|
|||||||
| Notki |
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#321 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]()
|
|
|
|
|
#322 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
jedynakiem jestem xD
noi loklem na ta strona noi koles w miesiacu online 500 h a powiedz ile ma miech ?!?! okolo 680 wiec ponad 3/4 czasu siedzi online a to jeszcze nic poniewaz ostatnio stoji z levelm bo wojna jak mial kolo 150 to non stop bbyl online a jesli patrczac na mój cgara to max 200 h na miech i to normalne jest ;> Ostatnio edytowany przez LaRrYxX - 14-01-2007 o 17:28. |
|
|
|
|
#323 |
|
Użytkownik Forum
|
i powiedzcie mi dlaczego bardzo duzo ludzi wpisuje fałszywe dane co do leveli no bo zwidka imargama i polowe vision znam z rl ( nie sa z jednego miasta ale spotykaja sie ;> ) noi oni nie korzystaja z tego forum a juz kilku jest co maja nicki ich pod profilem ;>
Ostatnio edytowany przez LaRrYxX - 14-01-2007 o 17:35. |
|
|
|
|
#324 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
|
Aż miło patrzeć jak Tai im oddaje
![]()
|
|
|
|
#325 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
2006-12 50h 15m 2006-11 207h 0m 2006-10 254h 0m 2006-09 237h 30m 2006-08 264h 0m 2006-07 314h 45m 2006-06 434h 0m 2006-05 50h 45m 2006-04 46h 45m 2006-03 346h30m Z reguły każdy miesiąc ma 30 dni, 1 dzień 24 godziny. Miesiąc ma 720 godzin(około, zależy od liczby dni ), Taifun był online max 434 h w miesiącu, a to daje 14h dziennie.Napisałeś gdzieś, że gra z 3 braćmi po 24h dziennie online: Taifun Devilry has no Insomniacs Entries! Do tego niewiem czy wiesz ale jak Ci sie skończy stamina to jedyny sposób żeby ją odzyskac to dać loga, niewiem jak Ty to wykombinowałeś, że Taifun expił 3 dni a poźniej robił SDki i mu się stamina odnawiała Zajmij się sobą a nie człowiekiem o którym nie masz najmniejszego pojęcia. Pozdrawiam
|
|
|
#326 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
omg rozbawiłeś mnie hahahaha, napiszę do Rafała żeby to przeczytał, bo chyba sam nie wie, że zmienił miejsce zamieszkania : O
|
|
|
#327 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 09 2006
Imię: Pawlinho Druidek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Warrior Hooligans
Świat: Harmonia
Poziom: 24
Skille: **/**
Poziom mag.: 24
|
YEA, nareszcie padl jeb** lesny a myslalem ze jest najlepszy.
GZZ dla Imigrama i Zwidka |
|
|
|
|
#328 |
|
Użytkownik forum
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny Gracz
|
No i padł.. tylko dziwie się czmu on wszedł w takiego trapa
![]() |
|
|
|
|
#329 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
|
Imagram i Zwidek już ubici, i żeby dostali jeszcze bardziej, od serca im życze. Vision suxxxxx.
|
|
|
|
#330 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Yachtman
Profesja: Knight
Gildia: Tibijska Cholota
Świat: Danubia
Poziom: 38
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
|
|
|
|
|
#331 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Aldora
Poziom: 19
Poziom mag.: 30
|
A ja sobie pozwole zabrac glos ; ))
Przeczytalem pare stron tego tematu i nie sadze , ze jest sens ciagnac dalej ten temat.Chociaz to forum dyskusyjne... Z tego co wiem to TD (Taifun Devilry) sam wszedl w tego trapa.Probowal on wypchnac Ime~ stamtad , aby pozniej go cala guildia ubila ; )) Niestety zle to rozegral przez swoja glupote , bo zmarnowal mane na vis lux'y , ktore Imie malo robily..Ima okazal sie sprytniejszy(?) od Taifuna i go po czesci strapowal. Ktos na ktorejs stronie pisal , ze Vision mialo to przemyslane..Gowno prawda! Na poczatku przeciez bylo widac , ze ubili jakiegos kolesia..pobiegli tam bo to dobra kryjowka , zeby zniknal pz. Mieli poprostu szczescie , ze Tafiun popelnil blad(moim zdaniem) trapneli go i zabili..to nie sztuka w dzisiejszej Tibi. Nie wiem , jaki jest sens robienia ponad 20 stron off topick'ow..Padl , mowi sie trudno! Napewno odrobi..btw. wszyscy mu zarzucaja PA , acc sharning i inne rzeczy..jezeli by sharowal napewno Cip'soft by go zbanowal..Nie macie dowodow wiec nie mowcie , bo to glupie gadanie a to , ze jest PA , bo jest najlepszym charem na Furorze to normalne.Na kazdym swiecie jest guildia , ktora ownuje serva i robi PA ;| kazdy z was gdyby ownowal serva z kumplami robil by to samo co on! Wiec please stfu! I nie wyzywajcie sie od "pr0 gamerow" bo kazdy z nas byl kiedys takim "pr0" i nie warto krytykowac innych czy tez wyzywac..wytlumaczcie normalnie , a nie wyzwiskami(nikt nie jest doskonaly ) Hail Aldora _/ |
|
|
|
|
#332 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Lokacja: Nowa Sól
Profesja: Rookstayer
|
@up
Całkowicie sie zgadzam:> No może nie całkowicie co do tych pro gamerów ale z zabiciem tafiuna i jego trapem to prawda ![]() |
|
|
|
|
#333 |
|
Guest
|
"Padasz Kurwo" wymiata.
|
|
|
#334 |
|
Użytkownik forum
Lokacja: Aldora
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: CHOSEN ONES
|
niewiem czemu taifun nie myslał i dał sie wbić w trapa ale co tam ...
|
|
|
|
|
#336 |
|
Guest
|
bardzo fajnie ze padl, widzieliscie kiedykolwiek jego twarz, jak trup XDD
zamieszczam fotke jakby ktos chcial http://s7.*********.pl/c.php?uid=97712 |
|
|
#337 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Kazordoon
Świat: Refugia\Kyra
Poziom: 45+
Skille: tajne
Poziom mag.: xx
|
Jak Taifun wpadl do tego trapa????????Vision zrobiło piękna zespołowa akcje,jednak Taifun wraz z kumplami zaczynają zabijać all z Vision.
Myślę że gdyby to była otwarta wojna Vision nie mialoby szans.Mam nadzieje ze wojna sie rozwinie i wygra lepsza gildia ![]() |
|
|
|
|
#338 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Profesja: Paladin
Świat: Furora
|
Akcja owszem udana zgrana nic dodać nic ująć ale resza. Zachowanie Ima~ jest już denerwujące sam widziałem jak pk'ował niewinnych np: zato że niechcący w battle wcisnał ktoś na niego było oczywiście coś w stylu "pay or die". Imargam stara się popisać przed całą Furorą jaki on to niejest mistczu. Moim zdaniem koleś się ośmiesza gadkami w stylu "padasz kurwo". Film jako do oglądnięcia polecam ale do naśladowania takiego zachowania nigdy!!
Pozdrawiam mysql. |
|
|
|
|
#339 | |
|
Guest
|
Cytuj:
Żal mi Ciebie! Ja nie jestem Pro gammerem ale ty chyba nie masz zielonego pojęcia o Wspaniałym Petro Robot Taifunie. Po drógie skąd wiesz, że ten trap nie byl planowany jeleniu, może chcieli trapnąć inne osoby a że wpadł im w ręce Taifun to z korzyścią dla nich. Zresztą zobacz sobie film z trapa zaplanowanego gdzie pada Magrami, Patriarh, kolek i jeszcze ktoś tam, troche im nie wyszło bo padło i Vision ale to przykład że takie trapy robi by zabijać przeciwną gildie... A jak ma Cip soft odkryć że Taif szmata sharuje? Mają mu wejść na chate xD? A jeżeli nie znasz historii Taifuna to może dowiedz się co stało się z Draverikiem i Spoxterem, którzy byli dla niego zagrożeniem a przecież byli w tej samej gildi, wypadało by to zrobić zamiast najpierw pisac posta noobku! Hail Vision -- Hail Sunblade -- Hail Hurricane -- Sam nie wiem ;/ |
|
|
|
#340 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Poziom: 19
Poziom mag.: 30
|
Po 1. Ja powiedzialem swoje zdanie
Po 2. Widac to ,ze nie byl to zaplanowany trap mieli poprostu szczescie , ze Taifun byl na tyle glupi ,zeby samemu sie tam wpier*olic Nie sadze ,ze ktos jest na tyle glupi ,zeby wj*bac sie w tunel gdzie na dole czekaja ludzie z Vision..niestety znalazl sie taki ![]() Po 3. Nie interesuje mnie co robil. Ten temat jest o jego smierci ,a nie czynach..wiec please stfu Sa rozne sposoby wykrycia acc sharningu =) btw. nie mam obowiazku studiowania calej histori Taifuna =) Nazywasz mnie noobem?Spoko, jak Cie to podnieca i sie masturbujesz z tego powodu to masz chyba fajnie.. sadze , ze pewnie nie jestes lepszy..myslisz ,ze duzo wiesz , a tak naprawde to gowno wiesz To moj post , moja opinia i moge w niej pisac co chce Nie zabronisz mi tego Hail Aldora _/ |
|
|