|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Mmmm... dużo tego było, a i nie wszystkie nazwy pamiętam... Zagrywałem się Goalem 3 (oraz Hokejem na podobnych zasadach, nie pomnę tytułu...), Mirco Machines, Contra, Tanks, Birofix, Felix the Cat, Animki xD, Ninja Brothers. Na 100% było tego więcej, ale moja pamięć nie mieści wszystkich tytułów
![]()
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Tja :d
Big Nose, Tom&Jerry, Micro Machines... Naprawde było tego bardzo dużo, każdy wypad na ryneczek to 1 czy 2 gry... No i świetna gierka - chodziło się tymi 2 wypłoszami z kreskówki "Drużyna R" ;D
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() sam pegasusa nigdy nie mialem ale qmpel mial to sie gralo godzinami ;>
pameitam taka wypasna gre gdzie sie latalo wiewiorka i trzeba bylo balony zbijac (cos w tym stylu) xD
Gakh Nazgi Golug durub-uuri lata-nuut, Udu takob-ishiz gund-ob Gazat-shakh-uuri, Krith Shara-uuri matuurz matat duumpuga, Ash tug Shakhbuurz-uur Uliima-tab-ishi za, Uzg-Mordor-ishi amal fauthut burguuli. Ash nazg durbatuluuk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluuk, agh burzum-ishi krimpatul Uzg-Mordor-ishi amal fauthut burguuli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Cytuj:
To samo + Mario + Tanki (rozwalalo sie sciany <---rox), zapomnialem o najlepszym- Chip % Dale 2 Koledzy w szkole smieja sie za jak grales na pegasusie to jest ![]() ![]() ![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... Ostatnio edytowany przez matiiii - 19-01-2007 o 16:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2007
|
![]() "Goal3", "Double Dragon", "Whomp'em"- godziny spędzone przed ekranem telewizora...
Karta pamięci popsułaby całą zabawę. Piękne czasy... <łezka>.
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() http://pegasus.hostpark.pl/?mod=gry&sort=nazwa są tam też emulatory. Niby piractwo no ale ... kto się nie skusi ;]?
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
|
![]() Ja już ściągnąłem emulator oraz kilka ulubionych gier. Polecam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() Kunio Kun rulez, zaluje ze nie udalo mi sie dorwac final fantasy jak mialem pegasusa ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() Goal 3 ! Nigdy nie zapomnę mojej radości gdy po raz pierwszy zdobyłem puchar w tej grze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Tank! Grałem w to dużo, dużo godzin dziennie.
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Ja również co-nieco pościągałem, ale problem w tym, że w większości gier potrzebny jest prczycisk "alt", który w Windowsie otwiera zakładkę "Plik", co zatrzymuje grę :/ Da się to jakoś ominąć? Nie bardzo widze w configu takie opcje...
![]() |
#52 |
Krzyżak
|
![]() Hehe... Taaa, to były czasy... : ) Najbardziej lubiłem Contrę, Tanki i Mario. Kiedyś kupowałem Robo Copa a jak włączyłem w domu to biegło się takim kolesiem i przeskakiwało przepaście i strzelało takim czymś z klatki piersiowej. Też nawet niezłe. ; P Miałem też kiedyś Atari. ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Profesja: Rookstayer
Świat: Azura
Poziom: :)
|
![]() Taa...Pegasus to byly czasy, wypady na bazarek po cardridge
![]() ![]() Najlepsze dla mnie byly(nie w kolejnosci): -Mario(niezapomniane) -Brygada RR(wciagalo, gorzej jak ginąłem ![]() -Contra -Felix the Cat -Tanki ^^ -Excite Bike - takie zajefajne wyscigi motocyklowe z mozliwoscia budowania tras ![]() -Monster in my Pocket |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Oczywiście i mnie to cudo nie ominęło. I tak z kuzynem 2 pady,i tniemy cały dzionek.Środek lipca,słoneczko świeci a my zamiast kopać piłkę to contra final i tanki (edytor! : D)
Potem rewolucja, Play station! Mimo iż komputer już stał u mnie w domu kuzynowy play dawał rade,i to on sprawiał najwięcej radości na dwóch graczy. Następna rewolucja = LAN no i zarwane nocki,ale już nie obok siebie. Ciekawe przy czym będę go wspominał za kilka lat ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: G
Poziom: 666
![]() |
![]() Od 6 latka grałem na Pegazusie. Pamiętam 3 gry. Najlepsze wg. mnie
Constra: Klasyk, niezaprzeczalnie Rambo uczył się od tych dwóch komandosów Mario: Bez komentarza, każdy to zna ![]() Soccer: Moja miłośc od futbolu caczeła się wprawdzie od Euro 1996, ale wirtualna piłeczka to właśnie był Soccer. Teraz gram w PESa 6 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Cytuj:
![]() A NESa też pamiętam. Najmilej wspominam Super Mario Bros, Micro Machines, Contrę i Jurassic Park. Tank był dla mnie za trudny. Była jeszcze taka gra Pocket cośtam, na początku był widok na kieszeń i zniej wylatywały różne stworki. Pamiętam, że była kojarzona z Batmanem i Robinem. Ostatnio edytowany przez Descartes - 19-01-2007 o 22:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Grudziądz
|
![]() Cytuj:
Ale gra była spoko ![]() Wogole ostatnio byłem na giełdzie patrze a tam dyskietki z obrazkami lary croft, Clouda Squalla i resident evil... coraz bardziej kreatywni są te tajwanczyki ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ah to były czasy też pamiętam jak sie w to ciupało w wieku 6-9 lat potem po komunii zagościł komputer i i było koniec ale teraz też sobie czasami ciupne na emu moimi ulubionymi gierkami były
Mario (to wiadomo XD) Contra(jak się ciupało z kumplem lub ojcem ^^) tanki to te najważniejsze ale mozna by dłuuuuuuuuuugo wymieniać jak dla mnie pegasus będzie nieśmiertelny ah stare dobre/złe czasy |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Gram w moja ulubiona grę godzilla 2 war of the monsters.
Jest godzilla pokonana, zemsta za dziecinstwo ^.^ Jaki macie emulator? Ostatnio edytowany przez Racon - 20-01-2007 o 18:14. |
![]() |
![]() |