|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po co wcześniejsza wymówka, że 8.05 to zbyt wcześnie? Stary, walisz błędy w co drugim zdaniu
![]() Bez kitu Ghetti odpusc se tibie troche, bo na ludzi nie wyjdziesz ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2006
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Datler/Ghetti
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Chosen Ones
Świat: Aldora
Poziom: 93
Skille: 15/25
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Cytuj:
Moze i robie mase bledow ale nie zwracam na to uwagi (ale skoro ty zwracasz uwage moze twojim powolaniem bedzie bycie nauczycielem polskiego <hahahah>) poprostu (chcialbym dodac ze piszac tego posta pewnie znowu popelnilem bledy ale mam to gdzies ![]() ![]() BTW. Ktos tam wyzej napisal cos odnosnie mojego komentaza o Malym Wizaku chodzilo mi raczej o to ze on ATAKOWAL mnie ale dalo sie z nim doagadac wyjasnic i jesli nieslusznie atakowal mnie to mowil cos w stylu "Sory/Przepraszam/Nie mialem racji etc..." POZDRO 666 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Ełk
Imię: Ripmax Second
Profesja: Knight
Gildia: Guardians of the Crystal
Świat: Julera
Poziom: 41
Skille: nvm o.O
Poziom mag.: 5
|
![]() Piękny frag! Film ten pokazuje, że na każdego kozaka znajdzie się kozak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: O taaaaaaaam ->
|
![]() Cytuj:
moj post zakoncze tekstem jednej slynnej polskiej feministki "Kto w waszym systemie naczyń połączonych jest spahrciałą uszczelką, przez któhrą wypływają pieniądze? Kogo należy usunąć i zastąpić zaślepką?" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: OPOLE
Imię: Vipperek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 60
Skille: 82/57
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Weźcie już nie zaśmiecajcie forum tysiącami postami jak to ghetti pisze czy z błędami czy nie ja też często pisze błędy bo albo się pisze tak jak na gg albo nie chce się sięgać do słownika (ale nawet jak się pisze posta to podkreśla to co się źle napisało xD) albo po prostu się ma się coś takiego jak dyslekcja i co na to poradzić a wy tu będziecie komentować jego każdy post co w nim źle napisał-.- lepiej się wypowiadać na temat filmu i wojny na aldorze niż zajmować się "pierdołami"w końcu każdy chyba wie co jest napisane w jego postach niema tam aż takich błędów żeby nie można było pokapować o co chodzi ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zbanowany
|
![]() Mam Apel do niektórych Graczy: Oderwijcie się czasem od tibii i pójdźcie na lekcje angielskiego. To nic nie boli ,a będziecie umieli porozumieć się w czasie gry. Ja raz spotkałem typka ,który coś sprzedawał to ja do niego "offer" a on "yes" więc potem znowu mówie "offer" a on to samo. ludzie ręcę opadają
![]() ![]() wydaje mi sie ze caly twoj post jest jedna wielka ironia, no moze procz tego ze masz 12 lvl A tak pozatym mam postać na 12 lvlu i się nie wstydze. I wcale nie prosze nikogo o free itemy. ahahhahahahhahahahahhahahah to mnie rozbroilo XDDDDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() Zaraz na każdym kroku bedzie stała grupa ludzi siekająca się.
My zwyczajni obywatele będziemy mieszka w kanałach !!! ![]() Gildei będą sie prać. ![]() Tylko depo będzie bezpieczne. Wyjdzie się do sklepu juz idą i po tobie. Będą hodzi policjanci z pałami. [ nie wiem czy to cos da] Morze kiedys wygra 1 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
My nie zasmiecamy, to jest forum dyskusyjne...
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: OPOLE
Imię: Vipperek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 60
Skille: 82/57
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() no to 5 to już dużo i wydaje się że ludzie zaraz będą każdy jego błąd komentować a to jest bezsensu a z tym zaśmiecaniem to może troche przesadziłem xD ale nie chce przegladać stron tego tematu i widzieć co chwile jak to kolejna osoba komentuje kogoś ortografie
zresztą n/c xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() " Krotka decyzja, czego chcesz precyzja ... "
Gz fraga ![]() elo
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Imię: Piromann
Gildia: Eternal March
Poziom: 106
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2006
Lokacja: Opole
Imię: Datler/Ghetti
Gildia: Chosen Ones
Poziom: 93
Skille: 15/25
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() Witam poraz kolejny
Doskonale wiem ze bledy ktore sie napisze sa podkreslone czerwona linia ale ja nie mam czasu zeby poprawiac sie wole biegac za Elim i tluc go ![]() Tak naprawde znam wiele wiecej ciekawszych zajec niz poprawianie swojich bledow ;p wydaje mi sie ze wazne jest to ze da sie moje wypowiedzi zrozumiec PS. Jesli nie macie o czym pisac nie ma problemu moge zrobic kolejnego posta napisze w nim tyle bledow ile dam rady ;p i bedzie o czym gadac ![]() Z BLEDAMI CZY BEZ I TAK ZDOBYLEM FRAGA NA ELIM <hahaha> HAIL CO !!! HAIL ANIMA!! HAIL NEMTOR !!! HAIL MASAKROWIEC !!! POZDRO 666 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jestes wielki... Hail Asslick !
![]() |
![]() |
#56 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal March
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Tyle ze to juz przesada, niedlugo wogole nie bedzie wiadomo o co ci chodzi, rozumiem zeby popelnic czasem jakis blad no ale Cytuj:
btw. Masakrowiec shall bend to my will. Ostatnio edytowany przez Hupe - 16-01-2007 o 17:34. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zbanowany
|
![]() HAIL CO !!! HAIL ANIMA!!
HAIL NEMTOR !!! HAIL MASAKROWIEC !!! za to ty jestes zalosny, to sa jego ludzie to czemu mialby im lizac dupe? jesli to jest twoja droga do bycia "wielkim" to tak trzymaj i smaruj dupala swoim rl ziomkom |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Teraz to jego ludzie, ale kiedys byl zwyklym asslickiem...
![]() |
![]() |
#59 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
lol czlowieku gowno wiesz o nim, o jego zasadach, o jego mysleniu. a placzesz tu jak jakis 6letni gnoj non stop azzlyck azzlyck. do tego "kiedys byl zwyklym asslickiem" no tu mnie rozjebales ahhahahahha byl asslickiem LOL XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXD masz zajebiste podejscie, to ze smalisz dupy wszystkim do okola to nie znaczy ze inni tez to robia "NIE MIERZ WSZYSTKICH SWOJA MIARA" Czaisz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj: