![]() |
#4621 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
Stan: Początkujący
|
![]() @Adelao
Podaj mi linak do jakiegos bota co ucieka^^ Gdybym byl na bocie to bym nie uciekal ![]()
![]() |
#4622 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() @up
nikt ci tego nei zazdrosci. Btw sa takie boty, co jak cie ktos zaatakuje to uciekaja, Tibiaauto ![]() |
![]() |
![]() |
#4623 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 12 2006
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
a to to samo www.tibiaauto.prv.pl tylko nie pamietam czy to poprawny adres ;] Ale wiedze ze masz wieksza lipe ;/ Anyway he can only show it off inside protection zones, as he is hunted by one from my guild, and therefore by the entire guild. ________________ Signed, Yuperdo 22:32 You see a dead human (Vol:10). You recognize Fajkowy-Lolus. He was killed by Hunshel. _/ Stupid botter. Good to know. He just made it to the list. Signed/ Garmie jejejejjeejje Bye ![]() Ostatnio edytowany przez Adelaoo - 11-02-2007 o 12:17. |
|
![]() |
![]() |
#4624 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Piotrek Hetman
Profesja: Elite Knight
Poziom: 63
Skille: 80/76
Poziom mag.: 6
|
![]() :S Heh hunta miec za to ze ladny outfit masz xD[CHAR][/CHAR]
|
![]() |
![]() |
#4625 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Upy
Kiedys im sie fragi skacza^^ @Adelało Dobrze poinformowany jestes jak na osobe ktora nie gra na Galanie;] Ps. po co kase na allegro, jak mozna robic uhy? Wole swoj sposob, czyli robic runki, nzi twoj sposob kupowania kasy ^^
Tibia jest jak Media Markt, nie dla idiotow! Ostatnio edytowany przez aragorn uczciwy - 11-02-2007 o 13:49. |
![]() |
![]() |
#4626 | |||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Robieniem uhów tyle kasy nie zbijesz, więc nie wierze, że nie kupujesz na allegro. Ostatnio edytowany przez DfJ - 11-02-2007 o 14:53. |
|||
![]() |
#4627 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg
|
![]() Weź Fajkowy wyjdź z tego forum bo tylko żal robisz,
Myślisz, że jesteś najmniejszym lvlem z Full Warriorem to jesteś cOOl? Właśnie, że nie, bo patrząc na twoje posty płakać mi się chce, no ale cóż tak jest jak nie ma nic innego do zajęcia niż siedzenie przed kompem, ty w ogóle masz rl życie? ![]() |
![]() |
![]() |
#4628 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
A co sie tyczy Yuperdo , dziwi mnie ten chlopak , Fajkowego~ za bota scigaja , ok popieram , ale w gildi sam ma botera , jak mu powiedzialem o tym to on stwierdzil ze jesli odkiedy wstapil do gildi nie botowal to moze zostac. < piekna postawa pana tutora, teras wszyscy kupmy postacie i wstepujmy do FoZ , bo jak nie kupimy tej postaci w trakcie jej pobytu w gildi , to jestesmy cool czysci i wszystko jest ok. Anyway , imie botera z FoZ , Phea Dyre (dawny Cryn Kalius?) , wasz cudowny Oskar.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 11-02-2007 o 15:31. |
|
![]() |
![]() |
#4629 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() ulalala paladinka hwl by ciebie i ta twoja cala gildie zmiotlo z ziemi tylko przypal dogonic 200+ ms XD ale jak juz raz padl od czlowieka to widac co potrafi :> mowa o Dranicie pozdro i wracaj na danuubie XD buziaczki w pysiolka
#4630 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
#4631 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Heh, wielkie GZ zabicia 28 lvla;]
Gdyby FoZ chcieli zabić wszystkich botterow na Galanie, to zabiliby wieksze pol servera(wiekszosc osob ktore nie uzywa, to sa osoby, ktore nie wiedza jak go sciagnac/ustawic). Cytuj:
Cytuj:
Gdybym na bocie chcial ustawic na uciekanie, to bym nie afkowal tak daleko od dp^^ bo po drodze byle 10 lvl by mnie zabil? Cytuj:
Jeszcze raz ubicia 28 lvla;] to mam hmm..... 1h na scrabach? ![]()
![]() |
#4632 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 12 2006
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4633 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale to i tak mało, dziumor mowił wczesniej ze cos kolo 6-7 robil;]
![]() |
#4634 |
Guest
|
![]() @Paladinka
www.zal.pl Pierdo**** smuty! Z tego co wiem to Wrobel sprzedal chara na Allegro to po 1. Po 2 Wrobel jest w Polsce i niewyjechal nigdzie za granice, bo ma zlamana noge czy tam reke.Niewiem skad takich informacji zaczerples Niecytowac Blędów plx. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#4635 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg
|
![]() Cytuj:
Nawet pacca... wole uzbierać te pare k i kupić od jakiejś zaufanej osoby, a co dopiero wydawać rl hajs żeby zrobić jakiś addon. |
|
![]() |
![]() |
#4636 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Profesja: Royal Paladin
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
|
![]() @Paladinka
Widzisz chłopie ty masz 105 lvl paladyna w grze a ja mam dziewczyne w rl Wyjdź lepiej z domu zamiast sie zajmować z tibią ![]() |
![]() |
![]() |
#4637 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mam bardzo dobra wiadomosc ![]() ![]()
![]() |
#4638 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Na emeryturze
Poziom mag.: 7
|
![]() own3d, love it baby. tak jest! takie podejsice rOOOOOx!!!!!!!! hail
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me! |
![]() |
![]() |
#4639 |
Użytkownik Forum
|
![]() 105 RP na galanie i 168 RP na Danubi. A dla scisłości, mam kobietę i to pewnie z 5 razy dłużej niż ty, pozatym studiuje i pracuje. W wolnych chwilach pykam w tibie. Wiec o co chłopczyku jeszcze się posprzeczamy ??
|
![]() |
![]() |
#4640 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() @Paladinka...
Przemowie glosem jednego z braci Kaczynskich " SPIEPRZAJ DZIADZU!!" Ten 105 odloz na bok, bo jak sam mowiles TWOJ KOLEGA go KUPIL Paladinek na tym forum jest od groma ciut ciut ^^ |
![]() |