|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
|
A więc wybrałem się z qmplami do dragon lair, na dragony i dle. Wybaczcie, ale screenów nie będę komentował ze względu na to, że jest ich zbyt wiele (68).
Team: Ufoczix / paladyn / lvl 37 / skille: 78/58 mlvl 14 Niwaf / elite knight / lvl 43 / skille: 79/78 mlvl 6 Lord Legolas Wielki / paladyn / lvl 40 / skille: nie pamiętam mlvl 14 Lukash Mage / master sorcerer / lvl 29 / skille: nie pamiętam mlvl też ![]() Xifuzal / knight / lvl 46 / skille: nie pamiętam mlvl (chyba) 6 No to jedziem: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze nie komentować! Dokonczenie w następnym poscie! Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 19-09-2004 o 20:49. Powód: Mały błędzik :P |
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
Duzo tych screenow. Czesto wydawalo mi sie ze sa niemal identyczne. Ale ogolnie nice
. Tylko szkoda ze loocik wam sie nie trafil typu fs,dsm i rh. No ale moze wam sie kiedys poszczedzi ![]()
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2004
|
Bardzo fajne ss'y tylko za dużo ss'ow z dl'a. Ehhhhh... Komentuje ten temat ponieważ twórca tematu jest moim qzynkiem i mnie o to poprosil
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2004
|
Fajne sski tym bardziej ze jestem na nich
szkoda tylko ze na poczatku na ssakach nie jestem pokazany jak leje dle tylko potem (( ogolnie fajnie,mogles jakis opisik robic,no ale rozumiem cie naprawde bylo tego duzo,loot bardzo slaby jak na dle,nie stety![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
|
Fajne ss'y ale nic o tym ile expa ci podrosło ile trwał hunt
w dzień czy w nocy? |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Apach Knight
Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 106
Skille: 92+/59
Poziom mag.: 19
|
SS'y są CooL... Ciekawe kiedy ja doczekam się takiego huntu ??
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
|
Hrhrhr teraz dopiero widzę jak to znajomki sobie na Valorii poczynają
![]() Jeszcze kilka leveli i też tak będę mógł ![]() Szkoda, że nie bylo porządnego lootu ;[ |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2004
Lokacja: Pacanowo
|
Bardzo duzo screenow i sa na temat czyli to co mi sie najbardziej podoba
Duzo i na temat.Tylko szkoda ze niemieliscie jakiegos fajnego lootu dsm & rh plx :tongue: |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: gliwice
|
gratz hunta!! szkoda ze loot slaby ale dzisiaj tez bylem z abbadem i kuba-knightem i loot nie byl lepszy. Hunt skonczyl sie tragicznie-dostalem combo od dla za 700hp(mana shield plx xD) lagu od smoka
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
|
Thx za wszystkie komenatrze!
@Glut Expa paladyni (ja i Legolas) zdobylismy okolo 20k, sorc (Lukash mage) okolo 15k a knightci (Xifuzal i Niwaf) po 10k! Hunt trwal okolo 45-60 minut i bylo to w dzien okolo 15:30! @Wih Mi tez sie podoba jak ludzie wrzucaja duzo i na temat dlatego sam tak robie ![]() @Orczyk plx i co? padles? plx |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: gliwice
|
no ja nie ale abba mi zal bo bralismy po 2-3 smoki naraz i dla a on sie przekrecil na 1 smoku
![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
Ss'y cool ale nie ma pokazaneko loota :/ ![]() |
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2004
Lokacja: Lewin Brzeski
|
Fajnie ja mam jakiegoś pecha, że nic nie widze.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|