|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Obejrzałem dzisiaj ten oto filmik:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18207 Po jego obejrzeniu sam już nie wiem co dalej robić. ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez nudny_ziomek - 06-02-2007 o 17:18. |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() N/C dziesiec snaguf
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom mag.: 5
|
![]() dragon lord ma dużą obronę i dlatego
knight jest gówniany włąśnie dlatego że słabo wali |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Who cares?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2007
Imię: Elite Vlood
Profesja: Knight
Poziom: 17
Skille: 63/62
Poziom mag.: 3
|
![]() Mógł mieć pecha po prostu xD Pewien 120 knight z celesty z Sova hitnął Motyla za 1 ;D Mogł sobie axe/sword ringa założyć
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() widzac po twojej wypowiedzi jestes poczatkujacym graczem. Sorc/druid sa postaciami ktorymi bez PACCa nie idzie grac(vis/mort/flam). Knight ma slabe hity lecz posiada duza ilosc hp i obrone, ponoc w wakacje ma byc update i maja zbalansowac profesje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Świat: Secura
Poziom mag.: 5
|
![]() jak beda wyrownac profesje to predzej komus zabiora niz dadza
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() To jest w ogole sens grac knightem skoro tak wolno będę zabijał potwory???
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 60
|
![]() Nie, nie ma. Graj sorcem i exp sobie na swoich pobratymcach, trollach.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() Ponury i Vill to ostatni obrońcy knighta na tym forum:-) Kiedy się pogodzicie z tym, że knight underpower?
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Niestety, patrz na profil ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Btw., naucz się może pisać ksywy, dargu :/
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 11 2006
|
![]() 0 i O tak samo wygląda. Nie miej pretensji, że pomyliłem. A czemu mam odmieniać na underpowered?
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez d4rqu - 06-02-2007 o 19:19. |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw., wyłączając te prowokacyjne posty z udawanymi błędami, znajdź mi te błędy "w co drugim zdaniu". Ergo - udowodnij albo przeproś. Edit: jak chcesz, możesz poprosić swojego genialnego kolegę o wyliczenie średniej arytmetycznej błędów na zdania. Pewno i tak będe gorszy od sorca, ale warto spróbować.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." Ostatnio edytowany przez P0nury - 06-02-2007 o 19:34. |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Niedorozwiniety jestes ?? Czlowkieu nigdy nie wbijesz 107 skila oraz 130 lvl jestes noob kotry zadna inna profesja nie potrafilby grac dlatego ci doradzil najta a kumpel pewno jest sorkiem i wali z ruszczki lol
|
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
|
![]() Sorkowie i Druci są może lepsi od knightów ale do większych huntów potrzeba blokera i wtedy wlasnie KNIGHT jest górą. w następnym update powinni zrobić cos takiego jak HIT GWARANTOWANY. Bylby on inny dla każdej broni. hit taki powinien rosnac wraz ze skillem np skill 70 - 35 hit ( 1/2 hita na skill)
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2007
Lokacja: Ankrahmun
Imię: t
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Nudny ziomek
Ty nie oglądaj filmików tylko graj ;] Raz sam oglądałem filmik jak 27MS rozłozył 68EK w niecale 10 sec. ;] odechcialo mi sie wtedy grac knightem.. A jak ostanio zaczol mnie lac 47MS z 2 FE to puzniej mnie prosił zebym mu oddal all co zniego wypadło ;] |
![]() |