![]() |
#2382 |
Użytkownik Forum
|
![]() co pisal,a co bylo ustalone to 2 rozne rzeczy
#2383 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: SIED(L)CE
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Obsidia
|
![]() Forum nastoletnich miłośników klubów piłkarskich (sądząc po avatarze), jest gdzie indziej, więc albo nie gol łba i zmądrzej, albo nie bierz udziału w dyskusji..
Ja mam 23 lata gole leb i jestem milosnikiem (L) i co to zmienia ? Odpier.l sie od kibiców bo to nie ma nic do rzeczy ![]() ![]() pozdrawiam Wszystkich kibiców i Lecha I Wisly I Zawiszy i Odry i kogo tam jeszcze popadnie TB 95 DO KOŃCA!!!! |
![]() |
![]() |
#2384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Drunka
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Hahahaahahahaha!!!
Dać Wam basenik z kisielem dziewczynki??? ![]() Banda dzieciaków co nigdy nie miały nawet 50 lvla kłóci się o politykę wojenną. Żałosne. Nie dziwię się, że nikt z ET nie chce tu pisać czegokolwiek. No może tylko Kiroy czasami daje znak życia jak na oficera politycznego przystało. Pozdrowienia dla wszystkich dziadków z Obsidi, co pamiętają jeszcze początki serva [to były czasy ![]() Mam nadzieje, że uda się ET wygrać tą wojnę i pierwsze co zrobią to wywalą z serva wszystkich tych noobków co tylko spamują, a nic do gry nie wnoszą.
#2385 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
|
![]() Rzekl kuglarz
facet co z NG nigdy nie walczyl ale mial aspiracje zeby rzadzic Obsidia Ja to wiem bo jestem starym bialym wilkiem ![]() a i fajnie ze cos wnosisz do gry, bo bym pomyslal ze tylko spamujesz Ostatnio edytowany przez strazak - 17-02-2007 o 12:20. |
![]() |
![]() |
#2386 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Borgo : taaaa czasami musz cos napisac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2387 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Boixos hyhyhy fajnie poczytac posty jakiegos kretyna
![]() podciagniesz mi kabel od chello do domu to moge isc walczyc :* chociaz w sumie po co, skoro wiesz co bylo ustalone to znaczy ze po wojnie mialbys cos do powiedzenia, co znaczy ze byloby o wiele gorzej niz jest obecnie. a co do starych dziejow, ja jeszcze gralem przez pierwszy tydzien chyba, pozniej niecaly miesiac nie mialem netu a jak juz mialem to ciagle kicki bo to neo ![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 25-01-2007 o 19:48. |
![]() |
![]() |
#2388 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja już tylko spamuje, bo w tibie jak za pewne wiesz juz nie gram ;p Może sie przedstawisz?? chociaż na priv? A i jeszcze jedno?? Kiedy miałem aspiracje na rządzenie Obsidią bo sobie jakoś nie przypominam???
#2389 |
Użytkownik Forum
|
![]() suvik akurat wyobraz sobie ze WIEM co bylo ustalone i jak mialo byc,wiec moze nie zgrywaj teraz wielkiego kozaka ^^
a czy bede mial cos do powiedzenie - 50 % 50% :S wszystko zalezy od pewnej sprawy ^^ a po czym wnosisz ze bedzie gorzej panie boidupa? sam se mozesz podciagnac,teraz sie nei udusisz wachajac trawe alergiku xD:*
#2390 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 25-01-2007 o 20:55. |
||
![]() |
![]() |
#2391 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2007
Lokacja: Gostyń
|
![]() Dobrze, że są tu jeszcze jakieś osoby które napiszą coś ciekawego, tak że warto tu jeszcze zajrzeć. Chodzi mi o Kiroy'a i Kuglarza bo dobrze się czyta jak to było na początku tego serwera. Piszcie więcej takich postów a reszta niech sie kłóci i wyzywa dalej.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#2392 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() btw jezeli suv zlapalby hunta ( co sie prawdopodobnie nie zdarzy ) to imho jego wszystki chary byly by hunted ;S
Trójmiasto jest Nasze, Trójmiasto do Nas należy. Nie damy nikomu, nikomu nie damy Trójmiasto do Lechii należy!! Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 25-01-2007 o 21:25. |
|
![]() |
![]() |
#2393 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() p.s. Jakby gildią rządzącą była gildia White Wolfs , skladajaca sie tylko i wylacznie z zaufanych i pewnych osob ( nie wiem czy moglbym zasilic w takim razie jej szeregi) to obsidia byłaby pewnego rodzaju utopią , takim endorem - światem idealnym ![]() p.s. kiroy, to nie ng rozwalilo la onde , tylko parę osób z poza ng i pare który chwile pozniej wyleciało z ng ( erus ) i pozniej mieli na karku raised fist i ng x] Ostatnio edytowany przez ^Awolver^ - 25-01-2007 o 21:46. |
|
![]() |
![]() |
#2394 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Boixos, a ty ile fragow wbiles?
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#2395 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry Awo, zapomniałem na śmierć, że ty też marnujesz czas w tym temacie
![]()
#2396 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Znow Double Post... Ja pie*dole Ten Net -.-
>>You'll never walk alone, Kolejorz!<< Ostatnio edytowany przez Capy - 25-01-2007 o 22:08. |
![]() |
![]() |
#2397 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ty mi mowisz zeby zamknal ryj? Huahuaha Dziecko ty jestes 1-2 Gim Wez lepiej idz spac pewnie dobranocka leci -.-
Ktoś cos pisal o moim Avatarku. Avatar mam jaki chce i h*j ci do tego. Moge miec nawet twoje zdjecie, ale wtedy bylo by tak samo jakbym zrobil zdjecie moje klocka w kiblu ![]()
#2398 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() @ Capy A zasadził Panu ktoś kiedyś kopa w dupe ?
![]() |
![]() |
#2399 |
Użytkownik Forum
|
![]() @suv
0 ,ale co to ma do rzeczy,bo chyba nie zrozumialem twojej prowokacji ![]() zapewne teraz do konca serva bedziesz wspominal ze 5 fragow zlapales na wojnei sobs vs ng. i bedziesz tylko lizal dupe tym,ktorzy aktualnie wygrywaja wojne,maja wladze na servie.a w wojnie nei bedziesz walczyl,bo musisz wbic lvl/zrobic annhiego/miec nowego neta.jest tez taka opcja,ze bedziesz szpiegiem-niestety,ale na wiecej cie nie stac chyba ![]() ![]() ![]() @fin'er Boixos widziałeś albo słyszałeś kiedyś żeby żołnierze Wehrmachtu mówili dobrze o Stalinie ? Albo żeby Polak o bolszewiku w 1920r ? Bo ja nie, więc nie dziw się, że mówie że jak to ujałeś "et jest złe". fajnie ze znasz historie ![]() czy jakis polak(w tym wypadku et) wypowiadal wojne bolszewikom(et)??
Trójmiasto jest Nasze, Trójmiasto do Nas należy. Nie damy nikomu, nikomu nie damy Trójmiasto do Lechii należy!! Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 25-01-2007 o 22:18. |
![]() |
![]() |
#2400 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Fin~
Bronisz Suva? Hmm kolega bo ma wysoki lvl nie? Powiedzial ze ci pomoze w ubiciu Mentora ![]() ![]()