Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

stary 25-01-2007, 18:39   #2381
Jacksonix
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 01 2007

Domyślny

Co wy macie do Suva duzo ludzi ma lagi ja nie pamietam zebym kiedykolwiek lagow nie mial. Nie zaleznie od serwera, pozatym Suv nie pisal ze odrazu sie przylacza do ET tylko chce grac, expic...
Jacksonix jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-01-2007, 18:40   #2382
.:Boixos:.
Użytkownik Forum

.:Boixos:.'s Avatar

Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: Gdańsk

Świat: Obsidia
Domyślny

co pisal,a co bylo ustalone to 2 rozne rzeczy
Trójmiasto do Lechii należy!!
.:Boixos:. jest offline  
stary 25-01-2007, 18:57   #2383
Tibijczyk1984
Użytkownik Forum

Tibijczyk1984's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: SIED(L)CE

Stan: Aktywny Gracz
Evul Od..lic sie od kibiców

Forum nastoletnich miłośników klubów piłkarskich (sądząc po avatarze), jest gdzie indziej, więc albo nie gol łba i zmądrzej, albo nie bierz udziału w dyskusji..

Ja mam 23 lata gole leb i jestem milosnikiem (L) i co to zmienia ? Odpier.l sie od kibiców bo to nie ma nic do rzeczy pozatym na meczu masz adrenaline prawdziwa bo sam za siebie mozesz walczyc i karzdy ma równe szanse

pozdrawiam Wszystkich kibiców i Lecha I Wisly I Zawiszy i Odry i kogo tam jeszcze popadnie

TB 95 DO KOŃCA!!!!
Tibijczyk1984 jest offline  
stary 25-01-2007, 19:01   #2384
kuglarz
Użytkownik Forum

kuglarz's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski

Stan: Na Emeryturze
Imię: Drunka
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Domyślny

Hahahaahahahaha!!!
Dać Wam basenik z kisielem dziewczynki???
Banda dzieciaków co nigdy nie miały nawet 50 lvla kłóci się o politykę wojenną. Żałosne. Nie dziwię się, że nikt z ET nie chce tu pisać czegokolwiek. No może tylko Kiroy czasami daje znak życia jak na oficera politycznego przystało.
Pozdrowienia dla wszystkich dziadków z Obsidi, co pamiętają jeszcze początki serva [to były czasy wojny trzydziestych levelków i takie tam] Nawet ostatnio wreszcie przypomniałem sobie jak nazywała się pierwsza szwedzka gildia co rządziła Obsidią, kto pamięta Glamour, snek'a von obsidia [chyba tak się nazywał, ale ręki sobie nie dam uciąć], Ampowskiego i innych oszołomów co ostro mieszali?? Warto by było sobie jakoś przypomnieć te początki i to gdzieś spisać. Pewnie tylko Kiroy się zgłosi, bo reszta z udzielających się tu nie gra dłużej na tym servie niż rok.
Mam nadzieje, że uda się ET wygrać tą wojnę i pierwsze co zrobią to wywalą z serva wszystkich tych noobków co tylko spamują, a nic do gry nie wnoszą.
stary 25-01-2007, 19:10   #2385
strazak
Użytkownik Forum

strazak's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki

Domyślny

Rzekl kuglarz
facet co z NG nigdy nie walczyl ale mial aspiracje zeby rzadzic Obsidia
Ja to wiem bo jestem starym bialym wilkiem

a
i fajnie ze cos wnosisz do gry, bo bym pomyslal ze tylko spamujesz

Ostatnio edytowany przez strazak - 17-02-2007 o 12:20.
strazak jest offline  
stary 25-01-2007, 19:21   #2386
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

LOL

Borgo : taaaa czasami musz cos napisac niestety niewszystko jest tak jakbym chcial w naszym KOCHANYM ET ... ale nie wszystko moze byc idealne to yl Smek von'obsidia ( tobbe imie szwedzkie ) mam z nim kontakt do dzisiaj ale musze cie poprawic bo fin'er i Elder nagan walczyli w pierwszej konkretnej wojnie ze mna z vixim i raxilonem przeciwko erusowi i nawet mieli sukces bo zabili 2 sorca na servie wtedy w noobsnakemasslogu hyhy pozdrawiam chlopakow taaa bylo Glamour gildia erusa wpierw ale potem nastapil rozlam na ng i gildie erusa millido katmai itd Ampowski pamietam kiedys jeden z lepszych kumpli moich ale mialem problem bo zniknelo mi ozdoby z domku i teleportowaly sie cudem do jego chaty ybyla tez giildia polska La Onda na czele z Mario'illem ziomem z Belchatowa ale Ng ich Kicknelo szybko bo mieli za duzo sorcow :/ gral etz wtedy shyan lider Ng z reszty serverow Soozes gral dzisiejszy Imhreey na poczatku serva bylo pelno wysokich knightow ale zdarzaly sie sorki jak jinling ahhh kawal historii
Kiroy jest offline  
stary 25-01-2007, 19:42   #2387
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Domyślny

Boixos hyhyhy fajnie poczytac posty jakiegos kretyna od razu sie humorek poprawia po tym jak sie dowiedzialem ze nowe servy to jednak non pvp :< smiesza mnie wypowiedzi o pephym organizujacym et.
podciagniesz mi kabel od chello do domu to moge isc walczyc :* chociaz w sumie po co, skoro wiesz co bylo ustalone to znaczy ze po wojnie mialbys cos do powiedzenia, co znaczy ze byloby o wiele gorzej niz jest obecnie.

a co do starych dziejow, ja jeszcze gralem przez pierwszy tydzien chyba, pozniej niecaly miesiac nie mialem netu a jak juz mialem to ciagle kicki bo to neo jesli dobrze pamietam to sporo wilczkow mialo bany za macro use na samym poczatku, ale glowy uciac nie dam. za to swietnie pamietam kolegow boneshardow

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?

Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 25-01-2007 o 19:48.
Ptak~ jest offline  
stary 25-01-2007, 19:43   #2388
kuglarz
Użytkownik Forum

kuglarz's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez strazak Pokaż post
Rzekl kuglarz
facet co z NG nigdy nie walczyl ale mial aspiracje zeby rzadzic Obsidia
Ja to wiem bo jestem starym bialym wilkiem

a
i fajnie ze cos wnosisz do gry, bo bym pomyslal ze tylko spamujesz
Ja już tylko spamuje, bo w tibie jak za pewne wiesz juz nie gram ;p Może sie przedstawisz?? chociaż na priv? A i jeszcze jedno?? Kiedy miałem aspiracje na rządzenie Obsidią bo sobie jakoś nie przypominam???
stary 25-01-2007, 19:46   #2389
Użytkownik Forum

Domyślny

suvik akurat wyobraz sobie ze WIEM co bylo ustalone i jak mialo byc,wiec moze nie zgrywaj teraz wielkiego kozaka ^^
a czy bede mial cos do powiedzenie - 50 % 50% :S wszystko zalezy od pewnej sprawy ^^ a po czym wnosisz ze bedzie gorzej panie boidupa?

sam se mozesz podciagnac,teraz sie nei udusisz wachajac trawe alergiku xD:*
stary 25-01-2007, 20:54   #2390
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Imię: Elvinuz
Gildia: Husaria
Misterio ma numer GG Napisz na pm
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Guodek Pokaż post
Forum nastoletnich miłośników klubów piłkarskich (sądząc po avatarze), jest gdzie indziej, więc albo nie gol łba i zmądrzej, albo nie bierz udziału w dyskusji..
Kórwa kmiocie jak masz odwage to powiedz to prosto w twarz a nie się napinasz na internecie...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez .:boixos:.
jak to bylo?15 new net i dolaczam? w poniedzialek fajna akcja??
dziwne ze zaczelo cie lagowac jak sie wojna zaczela/jak sie zapowiadala wojna.poprsotu nie masz odwagi walczyc.
Taaa kórwa żal mu stracić chara, tak? A kto wbił pełno fragów podczas wojny NG vs. SoBS? Kto ma jeszcze 2 inne chary, którymi można pograć?

Ostatnio edytowany przez Misterio - 25-01-2007 o 20:55.
Misterio jest offline  
stary 25-01-2007, 20:59   #2391
Gawlarz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 01 2007
Lokacja: Gostyń

Domyślny

Dobrze, że są tu jeszcze jakieś osoby które napiszą coś ciekawego, tak że warto tu jeszcze zajrzeć. Chodzi mi o Kiroy'a i Kuglarza bo dobrze się czyta jak to było na początku tego serwera. Piszcie więcej takich postów a reszta niech sie kłóci i wyzywa dalej.
Pozdrawiam
Gawlarz jest offline  
stary 25-01-2007, 21:21   #2392
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Taaa kórwa żal mu stracić chara, tak? A kto wbił pełno fragów podczas wojny NG vs. SoBS? Kto ma jeszcze 2 inne chary, którymi można pograć?
czy pelno to sie mozna klocic-wbil 5 fragow-najwiecej to fakt,ale 5 to OGOLNIE niezbyt duzo.ni moze i wbil ale 1szy sie wyplacil. mial wrocic-ale nie wyszlo

btw jezeli suv zlapalby hunta ( co sie prawdopodobnie nie zdarzy ) to imho jego wszystki chary byly by hunted ;S

Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 25-01-2007 o 21:25.
stary 25-01-2007, 21:39   #2393
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kuglarz Pokaż post
Pozdrowienia dla wszystkich dziadków z Obsidi, co pamiętają jeszcze początki serva [to były czasy wojny trzydziestych levelków i takie tam] Nawet ostatnio wreszcie przypomniałem sobie jak nazywała się pierwsza szwedzka gildia co rządziła Obsidią, kto pamięta Glamour, snek'a von obsidia [chyba tak się nazywał, ale ręki sobie nie dam uciąć], Ampowskiego i innych oszołomów co ostro mieszali?? Warto by było sobie jakoś przypomnieć te początki i to gdzieś spisać. Pewnie tylko Kiroy się zgłosi, bo reszta z udzielających się tu nie gra dłużej na tym servie niż rok.
a ja to npc z obsidii >.< nie byłem jednym z najlepszych knightów na servie ( nie jestem w stanie oszacować, gdyż nie pameitam i liczył sie lvl, skille i weapon xD) ;d p otakcih byłych sławach jak raxilon i millido , to nie ja byłem w la onda i potem w limicie który rozpadl sie niestety :/ no i w miedzyczasie wraz z kiroyem i raxiem w wojnie z erusem, millido i boneshardami ; o ( których tez az nadto pamietam xD) , nie byłem wraz z kiroyem ( i tylko kiroyem) no możer i nie tylko jeszcze tam były jakies pojedyncze jednostki których nie pamietam .. w trapie w loot shopie w venore , gdzie był raxilon . . . sfragowalismy dwóch od nich ale to i tak nie pomoglo raxiovi :/ ( bravo dla walecznego pegaza za blokowanie) i to wtedy doznalem szoku .. jak za scianka stało 5-10 naszych memberów ( raised fist ,, dobrze pamietam ? :>) i ylko sie patrzylo jak raxilon pada . . niewiele osiągnąłem gdyz złamalem reke - nie mailem jakby mozliwosci do gry , cały czas bylem hunted od erusa, potem dolaczylem do boom i nastepnie skonczylą sie umowa z net providerem

p.s. Jakby gildią rządzącą była gildia White Wolfs , skladajaca sie tylko i wylacznie z zaufanych i pewnych osob ( nie wiem czy moglbym zasilic w takim razie jej szeregi) to obsidia byłaby pewnego rodzaju utopią , takim endorem - światem idealnym

p.s. kiroy, to nie ng rozwalilo la onde , tylko parę osób z poza ng i pare który chwile pozniej wyleciało z ng ( erus ) i pozniej mieli na karku raised fist i ng x]

Ostatnio edytowany przez ^Awolver^ - 25-01-2007 o 21:46.
^Awolver^ jest offline  
stary 25-01-2007, 21:39   #2394
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Domyślny

Boixos, a ty ile fragow wbiles?

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ptak~ jest offline  
stary 25-01-2007, 22:02   #2395
kuglarz
Użytkownik Forum

kuglarz's Avatar

Domyślny

Sorry Awo, zapomniałem na śmierć, że ty też marnujesz czas w tym temacie
stary 25-01-2007, 22:06   #2396
Capy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 01 2007

Profesja: Sorcerer
Capy ma numer GG 6145289
Domyślny

Znow Double Post... Ja pie*dole Ten Net -.-

Ostatnio edytowany przez Capy - 25-01-2007 o 22:08.
Capy jest offline  
stary 25-01-2007, 22:07   #2397
Capy
Użytkownik Forum

Capy ma numer GG 6145289
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptak~ Pokaż post
@ Capy

shut your face o.o
Ty mi mowisz zeby zamknal ryj? Huahuaha Dziecko ty jestes 1-2 Gim Wez lepiej idz spac pewnie dobranocka leci -.-

Ktoś cos pisal o moim Avatarku. Avatar mam jaki chce i h*j ci do tego. Moge miec nawet twoje zdjecie, ale wtedy bylo by tak samo jakbym zrobil zdjecie moje klocka w kiblu
stary 25-01-2007, 22:13   #2398
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez .:Boixos:. Pokaż post
nie wiem czy ci potrzebna drzazga na dupie :S

chodzi o to ze mowisz ze et zle bo musze placic-mogles wyjsc z gildii,et przeciez nie powiedzialo ze wszyscy ktorzy byli w gildi w chwili wypowiadania wojny przez jakiegos sfrustrowanego 10 latka ktory pare razy padl sa hunted.

Boixos widziałeś albo słyszałeś kiedyś żeby żołnierze Wehrmachtu mówili dobrze o Stalinie ? Albo żeby Polak o bolszewiku w 1920r ? Bo ja nie, więc nie dziw się, że mówie że jak to ujałeś "et jest złe".

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibijczyk1984 Pokaż post

Ja mam 23 lata gole leb i jestem milosnikiem (L) i co to zmienia ? Odpier.l sie od kibiców bo to nie ma nic do rzeczy pozatym na meczu masz adrenaline prawdziwa bo sam za siebie mozesz walczyc i karzdy ma równe szanse

pozdrawiam Wszystkich kibiców i Lecha I Wisly I Zawiszy i Odry i kogo tam jeszcze popadnie

TB 95 DO KOŃCA!!!!
Kulturalni kibice są spoko, a awatar każdy może mieć jaki chce

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Pokaż post
(...) ale musze cie poprawic bo fin'er i Elder nagan walczyli w pierwszej konkretnej wojnie ze mna z vixim i raxilonem przeciwko erusowi (...)
Chciałbym się tak pięknie wpisać złotymi literami w karty historii Obsidii - ale niestety to nie byłem ja

@ Capy

A zasadził Panu ktoś kiedyś kopa w dupe ?
stary 25-01-2007, 22:14   #2399
Użytkownik Forum

Domyślny

@suv
0 ,ale co to ma do rzeczy,bo chyba nie zrozumialem twojej prowokacji
zapewne teraz do konca serva bedziesz wspominal ze 5 fragow zlapales na wojnei sobs vs ng.
i bedziesz tylko lizal dupe tym,ktorzy aktualnie wygrywaja wojne,maja wladze na servie.a w wojnie nei bedziesz walczyl,bo musisz wbic lvl/zrobic annhiego/miec nowego neta.jest tez taka opcja,ze bedziesz szpiegiem-niestety,ale na wiecej cie nie stac chyba a jak sie gada to fajny z ciebie ziom widac niektorym to przeslania oczy

@fin'er
Boixos widziałeś albo słyszałeś kiedyś żeby żołnierze Wehrmachtu mówili dobrze o Stalinie ? Albo żeby Polak o bolszewiku w 1920r ? Bo ja nie, więc nie dziw się, że mówie że jak to ujałeś "et jest złe".

fajnie ze znasz historie ;*,ale porownywanie tych sytuacji jest bez sensu.
czy jakis polak(w tym wypadku et) wypowiadal wojne bolszewikom(et)??

Ostatnio edytowany przez .:Boixos:. - 25-01-2007 o 22:18.
stary 25-01-2007, 22:20   #2400
Capy
Użytkownik Forum

Capy ma numer GG 6145289
Domyślny

@Fin~
Bronisz Suva? Hmm kolega bo ma wysoki lvl nie? Powiedzial ze ci pomoze w ubiciu Mentora trzymaj znim nadal poogladacie sobie bajeczki.

Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 0, gości: 6)

Opcje tematu

Zasady postowania