|
|||||||
| Notki |
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#41 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
Chodzi mi o drugie nagranie, omg =.=''
@Topic "DALEJ ZUUL DALEJ!!!" <--ten ziom ma zajebisty głos xd "Cofnij sie kratke Zuuuuuuuuuuuul" "Nie podpalajcie bo might ringi ida.." "-Ej malenkie posun sie bo ja tam ide do nich - A nie lepiej krzyknac EJ GRUBASKU ODSUN PRZEJSCIE DO NICH ?" <-own3d? "CHodzcie tu bo medżik łola walnoł Chodzcie tu wszyscy medżik łola zaraz walnoł NO chodzcie tu wszyscy medżik łola walnoł"
Ostatnio edytowany przez Fejkowiec - 21-01-2007 o 13:40. |
|
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Fallathanu
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
Cytuj:
on juz jest dawno hunted ![]() a co do cytatu "Dalej zull dalej", niewiem co w tym szmiesznego. Jedna osoba napisala ze to bylo zabawnae i wszyscy to powtarzaja ![]()
|
|
|
|
#43 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Wpisy bloga: 2
Imię: Imargam
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ekipa Misia
Świat: Furora
Poziom: 327
Skille: 104/102
Poziom mag.: 10
|
Wiejski glos to chyba petro xd , falla mi sie najbardziej podobal motyw jak benio cos gadal a ty mu weszles w slowo a on zamknij ryj tera ja mowie i zamilkles woof xd
Zdrowi na umyśle mają o wiele więcej wyobraźni niż ci, którzy są naprawdę chorzy. Wygadują głupstwa, wymyślają nieprawdopodobne rzeczy. Naprawdę chorzy są łatwo rozpoznawalni. Tkwią głęboko w swoim szaleństwie, osaczeni nim, bezsilni. Nawet szaleństwo ma swoją logikę.
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
|
Imargam, i tak chyba większość z nas miała większą bekę z nagrania kiedy byłeś jeszcze z Duskami
Te Twoje piski.... łiiii ![]()
|
|
|
|
|
#45 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: in da hell
Profesja: Knight
Świat: Arcania
|
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Qrier Bydgoski
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 21
|
Widać że czesc osob bioracych udzial w tym nagraniu zadko bywa na lekcjach jezyka polskiego bo jak mozna mowic.
KNAJTY Nastepny batyl i znow sie WYCOFIEMY Ej , dajcie mi party bo mnie KIKŁO I ten typ co wali kwestie " NO PATRYJARCH CO TY KU~A ZROBILES " i te jego złote myśli i taktyki niczym sam napoleoN tez jest calkiem elo. No i nie mozna zapomniec o genialnej budowie zdania u jednego z Dusk ktory mowi : Ja nie widze juz tu w sumie w ogole co robic |
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: in da hell
Profesja: Knight
Świat: Arcania
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Żory
Świat: Iridia
|
Buhahaha xD
ŻUL IDŹ!! - Koleś ma głos jakby mu jaja urwali xD To nagranie przebija wszystko :d
|
|
|
#51 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Warszawa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: No Name/Fraternitas
Świat: Furora/Nebula
Poziom: 100
Skille: 23
Poziom mag.: 65
|
Cytuj:
"Zul daleeeej daleeeeeej" rox;p |
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
@nagranie
Nagranie jak nagranie, ale zastanawia mnie kilka rzeczy, ile te dzieciaki mają lat? Czy oni w ogóle przesli dojrzewanie? Czy oni przeszli mutacje głosu ? Bo dosłownie przez te piski nic nie idzie zrozumieć.... @Imargam Teraz do Ciebie kilka pytań: Skąd masz to nagranie? Kto Ci je udostępnił? @Duskiness Chyba macie zdrajce w gildii skoro osoba walcząca po nie waszej stronie zdobyła nagrane... Albo jest jakimś hackerem, który zrobił nalot na komputer.
|
|
|
#53 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2006
|
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2007
|
"ja pierdziele" ;>
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Lokacja: Dom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aletharum
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 119
Skille: 86/82
Poziom mag.: 8
|
Nagranie niezle i rozbrajające
Można się olać z niektórych tekstów a ma ktoś może jakieś stare nagranie z tsa? Chętnie byśmy posłuchali ![]() @offtopic Jednak widze ze na Furorce wojna, a na forum szanowanko ![]()
|
|
|
|
#56 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
|
Cytuj:
Napisałeś ze duski mają zdrajce a oto cytat: "Daniel debilu nie nagrywaj frajerze, wyłącz nagrywanie" Ktoś to mówi na samym końcu. Tylko kto to jest Daniel? Może Imargam wie?
|
|
|
|
#57 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: W domu
Imię: -_-bAdEn-_-prof.Hax-08r.
Gildia: _\|/_ Hemp gru _\|/_
Świat: Mokotów
|
Niewiem co w tym smiesznego "Zul idz! ZULL!!!" niewiem jak to dokladnie jest ale akurat to niebylo smieszne prawda ze ten glos jest najsmieszniejszy w calym nagraniu. Najbardziej mnie rozbroilo jak ten z tymi "Majt ringami" wyskoczyl HaH Brecht pzDr
|
|
|
|
#58 |
|
Guest
|
Patriarh'Gru [107]: jakie IP NA TS ?
Patriarh'Gru [107]: speirdlaj Patriarh'Gru [107]: w/w Fallathanu [112]: uhaj sie Fallathanu [112]: bo nam combo jebna zg fb Fallathanu [112]: -.- Raaell Nabu [101]: btw Pozdrawiam mame i Duskiness Zull Lucyfer [119]: masz depo edron idziesz \/ i schodzisz nizej tam sa kratki takie schodzisz nizej i juz wtrafisz.. Patriarh'Gru [107]: pohuj s*******acie (do Visio cwaniak) Patriarh'Gru has left the party. Zull Lucyfer [119]: 5 padlo a cofac sie chcecie Sanyol has left the party. Van Liden has left the party. Magrami has left the party. haha Duskines to normalnie najsmiejszniejsza gildia jaka moze byc ""prawie jak Gildia noobów 8lvli"" Prawie robi wielka róznice ![]() |
|
|
|
#60 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
up. "shut up" english mastah
btw. ten glos rzadzi heh@Veltaxio Dopiero dzisiaj sluchalem nagrania jak byles w dus~~ i darles pysk jakby ci lizaka zabrali, a zwidek bo ma chyba 8 lat? Glos jak moj siostrzeniec ktory ma 7 lat... Co prawda tekstu "DALEJ ZULL DALEJ" nie przebijesz ale jak tam stekales to byla kompromitacja, czasami trzeba miec dystans do zwyklej gry ![]()
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
|
|
|