![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Parkowa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 103
Skille: 92
Poziom mag.: 19
|
![]() haha dawno mnie tu nie bylo a tu posciki na temacie Xerena
![]() I jeszcze była mowa o moim sorcu Mut'anciq;] ps1.Co do tych Szwedów to na Xerenie nie ma ludzi z good pvp(sa wyjatki) zazwyczaj only pg ![]() ps2.Jaki Rzeszów;>?Tylko Wisłoka Dębica! _________________ Mispex ![]() Ostatnio edytowany przez Mispex - 21-02-2007 o 21:13. |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Czyzby dzisiaj odbyl sie atak orcow? Poszedlem sobie zbierac na Femor Hills hills kamienie i zauwazylem sporo trupow orcow...Wchodze na wieze iiii
20:48 You lose 63 hitpoints due to an attack by an orc leader. 20:48 You lose 5 hitpoints due to an attack by an orc leader. 20:48 You lose 118 hitpoints due to an attack by an orc warlord. |
![]() |
![]() |
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: woah berry jerry
Profesja: Paladin
Poziom: 31
Skille: 62/41
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Synergy
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() No to moze ktos amazon helmeta zlotuje. Jest juz taki na xerenie?
|
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Lokacja: Rz-ow>Nm>monitor
Imię: Veav
Profesja: Druid
Poziom: 63
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() O miespies debiczanin
![]() Ancient Hrona kur*** mnie hunci pa zajewaliste Pa. Zyniu noobek przestaje grac. Czytajcie forum tibia.com i apisujcie sie do noob wara !!!!
#126 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: TG
Imię: Sir Slepak
Gildia: Smog
Poziom: 47
Skille: 78
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() I tak najlepszą rzeczą na Xerenie jest chwytanie po mordzie z SD od Hampisha xD
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
|
![]() pewnie nikogo to nie zainteresuje ale mi sie wydaje ze aktywnosc pkerow wzrosla kilka dni temu w elvenbane (zamek kolo ab) zaatakowalo mnie 5 noob charow z wsami i przezylem a dzisiaj 3 (2 rs i ws jeden z rs mial 46 palla) i tez przezylem chociaz kurde przez to ze zawsze sie tluke to pelno uhow stracilem na szczescie mi jakis kolo pomogl chociaz i tak gostkowie juz sie wyplawili z suppliesow a mi zostal bp UH
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() maly nabek to jeden z moich noobczarow tak samo jak stara odbytnica i julia minetti
![]()
#131 |
Użytkownik Forum
|
![]() noobczar rox
![]() dzialo sie cos ciekawego ostatnio;d? ________________ Mispex ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski
Stan: Niegrający
Imię: Viltherius
|
![]() Wszyscy narzekaja na swe może i maja racje ale mysle ze polacy na xerenie sie wogole nie roznia.(wszedzie sa wyjatki). Pare dni temu dostalem hunta za free od Gamio. Chcialem zatluc kolesia przez przypadek trafilem Gamio przeprosilem a oni zacza mnie lac. Ucieklem do dp po paru min na expie przybiega lup lup i loguje sie ponownie :/ . 123rp ZABIL 31 NAJTA NA FRAGA O.o
Ostatnio edytowany przez Viltherius - 24-02-2007 o 18:26. |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik Forum
|
![]() no i sama widzisz co polak polakowi robi
btw... nawet nie przychodzcie na xerene bo jak widizcie polak polaka jebie a do tego wczoraj PTD zabilo Pold kucyk ertes i botten'anna ktorzy niedawno zdobyli 100 lvl mitzum i PTD organizuja POI zaloze sie ze po odebraniu nagrod z questu wszystkich zajebia albo zostawia ludzi samych na spawnie i poczekaja az ich porwory zabija lol |
![]() |
![]() |
#134 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Master Bonczek
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 113
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
Święte słowa ![]() A i jeszcze jedno znam Gamio dobrze i na pewno miał jakąś sensowną przyczynę tego, że Cię dojechał... on nic nie robi bez przyczyny... A Szwedzi mam nadzieję się doigrają... jak już swoich rodaków zabijają to dobrze jest ![]() ![]()
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @Bonczek
Nie zabiją nikogo po PoI. Prawdopodobnie będzie trzeba zapłacić 250k dopiero po queście. Nie mieliby w tym interesu, gdyby zrobiliby za free questa... //Artur |
![]() |
![]() |
#136 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: TG
Imię: Sir Slepak
Gildia: Smog
Poziom: 47
Skille: 78
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#137 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Gildia: Synergy
Poziom: 100
Skille: 86/81
|
![]() Cytuj:
@Wojna Co do tych wszystkich wojen to Polakom sie nie uda dlatego ze nie maja silnego charyzmatycznego przywodcy. Jest Dzingi jeden ktory cieszy sie powazaniem ale on nie gra czesto. Szwedzi maja takich leaderow np Nargoriel albo chociazby mitzum. Szansa dla naszych sa porzuceni szwedzi tacy jak np Gladast czy tez wszyscy inni nie polacy ktorym ptd zalazlo za skore. |
|
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
|
![]() @Viltherius
Znam trochę Gamia i też sądzę ze za free nie ubiłby ziomala więc pewnie sobie zasłużyłeś na deada. @Rzeszow Ja nigdy nie lałem Aauina, był nawet moim liderem więc nie mam do tego powodu. Coś Ci się musiało przyśnić ![]() @Topic Pójście na POIQ z PTD oznacza deada stratę kilkuset tys. za hunta lub payment za wykonanie questa. Morał z tego taki że z tymi frajerami niema co się zadawać. @Wojna Teoretycznie może się wydawać ze Polacy nie mają szans, ale jak tak patrzę na to ilu jest Szwedów a ilu Polaków to widzę że nie jest tak źle. Może z lvlami wymiękamy przy 170+ Mitzuma i 4 innych 150+lvlach, ale mamy sporą przewagę liczebną. Kamikazze z ~40lvlami potrafiło równo walczyć z 60-70 więc myślę ze trochę organizacji i my mielibyśmy szanse. |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() :> deemer co do wojny watpie zeby polacy sie zjednoczyli. Byla mowa w inf ze bedziemy wojowac, ale "wojowalislmy" nie przeciwko typ i lypa.
co to dla mitzuma wbic 1 lvl = nic. Ale Polak jak padnie to przestaje grac:Hellmax, Zyniu, Xenderlax.(nie wszyscy). Albo jak sie hunta za friko zaliczy ;d to tez zniecheca od byle nooba z wiekszym lvl. Dzingi nadawal by sie do roli przywodcy "powstania".
#140 |
Użytkownik Forum
|
![]() Haha Gadacie o Jakims "powstaniu",ale chyba nie rozumiecie dobrze tego slowa
![]() ps.Mowicie ze Dzingi bylby dobrym liderem ale skad to wiecie;d? Byl dobrym liderem na wojnie czy cos? Zgodze sie ze w Inferno sobie radzil ale watpie zeby poradzil sobie na wojnie... _______________ Mispex ![]() Ostatnio edytowany przez Mispex - 23-02-2007 o 17:28. |
![]() |