![]() |
#1422 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Saviour
Jak napisałem, byli to gracze z lvlami 60 +, a nie wiem w których miejscach są bramki... wiem że kilku h lvli się wybrało, szli przez takie fioletowe [bodajże] fieldy - było ich z 6 pod rząd... i kilku padło bo zabierały jedynie 300 hp za przejście ![]() ![]()
![]() |
#1423 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Cichy, kiedy zamierzasz zamieścić film ze zwiedzania PoI?
![]()
![]() |
![]() |
#1424 |
Guest
|
![]() Super CichY!!
|
![]() |
![]() |
#1425 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
![]() |
![]() Moze mi ktos napisac tutaj linki do filmikow z tombami za tp ? kazdy tomb bym prosil bo nie chce mi sie przeszukiwac calego forum... btw. dla tibii 7.9
![]() |
#1426 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Imię: Jack Tortoise
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() UP@ kolejny noob pls? Nie umiesz szukać? A dla tibii 7.9. to może jeszcze takie gdzie full respy i mega loot gościom wypadł??? n/c
![]() |
#1427 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Szkoda ze padles Cichy
![]()
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
![]() |
#1428 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Imię: Gexus Korka
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 80~
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Pzdr. cichy xd
Gexus Korka Life - Od najstarszych czasów tego chara... ![]() 16:52 Sir Energia [48]: etam 16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2 16:53 Gexus Korka [86]: ja 3 16:53 Gexus Korka [86]: XD 16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi 16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki 16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik 16:53 Sir Energia [48]: nie 16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Siemce
Imię: Gorn Deathblade
Profesja: Knight
Poziom: 47
Skille: 73/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @up
Co to za pomoc powtarzać gościom żeby ruszyli swe tłuste tyłki i obejrzeli pierwszy post. Widać że lenistwo to jest najgorsza choroba ![]()
![]() |
#1430 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() @Cichy
Mam takie male pytanie, a mianowicie ogladalem ostatnio film z isle of the knights (ten twoj) i wpewnym momencie darles sie na czlonka ekipy ze poszedl za wami i ze mogl was pozabijac, mozesz powiedziec o co chodzi?
![]() |
#1431 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Brzeg
Stan: Niegrający
Imię: Lord Duszlik
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 120
Skille: 95
Poziom mag.: 21
|
![]() Jak wejdziesz dalej to respią się 2 wrl. Każda osoba to 2 zrespione wrl jest to część banshee quest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Guest
|
![]() Czemu w temacie niema od dłuższego czasu żadnego filmiku, fajnie się je ogląda przy okazji mapka leci
![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Moon Argo
Świat: PAndoria
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() @up
Cichy nie ma za bardzo czasu, mówił to juz jakiś czas temu.
![]() |
#1434 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Imię: Jack Tortoise
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Ostatnio raz odpisuje na tego offtopa:
Ja jestem frajer? Sam jesteś frajer, lenia patentowanego popierasz, muahah @cichy: błagam nakręć cokolwiek plsplspls xP Może final roomy faraonów? Ciekawie by to wyglądało ![]()
![]() |
#1435 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Imię: Gexus Korka
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 80~
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]()
Gexus Korka Life - Od najstarszych czasów tego chara... ![]() 16:52 Sir Energia [48]: etam 16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2 16:53 Gexus Korka [86]: ja 3 16:53 Gexus Korka [86]: XD 16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi 16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki 16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik 16:53 Sir Energia [48]: nie 16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1436 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Zielona Gora
Imię: Bake Samo
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 138
Skille: 97/96
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
A my nie mamy zamiaru krecic nic co jest nakrecone pod nowa wersje tibi bo jakiemus lolowu nie chce sie sciagac/szukac odpowiedniej wersji tibi. Przegladnijcie sobie XXX stron w tym temacie a znajdziecie komenty na ten temat. Albo nie, wiecie co? wam sie nie chce szukac a mnie pisac, wkleje wam to po prostu.... Polecimy stronami a next time bede to po prostu cytowal i cytowal i cytowal.... Str. 82 Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Koniec OFFTOPA.
Ile pies ma bocian? ![]() Ostatnio edytowany przez Bake Samo - 04-01-2007 o 15:46. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1437 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie... jak to już napisał Bake Samo [popieram tylko troche rozwine mysl] - po jaka cholere co PÓŁ ROKU nagrywac te same tereny i ponosic OLBRZYMIE KOSZTY NA RUNY ITP. No nie robcie z siebie debili przed cala Polska...
![]() @Dawergo Widzialem ten film, wydaje mi sie, ze Cichy zwrocil mu uwage, dlatego ze wczesniej im powiedzial zeby nie szli, a bylo tam niezwykle waskie przejscie, i w razie potrzeby ucieczki mogliby zostac strapowani przez wlasnych kolegow. Taka jest moja opinia, jednak uwazam, ze o takie rzeczy nie wypada sie pytac ![]() ![]() ![]() pozdro @down Sprobuj zassac z www.mtibia.pl/travel ![]() @down Nie ma za co ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Khalak - 05-01-2007 o 13:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1438 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() EDIT: @up dzieki ![]()
Pozdrawiam serdecznie, zalfik - Mr. "wanna be cool" ![]() Zaje*iste koszulki ^_^ Poradnik korzystania z HijackThis www.ortografia.pl Ostatnio edytowany przez zalfik - 05-01-2007 o 00:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1439 |
Użytkownik Forum
|
![]() Post do usuniecia - nie zauwazylem ze przedostatni moj, pozniej go editnalem
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Khalak - 04-01-2007 o 22:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1440 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Senja
Imię: Cichy mac
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Od updata przygotowywałem serwerową wyprawe na POI, dlatego był brak czasu na nagranie czegokolwiek.
Natomiast po wyprawie trochę straciłem ochotę na logowanie, z powodu zachowań wielu ludzi po tej wyprawie. (Sama wyprawa najgorzej nie wypadła, i gdybym tylko nie padł na jednym z seali, uważam, że pokierował bym ludzi przez ostatni (sic!) seal, na którym się zatrzymali. Ale teraz z perspektywy czasu widze, że nie warto było się narażać). Filmu niestety nie mogę udostępnić, gdyż był by to qs. Muszę nagrać specjalny film, właśnie dla tej serii, nie zawierający elementów rozwiązywania zagadek. Kiedy? Nie prędko. Ponadto gdyby to zależało tylko odemnie, to filmów by się więcej pojawiło, ale ostatnio zbieranie ekipy na trudniejsze tereny jest dość problematyczne. No, to tyle informacji. Podsumowywując - żyje, i mam się dobrze. Tylko, że jak człowiek średnio w msc przez godzine dziennie jest online, to ciężko coś nagrać i zebrać większą ekipe ![]() Na resztę pytań już chyba otrzymaliście odpowiedzi. Ostatnio edytowany przez Cichy - 06-01-2007 o 01:18. |
![]() |
![]() |