|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Jak dobrymi jesteście uczniami??? (średnia ocen) | |||
>2.0 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 3.91% |
>2.5 |
13 | 5.08% |
>3.0 |
39 | 15.23% |
>3.5 |
55 | 21.48% |
>4.0 |
53 | 20.70% |
>4.5 |
40 | 15.63% |
>5 |
19 | 7.42% |
powyżej 5.0 |
27 | 10.55% |
Głosujących: 256. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() pisu nic nie przebije ;/ a ja sie czuje jak tepak wsrod Was ;/
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mastermozi
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 64/62
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Tak że, proszę o wielką rozwagę. Pozdrawiam.
Life Is BrUtAl... ![]() Ostatnio edytowany przez Raynold - 03-03-2007 o 12:41. Powód: Edytuj posty |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Rosnowo
Imię: Tharryan
Profesja: Druid
![]() |
![]() najgorsza ocena. Hehe Podstawówka 5 klasa ocena na koniec roku 2.91
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
![]() Mój kolega mówi teraz, że jesteś tłuk do kwadratu o ile wiesz o co chodzi ; o
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#126 |
Zbanowany
|
![]() mam paru znajomków którzy jakoś w gimnazjum przez taką średnią w podstawówce nie kiblowali, niektórzy potem wybrali zawodówkę inni liceum i jakoś żyją i zdają
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wydaje mi sie, ze duzo zalezy od naszych ambicji i myslenia o przyszlosci. No i od mocnego charakteru... Moj brat siedzi teraz w UK i postanowil sobie, ze jezeli uda mu sie nauczyc czegos dopiero wtedy bedzie mogl w cos pograc czy siasc do komputera. Jak narazie mu sie to udaje z tego co wiem, ale ja az tak silnej woli nie mam.
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Imię: Mastermozi
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 64/62
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
Pozdrawiam. ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Rosnowo
Imię: Tharryan
![]() |
![]() Mi sie coś zdaje ze może zdam gimnazjum bez kiblowania (Postaram sie) ale na niskich ocenach ale wiesz dla mnie ważne żeby zdać. Ale nie mogę kiblować najgorsza rzecz w życiu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() W gimnazjum ludzie zdają nawet z jedynkami, w niektórych szkołach tak jest. Gimnazjum jest obowiązkowe, i niechętnie trzymają uczniów. A co do zdania w liceum... Chodziłem do szkoły regularnie, 0 nieobecności, aż zachorowałem i 2 tygodnie mnie nie było. 2 tygodnie to 14 lekcji matematyki, i o tyle byłem do tyłu, że nie podniosłem się do końca semestru i mam 1 na semestr... A gimnazjum zdałem nie ucząc się, więc, jeżeli masz ze zdaniem kłopoty w gimnazjum, to dobrze ci radzę, wybierz zawodówkę i nie martw się o nic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]() Dlatego przysiądz się do nauki, póki czas. Jak czegoś nie rozumiesz chodź na wolontariaty, korki i próbuj zrozumieć tego czego nie jesteś w stanie ^^,
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Zdecydowanie nie polecam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ani to ani to nie jest dobre ^____^ Ja mam fobie szkolna i rzygalam w 1kl gim przed pojsciem do szkoly i plakalam wiec co by bylo jak bym nie zdala ? O_o wole niewiedziec
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() I tak wiadomo, że większość z was nie podaje swojej prawdziwej średniej. Pamiętajcie, uczycie się nie dla cyferek, tylko dla wiedzy, która być może zaprocentuje w przyszłości.
Średnia ~4,3 na półrocze I klasy liceum, gimnazjum i podstawówka 4,0 powyżej, prawie w ogóle się nie uczę. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Stan: Początkujący
Imię: Dartra of Master
Świat: Candia
Poziom: 17
Skille: 17/19
|
![]() A ja sie ucze i 3,5 mam
![]() ![]() tylko chciałbym 4.0 bo tera 6 kalsa i musze sie postarać od tego moja przyszłość zależy |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2007
Świat: Refugia
|
![]() 5.14 bo się nie przykładałem zawaliłem anglika i chemię <4> aha (3gimnazjum)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pyza Takae
![]() |
![]() 4,3 - 1 gim ;P
ale to na półrocze. Bo pani od plastyki i pan od informatyki sie na mnie uwzieli, bo mnie nie lubią ;P Ja szczególnie dobrze się nie ucze, chcoaizx mam takie mozliwosci, i wiem ze to moja wina. Wogóle w gimnazjum jakoś inaczej ;D Idzie mi lepiej z tych przedmiotów z których w podstawówce miałam lepsze oceny ![]() Moja najwyzsza srednia to 4,8 w 6 klasie ;P
![]() |
#140 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() No ja tak mieszcze się miedzy 3,0-3,5. Różnie bywa. Moje rekordy to 2,4(1 klasa Gim) i 3,9(6 klasa podstawówy)
![]() Ostatnio edytowany przez Conrado_161190 - 08-03-2007 o 17:18. |
![]() |
![]() |