![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
|
![]() dziekuje :*:* juz wchodze na gg
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() Okolo miesiaca temu powstala nowa niemiecka wersja link: http://flyff.gpotato.eu/ gra jest w jezyku niemieckim ale z tym nie powinno byc problemu praktycznie kazdy rozmawia po angielsku. Chodza pogloski ze ma byc split na 2 serwery: niemiecki i angielski takze oplaca sie zaczac bic lvl xD O i jeszcze jedno w grze jest miej lagow niz na jej amerykanskim odpowiedniku(ja wogule nie mam). Tak wiec zachecam do gry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]() gralem w to kiedys
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2005
|
![]() ja gram na niemieckim flyffie nick:Kobielak jak ktos chcedo polskiej gildi to pisac do mnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
![]() |
![]() A jaka jest roznica miedzy amerykanskim a niemieckim? Poza jezykiem, strona i graczami?
||
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
New serwer,mniej lagow, wiecej gpotato(tak mi sie wydaje bo powoli sie rozkreca, moge sie mylic) na serwie bo niemcy bogaci ludzie. @Edit I jeszcze eventy sa o naszej porze.... Ostatnio edytowany przez Zylkolak - 05-01-2007 o 18:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Profesja: Elite Knight
|
![]() gralem rok temu mialem najwyzszy lvl z polakow i drugi elemengor w lvlu na serwerze aibatt skonczylem na 79 lvl elementor poniewaz popadlem w rutyne odechcialo mi sie grac
nakrecilem filmik jak ktos chce to niech oglada ![]() http://rapidshare.com/files/9162403/Mienio_Movie***** |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Wolbrom
![]() |
![]() Ja dopiero zaczynam grać, więc mam pytanie... gra ktoś jeszcze? Bo z kimś to zawsze fajniej się gra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]() a mi to nie dziala -,- kiedys dzialalo a teraz nie chce... Zrobie defragmentacje może coś pomorze...
|
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja od dzisiaj zacząłem grać, 2h i 8 lvl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
![]() |
![]() Cytuj:
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Zylkolak
Gram na Maia (czy coś takiego ![]() @Impalablea A np. Acrobat-Ranger jest dobrym pomysłem na początek? Bo jakoś nie mam ochoty grać postacią atakującą bezpośrednio albo buff-ującą... Myślałem też nad magiem ale podobno strasznie ciężko na początku, łatwo paść a poty drogie i się hunt może nie zwrócić, prawda to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Jak ja dawno w flyffa nie gralem:O okolo 9miechow-rok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja obecnie gram magiem i jest to najbardziej ownujaca postac na poczatku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() ... omfg.... gram se 10 minut zaczynaja nagle textury znikac i sie pojawiac i nagle laaaag i musze kompa zresetowac:/ nie da sie grac.Sciagnolem sterowniki do karty lecz przy najnowszym pisze ze moze uszkodzic kompa jak zainstaluje wiec nie ryzykuje.Kumple radza mi sprawdzic czy jakiegos kurzu nie mam wiec zobacze...Ale i tak ktos moze mi pomoc
![]() @Mag zwraca sie za refy i to dobrze ja moim 15 magiem bilem bangi i exp szybko latal.Nie jest tak ciezko ![]() Ostatnio edytowany przez Knight Patryk - 09-01-2007 o 14:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra, zrobiłem 15 lvl, zostałem acrobatem (full dex) i teraz mam mały problem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli masz slepint set lec na boss bangi jak masz mp uzywaj junka. Z setem FS(full support)'a nie potrzebujesz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zastanawiam się czy ktoś w to jeszcze gra. Zaczalem grać od wczoraj i 16 lvl assist na Mia. Jak by ktoś chciał party to miło by było
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]() No,ja też gram na MIA, właściwie zaczełem, bo kupiłem se postać...
Może ma ktoś ochotę na zamianę? 2x 31 knight na Celescie i Forterze za kase, itemy na Mia. |
![]() |