Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

stary 10-01-2007, 21:47   #4101
Xmazy
Użytkownik Forum

Xmazy's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Łódź

Imię: Xmazy
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 101
Skille: 99/94
Poziom mag.: 8
Domyślny

Poznański nie mądruj sie bo sam w jednym poście byka walnąłeś, napisałeś "acha" a pisze sie "aha"
Cytuj:
Wiesz, ze ja ciebie tez sie nie balem? Acha, gdybys zeskoczyl ze swojego ego na iq to niewatpliwie bys zmarl.
Policz ile PN zrobilo fragow...

"Łamałem ludzi, nie hasła" -Kevin Mitnick

Ostatnio edytowany przez Xmazy - 10-01-2007 o 21:49.
Xmazy jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-01-2007, 21:48   #4102
aragorn uczciwy
Użytkownik Forum

aragorn uczciwy's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City

Stan: Początkujący
Domyślny

Kuczer mówiłeś, że kączysz z tibia.... A jakos zadko aylitha offline...

Co to te PN?? wiem juz co to LOEM i PA WIem Jestem Swietny xD
aragorn uczciwy jest offline  
stary 10-01-2007, 21:53   #4103
Xmazy
Użytkownik Forum

Xmazy's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2005

Imię: Xmazy
Poziom: 101
Skille: 99/94
Domyślny

@up PN to Preliator Noxis

"Łamałem ludzi, nie hasła" -Kevin Mitnick
Xmazy jest offline  
stary 10-01-2007, 21:53   #4104
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ...

@xmazy
racja, przyzywaczajenie

@Aragorn
Preliator noxis, samozwancza potezna gildia, ktora jedyne co robi to bierze dupe za pas

CHLOPAKI
JUZ DOSYC BO ZAMKNA TEMAT PEACE LOVE i JOGA

Tzw. PN wymiata, ja jestem zly i w ogole, tharrin i zlotoryja to dorosli zamiatacy
NA TYM SIE KONCZY KLOTNIA xD

Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 10-01-2007 o 22:02. Powód: KLOTNIA
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 10-01-2007, 22:01   #4105
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuczer88 Pokaż post
Ehhhh O ravertonie:
Przestan już pisac na tym forum prosze Cie. Tak Cie smieszy że byłeś PA ? I teraz nawet nie jestes noobek bo jestes hunted i dobrze bo zawsze gadałeś głupoty Co do kondy hummm uważasz ze wygrywał każdą wojne , a Corentirios (Del'toro i polaczki) przegrał a wygrywał tylko dzieki wojowniką jak keekz itd
O rumciu :
jak Ci tak to imponowało i podniecałeś sie tym to idz teraz ku.. cieciu zrzec głebe z ravertonem. Wroc do tych czasów tylko nie zapomnij kim teraz byś był -.-. Rzeczywiscie zajebiste jest PAowanie (dzieciaku)
ale sie z ciebie bohater robi xD powiem ci jedno nie uratujesz tego serva od pa bo to jest imposible :>
stary 10-01-2007, 22:03   #4106
Genehuk
Użytkownik Forum

Genehuk's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: Borek Wlkp.

Stan: Aktywny gracz
Imię: Genehuk
Profesja: Royal Paladin
Świat: Dolera
Domyślny

@Kuczer88
zaczyna mi sie podobac twoja postawa ;p

@Cataclism
czemu by nie sprobowac ;> ;p

Pozdro
stary 10-01-2007, 22:07   #4107
Levox
Guest

Domyślny

Nie ma servera bez PA (chyba, że non-pvp) Gdybyście mieli taką władzę też byście tak postępowali! No ale przynajmniej kłótnie na forum można (?) już skończyć.

stary 10-01-2007, 22:08   #4108
Kuczer88
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
Ale sie oburzyles... haha
Ty rzadko kiedy mogles takie cos zrobic...

Spier**** do szkoly "wojowniką" a nie piszesz na forum glupku
Sorki za błedy wszystkich ale jestem troszke zmęczony.
A Co do twojego zdania . Ja nie czerpie przyjemnosci z uprzykrzania gry innym . Jeżeli Ty tak to współczuje.

Ostatnio edytowany przez Kuczer88 - 10-01-2007 o 22:25. Powód: hummmm
Kuczer88 jest offline  
stary 10-01-2007, 22:13   #4109
Kuczer88
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Levox Pokaż post
Nie ma servera bez PA (chyba, że non-pvp) Gdybyście mieli taką władzę też byście tak postępowali! No ale przynajmniej kłótnie na forum można (?) już skończyć.
Ja mam "władze" (tzn że jestem nom byłem w HWL bo teraz założyłem swoją gildie)Chociaż jej nie nadużywam i nie czerpie przyjemnosci z robienia PA.
Kuczer88 jest offline  
stary 10-01-2007, 22:24   #4110
Morbom
Zbanowany

Morbom's Avatar

Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zimpa Pokaż post
na zyczenie hunshela melduje...

19:56 Hunshel [67]: 19:56 You see a stuffed dragon. It weighs 8.50 oz.

poszczescilo mu sie na rajdzie prymitywow...

ja sie tylko pochwale drugim violet gemem to narazie tyle...
noo... farciaże
widać opłaca się uczęszczać w najazdach ;d
Morbom jest offline  
stary 10-01-2007, 22:37   #4111
Atlas
Użytkownik Forum

Atlas's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2004
Lokacja: Tajne

Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Poziom: 30
Skille: 23/29
Poziom mag.: 47
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid Pokaż post
Ja mam na sell + eqp + ch...... msg na priv

@Atlas
chyba najwiecej wydałeś RL kasy na tibie ze wszystkich na galanie

Nie, nie wydałem najwięcej kasy rl na tibie ze wszystkich na galanie, ale za to Ty chyba najwięcej sprzedałeś...

Pozdrawiam..
stary 10-01-2007, 22:40   #4112
Rumcio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: OstR

Imię: Rumcio
Gildia: Burners
Poziom: 184
Skille: 94/87
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Ehhhh O ravertonie:
Przestan już pisac na tym forum prosze Cie. Tak Cie smieszy że byłeś PA ? I teraz nawet nie jestes noobek bo jestes hunted i dobrze bo zawsze gadałeś głupoty Co do kondy hummm uważasz ze wygrywał każdą wojne , a Corentirios (Del'toro i polaczki) przegrał a wygrywał tylko dzieki wojowniką jak keekz itd
O rumciu :
jak Ci tak to imponowało i podniecałeś sie tym to idz teraz ku.. cieciu zrzec głebe z ravertonem. Wroc do tych czasów tylko nie zapomnij kim teraz byś był -.-. Rzeczywiscie zajebiste jest PAowanie (dzieciaku)
Po 1 Rave niejest hunted...
Ohh Kuczer nic nie powiem bo cie kocham normalnie xD ale zastanow sie co piszesz....i wez sie odczep mi tu od ravka...:< <huh>
Pozdro Papciu

Pozdro xD
stary 10-01-2007, 22:43   #4113
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005

Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

i wrocil stary dobry kuczer ) respekt za posty... tak ten koles ktory zawsze zostawial w tej pixelowej grze kawalek Siebie i wierzyl w idealy ;o )
thewojtek jest offline  
stary 10-01-2007, 22:53   #4114
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adelaoo Pokaż post
Ciebie nigdy nie było na vent, puki Cie Krupnik łaskawie nie poprosil, a Twoja glowna wymowka bylo "nie bede siedzial na tym vent poniewaz denerwoja mnie osoby...np. Starszy~" itp. co to za problem, ja jak zawsze siedzialem to poprsotu na inny kanal i nie musialem go sluchac -.-
Wystarczy, aby konda byl aktwny i fragi to kwestia godzin...
a co bez kondy to nie laska? my takie "noobki" dzialalismy bez kondy i to lepiej niz z konda

a starszy~ nie tlko ascaio w*****al, mnie tez, jak i te wszsytkie gadki jak to my "pie******" glupoty" a wy jestescie the bestestest w pvp, ale jak mowilem bijcie soft~~ albo foxhuond to juz bylo "przestan truc dupe"

Cytuj:
I na tym blad polegal gdyby taki ascario byl w hwl i 2-3 razy nie lognal by sie na vent poprostu kick z gildi i nara, a u nas takiego czegos nie bylo. Poniewaz nie bylo lidera takiego ktory mnial by decydujacy glos, nie bede mowil szczegolow, nie chce sie klucic....
Oczywiscie jest to moje prywatne zdanie
taa, najpierw sie naucz sluchac leadera i polecen? patrz taki ravertonek wylecial i do dzis go to gryzie

Cytuj:
Gdyby tak kazdy myslal jak ty to by nikogo na vent nie bylo. Nie dziwie sie ze nigdy nie widziales jak sd strzelam jak Ciebie nigdy nie bylo xDDD I moge sie zalozyc ze wiecej sd od Ciebie wystrzelalem od kiedy wstapilem do wojny niz ty w tym samym czasie.
to ciebie niebylo nigdy sorcem, co najwyzej bieglaes knightem bo sorcem sie bales.

Cytuj:
Hahah tharrin jestes boski

Wiesz, ze ja ciebie tez sie nie balem? Acha, gdybys zeskoczyl ze swojego ego na iq to niewatpliwie bys zmarl.
Policz ile PN zrobilo fragow...
cytuje to szlo jakos tak: "raverton jezscze raz zabijezs chociarz 1 mojego smooka bez pytania jak ja tu expie, to mam wdupie kto cie protektuje, czy kodna czy jejihev, za****** cie jak psa" i wtedy to jzu mnie ponioslo bo wpadales mi tak ze 3x w rzedu. a skoro sie nie bales, to czemu jzu potem bylo grzecznie: "za ile konczysz?" wlasnie sprawdzalem niestety nie mamsaved convo, a szkoda bylaby niezla zlewka

Cytuj:
Bylem na 2 open battle rashnor, Ciebie tylko pamietam jak szlismy na skopo, Moze na open battle nie walczylem z pelnym poswieceniem, ale staralem sie .
Pz camping mówili tak ponieważ nie udało się im mnie zabić lub dlatego ze nie chodziłem expic , no ale po co miałem expic jak hwl mogło mnie noob charami zajebać...free frag :S Wiec skończmy ta gadkę, bo się kompromitujemy tylko.
I jeszcze jedno w dupie miałes 90 % gildi no może prócz "PN"....
wy tez mogliscie ich zabic noob charami, to woleliscie pkowac niewinnych bezbronnych nobow, "mistrzowie", ilu foxhuond zabiles? albo soft? ja solo stracilem 2 z ssoft i sorkiem conajmniej 5 z foxhound nie liczac ze 2 mialo bana za macro fisnihng solo, a was mistrzow bylo z 5? 6? i co? i nic, pozabijaliscie pare noobow i tyle, a jak sie bronili i was kelpali to straszyliscie mainami.

Cytuj:
W dupe to mi PN wchodzilo
Wbiegalem na poh mowilem im zeby wypier*** i wszyscy z podkulonym ogonem wychodzili?

Dalem mu 100 burstow haha, ja sie nie boje do tego przyznac, btw z konda w grze prawie nigdy nie gadalem ... glownie na msn o taktyce...
haha, made my day, ciebie to moze by sie conajwyzje adelao wystraszyl

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcio Pokaż post
Niemow o Rave czy z niego jest Pa skoro go nieznasz...
Znam go nie od dzis i moge Ci powiedziec ze zawsze byl za zlaniem komus dupy zawsze on wymyslal reason i sie szło lac xD
To były czasy xD
Pozdro Ravku x D

Pozdroo.
i zawze byl nic nie warty tak samo jak ludzie reprezentujacy taki poglad. a pvp i wy dwaj to dwie rozne rzeczy.

Cytuj:
Ehhhh O ravertonie:
O rumciu :
O.o, to zes mnie zaskoczyl tym postem "+" dla Ciebie konda jest nikim bez innych, co zreszta widac, przegral wojne bo nie mial po swojej stronie fighterow tylko polakow

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post
ale sie z ciebie bohater robi xD powiem ci jedno nie uratujesz tego serva od pa bo to jest imposible :>
kazdy jeden robi roznice, wierz mi pa nie mozna zlikwidowac ale mozna ograniczyc albo zmienijszyc. a przy duzym wkladzie i mozluiwosciach nawet kontrolowac

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Levox Pokaż post
i tu sie mylisz, to nie level stanowi o tym i wladza czy jestes pa ale to co soba reprezentujesz.
stary 10-01-2007, 23:04   #4115
Kuczer88
Użytkownik Forum

Domyślny

Co mi po Twoim plusie jak nie mam piwa pod ręka
Kuczer88 jest offline  
stary 10-01-2007, 23:26   #4116
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ...

Tak thROLLU ja moge CONAJWYZEj .....
poprawic twoj blad ort.

Hahaha ja tez moge wymyslic sobie historie... GLupku patrz co Navo napisal np. Krupa sobie poszedl

BTw. raz widzialem twoje cialo na dragach...

Ofc. Ty akurat wiesz o naszym pvp najwiecej, widzial bys jak padl Sautis, bez ventrilo i w ogole to bys zmienil zdanie. Mamy lepsze pvp od ciebie - sprinterze xD uciekasz tylko...

Lizales dupe to ty kardearowi
Mi sie spruwales o PA a jemu nie bo mu dupke wylizales... "Kardear u are so funny" takie teksty odchodzily...

JEstem znany z tego, ze jak ktos chce kogos zabic to od razu ide, a nie dopytuje sie czy to czy sramto, bo beda klopoty... Tym sie roznimy, ty zawsze jak katolik poprawny, czy macie odpowiedni reason, czy to nie aby znajomy HWL ktorego sie boje...

Powiedzialem ci to co chcialem, i nie gryzie mnie to ze wylecialem, bo juz wtedy nie gralem... Jakbym chcial grac dalej to na pewno bym wam nie zaczal wrzucac na gc. Oddal bym loot z Sautis itp. Ja podalem argumenty, ty podaj swoje, chociaz juz nie chce mi sie z toba polemizowac.

I przestan gadac o tym jak super hiper mega diper jest twoje pvp bo nie jest

TOPORZE jak czlonek twojej gildi potwierdza moja wersje to cos w niej musi byc.
'
NIe chce mi sie z toba na ten temat gadac... ZROZUMIALES? tzw. rozejm

THarrinku masz jak zwykle racje jestes boski pasi? To siedz cicho

@Kuczer
pa;uje sie z wielu powodow
Gowniarz, ktory ma wladze
Dla KAsy
Dla zabawy, pkowania

Ja PA'owalem z tych 3 powodow
mialem rzekoma wladze, chcialem kasy, lubie pkowac fajna frajda...
I j nie chce uprzkrzac gry nikomu... zazwyczaj sie konczylo na rzucaniu bohow... lub placeniu skromnych sumek... Co i tak jest uprzykrzaniem
Mowia, ze paowalem, bo jak ktos mnie prosil o pomoc przy zabiciu kogos to mu pomagalem.
Prawdziwy PA to zemus^^, chociaz to zazwyczaj z nim latalem.

I bynajmniej ale, wywalanie kogos z expowiska nie robi mnie abuserem.
I nie zalezy mi na posiadaniu miana PA, bo to jest bardziej negatywne i osobe ktora to robi mozna odbierac na rozne sposoby.

@tharrin
Poki patrzysz, przynalem ci racje wiec napisz ostatnie wypociny i skoncz ...

Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 10-01-2007 o 23:30. Powód: Poki tharrin patrzy
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 10-01-2007, 23:35   #4117
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

Cytuj:
poprawic twoj blad ort.

Hahaha ja tez moge wymyslic sobie historie... GLupku patrz co Navo napisal np. Krupa sobie poszedl

Ofc. Ty akurat wiesz o naszym pvp najwiecej, widzial bys jak padl Sautis, bez ventrilo i w ogole to bys zmienil zdanie. Mamy lepsze pvp od ciebie - sprinterze xD uciekasz tylko...

Mi sie spruwales o PA a jemu nie bo mu dupke wylizales... "Kardear u are so funny" takie teksty odchodzily...

JEstem znany z tego, ze jak ktos chce kogos zabic to od razu ide, a nie dopytuje sie czy to czy sramto, bo beda klopoty... Tym sie roznimy, ty zawsze jak katolik poprawny, czy macie odpowiedni reason, czy to nie aby znajomy HWL ktorego sie boje...

Powiedzialem ci to co chcialem, i nie gryzie mnie to ze wylecialem, bo juz wtedy nie gralem... Jakbym chcial grac dalej to na pewno bym wam nie zaczal wrzucac na gc. Oddal bym loot z Sautis itp. Ja podalem argumenty, ty podaj swoje, chociaz juz nie chce mi sie z toba polemizowac.

'

@Kuczer
Dla KAsy
Dla zabawy, pkowania

I j nie chce uprzkrzac gry nikomu... zazwyczaj sie konczylo na rzucaniu bohow... lub placeniu skromnych sumek... Co i tak jest uprzykrzaniem
Mowia, ze paowalem, bo jak ktos mnie prosil o pomoc przy zabiciu kogos to mu pomagalem.

I nie zalezy mi na posiadaniu miana PA, bo to jest bardziej negatywne i osobe ktora to robi mozna odbierac na rozne sposoby.

@tharrin
haha, skad mozesz wiedziec o czym gadalem z kardearem ajk eni bylem NIGDY z toba na 1 vent? to po pierwsze,a po drugie kardear nie mowi po posku, ty nie mowisz po angielsku, wiec jak mozesz wiedziec kto o czym rozmawia? twoj angielski brzmi jak "kali chciec jesc". a poza tym wlasnie z nim sporo gadalem, i akuart nie o tibii, bo w tibii nic nas nie laczy, natomiast gadalem an wiele roznych tematow - zreszt przewaznie pisalem - zrozumienie jego walijskiego akcentu to byl dla mnie koszmar.

a znany to ty jestes conajwyzej z niewyparzonej geby i nooberstwa, reszta to tylko twoje sny
stary 10-01-2007, 23:41   #4118
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

Myślałem że koniec z czytaniem długich lektur następuje wraz z ukończeniem szkoły. Niestety pozostają jeszcze posty Thar rina..... =)

Picture of the Day 17/03/2007
http://tibianews.net/Pictures.asp?Id=918

My Proposals

"About faster Selling loot"
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1468999

http://s18.photobucket.com/albums/b150/lordhybrid/
Lord Hybrid jest offline  
stary 10-01-2007, 23:51   #4119
Ascario
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja

Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
poprawic twoj blad ort.

'

@Kuczer
Dla KAsy
Dla zabawy, pkowania

@tharrin
Czyli mozna Cie nazwac legenda Galany ? byles taki niepowtarzalny, jedyny w swoim rodzaju
Ascario jest offline  
stary 10-01-2007, 23:55   #4120
Trialowiec
Guest

Domyślny

Cytuj:
@ascario
Jestes boski bo jestes starszy. Haha zwal cala wine, ze przegraliscie na konde. ZAUWAZ GLUPKU, ze To JEST PIERWSZA WOJNA KTORA KONDA PRZEGRAL TROLLU.
Humm... Coś w tym jest.

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 7 (zarejestrowanych: 0, gości: 7)

Opcje tematu

Zasady postowania