![]() |
#2202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2007
|
![]() Pfff Czego jak czego ale itemów ani w postaci w tibi nie będe zazdrościl...To gra debilu...
|
![]() |
![]() |
#2203 |
Guest
|
![]() To poco piszesz takie glupie posty:<
|
![]() |
#2204 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po to żebyś się pytał pedale.Wyjdz i nie wracaj...
Hail WiW and SNOX ![]() |
![]() |
![]() |
#2205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() Tetrowy chociaż jestem za WiW to Ciebie nie pojmuje zachowujesz sie jak dziecko 14 letnie.
Każdego kto nie jest za NF wyzywasz/jedziesz od najgorszych itp. To jest forum a nie podwórko -.- |
![]() |
![]() |
#2206 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów
Imię: -
Gildia: Eternals Asylum
Świat: Kyra
Skille: 80+
|
![]() @Tetrowy
Qrwa morda,nie będziesz nikomu rozkazywał co ma robić a czego nie.. Wyraził swoje zdanie a Ty go jedziesz, porażka..
#2207 | |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() hmm z tego co wiem to sie mylisz ... gdybym mial awera juz dawno bym mial okolo 150 i siedzial bym w vip bo jak pamietam to trzymalem sie w top knightow
Cytuj:
HAIL WiW HaIL SNoX HaiL Old TERTRO!! Hail WIDzEW btw: Widze ze duzo osob z kyry zaczelo grac w cs ;] gralem juz z azerisem jeyonem Zenkiem arystosem dementiev old tetrem etc ;p Tetrowy roxior!;p
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. Ostatnio edytowany przez paior - 02-03-2007 o 21:51. |
|
![]() |
![]() |
#2208 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Azeris
Gildia: Family Guys
Poziom: 131
Skille: 91/87
|
![]() @ Tetrowy
To Ty stąd wyjdz. Twój nick to jakaś wielke pomyłka. Dając ten nick wzorowałeś się na osobie która choć była przesączona Tibią to wiedziała jak być najlepszym idąc po trupach , walcząc przeciw każdemu kto mu zagrozi a Ty jesteś po prostu na tym forum jak i zapewne w Tibii zwykłym ŚMIECIEM. W Rl życiu masz na oko 10-12 lat więc dorośniesz do tego a teraz odpowiedz mi jakimś bluzgiem , wypisz moich 100 ownerów i ile razy kupowałem postacie.
#2209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2210 |
WIDZEWIAK
|
![]() ahhaha Morxxxx i Zenek chyba dopiero sie ucza ;]oo a z moothem nie gralem chyba ;p
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
#2212 | |
WIDZEWIAK
|
![]() Cytuj:
a co do kyry to kyra sux ;]wogule zobaczcie ile mln kyra wbija ;p i ktore ma miejsce ;p
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
|
![]() |
![]() |
#2213 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2214 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2215 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Na moje oko to ty jesteś totalnym zjebem który sam nic nie potrafi zrobić. |
|
![]() |
![]() |
#2216 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2217 |
Guest
|
![]() Zal mi ciebie Tetrowy
![]() Zaraz sie wyprzesz i zaczniesz wyzywać ale "Prawda w oczy kole";/ |
![]() |
#2218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2007
Stan: Niegrający
Poziom: 109
|
![]()
#2219 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
Lokacja: Ulanów
Imię: -
Gildia: Eternals Asylum
Skille: 80+
|
![]() Cytuj:
Nie będe z toba pisał ,ponieważ szkoda mojego czasu na idiote. ,,Nigdy nie kłóć się z idiotą, ludzie mogą nie zauważyć różnicy". Tyle. Pa.
![]() |
#2220 |
Guest
|
![]() Esdek co poradzisz Dostal chlopak na komunie komputer i proboje sie popisac na forum;/
|