|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: candia
|
![]() Czy na 15 lvl drutem dam rade jeśli nie wpadnę na gs?? I czy tam gdzie są ds to dam rade?
Bo kusi mnie tam poexpic ![]() ![]()
"moje miasto to bialystok" moje tez ![]() [CHAR]Magiczny Menel from Smietnik[/CHAR] świat: Candia profesja: druid ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez michal1904 - 23-02-2007 o 12:57. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Bax Of Death
Profesja: Elder Druid
Gildia: Black Hawks
Świat: Isara
Poziom: 27
Skille: ...
Poziom mag.: 8+
![]() |
![]() dziś szedłem mniejwiecej ta droga co opisales i czekala na mnie niespodzianka ... gs sobie stal ...
![]()
17:51 Hajeva [14]: buy 10k for 1k 12:54 Lenack Aneiter [19]: SELL KANAPKA Z HELLMANSEM 15:28 Raphollas [16]: 11:03 Yu si Orszabal. gazu do gobilow jak do glesta goblin cave 18:44 Terrus [12]: Ja i piotrus jestesmy zebraczkami z carlin. Kto ma duze serce niech nam pomoze... poszukujemy pieniendzy i jedzeniajestesmy glodni i bezdomni , mieszkamy w depo kto nam pomoze. prosze. Ostatnio edytowany przez Devis - 23-02-2007 o 12:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
|
![]() 1. Droga którą pokazałeś jest zbyt niebezpieczna dla newbie bo można się natknąć na nowy resp GSa lub minoski. Lepiej było pokazać tą kolo GH wzdłuż rzeczki.
2. Powinieneś zaznaczyć resp orców bo np. takie zerki mogą zmasakrować palka na powiedzmy 25lvl. Są zbyt niebezpieczne aby ich pomijać 3. Cytuj:
4. Czy The Old Widow nie respi się bardziej w prawo? Ja ją spotkałem prawie przy miejscu nr. 9 Może że sam tam polazł albo ktoś go zlurował, ale w to wątpię. Ogólnie 7/10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Za niski lvl na takie wypady. Wbij z 25 i możesz pomyśleć o PoHu. W drodze na PoH możesz wpaść nie tylko na gsa ale także na np. minomaga z którym także możesz mieć spore problemy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
|
![]() No 5/10
![]() Ja kiedys dla jaj zrobilem wypad w sam srodek pohu 25lvl ed na gran hurze xD mhmh fajnie bylo jak zlurowalem sobie 6 gsow ![]() Poh do najbezpieczniejszych expowisk nie nalezy ale wystarczy tylko w miarę dobrze znac teren i jest miodzio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Złotów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sanchineq
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
|
![]() To nie jest takie "tylko"... Pewnie wiele osób wybiera się PoH bez zaznajomienia z terenem. Tak jak mój qmpel 18 knight myślał, że dobrze zna PoH, ale jednak natknął się na resp 2 GSów... Był razem ze mną (pall) ale zdążyłem uciec xD Qmpel posłużył mi za tarczę
![]()
![]() ![]() "A friend in need is a friend indeed." "A friend in need is a friend indeed." Mówimy STOP okaleczaniu polszczyzny! "Rozum jest nie w wieku, lecz w głowie." Ostatnio edytowany przez LookamZzaRogu - 23-02-2007 o 18:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
Świat: Kyra
|
![]() Według mnie tak jak powiedział Andezyt na PoH na prawie samym wejsciu można spotkać Mino Maga
![]()
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Lokacja: Zamość
Imię: Vivalis Revan
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Thoria
Poziom: 49
Skille: 72/71
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Siem-cE
Stan: Początkujący
Imię: Warrior of abyss
Profesja: Elite Knight
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
Poziom: 115
Skille: 89/86
Poziom mag.: 7
|
![]() Poh po upie srednio mi sie podoba jesli swoja opinie mam wyrazic. Ten shit strasznie tam denerwuje jak sobie chcesz pobic spokojnie gsy ale z drugiej strony wiecej expa. A te wiverny wszedzie nawciskali
![]()
21:26 You have found a demon helmet. 10:05 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() ![]() ~By abySS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2007
Świat: candia
|
![]() właśnie napisałem ze jak nie wpadnę
chociaż znając życzliwość niektórych graczy po mało prawdopodobne ![]()
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Frank Horrigan
Gildia: The Enclave
Świat: NCR
Poziom: 99
Skille: po 175%
|
![]() Poradnik jest beznadziejny. Zbyt prymitywny żeby go wsadzić na stałe do działu.
Przede wszystkim, mapa jest zdeaktualizowana co już w tym momencie wyklucza jej przydatność (wydawało mi się, że to "PoH po update" ). Dalej już tylko gorzej i gorzej. - brak opisu respów cyklopów w górnej cześci PoHa, które przy regularnym czyszczeniu wychodzą solo, ew. w parach. Według mnie to jest właśnie to, co powinno zachęcać graczy na niskim lv żeby tam expić (ja poszedłem palem na 8 lv, wystarczy wykonać troche snajperskiej roboty i w pare godzin wbić 20 lv) ale niestety nieudało Ci się o tym wspomnieć... - bezpieczne dojście które zaznaczyłeś jasnoniebieską linią w istocie nie jest takie do końca bezpieczne bo na przywitanie wychodzą 3 tarany które do miłych potworków nie należą. Szczególnie dla sorców z WoPem i druciarzy z Quagmire Rodem o palkach nie wspominając... - zapomniałeś dodać, że obszar zaznaczony na czerwono także może nawiedzić GS (zlurowany ofc). Plus, to co reszta osób napisała. Należy także wspomnieć, że da się zlurować mino archery/tarany w pobliżu GH idąc prawą stroną od Venore. Ogólnie twój wytwór nie kwalifikuje się na coś takiego jak poradnik. Jedyne co zrobiłeś to zerżnąłeś mape z neta i przeedytowałeś w paincie, berza. 1/10 Także usuń tego linka co dumnie zamieściłeś w sygnaturce bo tylko robisz siare. Pozdro, Horrigan |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() gratuluje poradnika dobze zrobiony jest ale czy muglbs mnie zaporowacic na trole tam w lewo plis bo hcialem poexpic i niewiem gdzie to bo jusz ras tam padlem plisssss zaprowadzisz? muj nick bezlitosny karol jeste w thais i bende czekal od godziny 13 do 15 bo o 13 wracam ze szkoly i iem objat i tata mi wlancza muj komputer i gram w tibie a o 15 koncze bo ide z kolegami pobawic sie bioniklami na dwur zaprowadzisz mnie pliska???????/
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() Zgadzam się w 100% z tym co napisał Frank Horrigan. Poradnik jest beznadziejny, a na tych co z niego skorzystają czeka wiele niespodzianek (niemiłych). Wydaje mi się, że autor tego poradnika chyba nigdy nie był na PoH-u.
|
![]() |
![]() |