |