|
|
#2162 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Rzeszów
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
|
Lagi na Iridi są nadal, ale może tylko ja jej mam
Nawet expic nie mogę, ale nic na to nie poradzę. |
|
|
|
|
#2163 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
|
|
|
|
|
|
#2164 | ||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Lokacja: B3
Stan: Niegrający
Gildia: Power-Rangers
|
@ Resovia wygrala z Sokołem
HAIL ![]()
||
|
|
|
|
#2165 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Far far away
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Xxx
Świat: Refugia
Poziom: 46
Skille: 66/66
Poziom mag.: 5
|
Na Iridi tymczasem mała zadyma. Xyllo, znany wcześniej jako Majado, postawił się Arcanium i Chealiniowi, za co dostał hunta i zaczął bawić się w ubijanie rl Arców którzy sobie botuja
Arcanium które chciało by uchodzić za niezwykle prawych i wogóle ma teraz mały kłopot bo Xyllo hunted okazał się być 1337 razy niebezpieczniejszy niż Xyllo free. Razem ze swoja kompanią Xyllo niczym Robin Hood posłał na tamten świat paru botterów, ubił też Will the Ilusionist za "pomaganie" Arcom. Szeryf Nothingam Firenze Bellator niestrudzenie zgrywa ostatniego sprawiedliwego i prawego wywożąc z lasu drewno i udając że to szyszki. Hunta wyłapał też Zardos, który ostatecznie opuścił Iridie.
|
|
|
|
#2166 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
Cytuj:
STOP BOTEROM! (i pneumokokom tez)
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ))01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
|
|
|
|
#2167 |
|
Użytkownik Forum
|
jedyne co mnie boli,
to to że net sie pie**oli ciągle mam lagi i nie mogę isc na dragi chcę bić level oraz smoki, a nie w depo liczyć kroki
|
|
#2168 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
Bardzo fajnie Ci się zrymowało. ![]() |
|
|
|
|
#2170 |
|
Użytkownik Forum
|
hacked again, sorry massior ;s
bezok znow mnie 5min bil z bpkiem manasow! ![]() gl all <nawet Tobie, Naro> baba ! <3 |
|
|
|
|
#2171 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Lokacja: Snk
Stan: Na Emeryturze
|
czy ty jestes slepy?-.- juz ci napisalem co sadze o twoich zartach cala rodzina sie smieje-.-
|
|
|
|
|
#2172 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Stan: Początkujący
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
Cytuj:
a koles ktory poslal posta na tibia.com to jakis ciec ktory sie pode mnie podszywa... zalosne.... a ty Ripper chyba ufasz niewlasciwym osobom i koledzy lataja cie w pupe, bo wydaje mi sie ze to twoi "friends" tym razem cie shackowali ![]() |
|
|
|
|
|
#2173 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
ale i tak nie gram ;] @Bezok, Evu oddam loota evulera i twojego kolka, a next pk loot pojdzie do Massiora #Edit Radka kolek, loot + ~4k sa u massiora w carlin depot ! 18:36 Mass'ior Mirrage [51]: nik nikogo niebedzie bil 18:36 Mass'ior Mirrage [51]: ;] i hope so Ostatnio edytowany przez Edrin - 20-03-2007 o 20:44. Powód: Bluzgi, bluzgi :< |
|
|
|
|
|
#2174 |
|
Guest
|
Co do tej walki z botterami
![]() Pewnego dnia... a dokladniej 2 dni temu siedząc na Game-chacie zobaczyłem informacje "botter na rotach kolo venore". Tylko na to czekalem ! Wkoncu mam reason do ubicia kogos , z racji tego ze juz nie gram A więc biore 2 kumpli z noob charami zeby go zabili ( bo ja miałbym rs'a ) No wiec idziemy idziemy idziemy i go spotykamy -> 37 druid z warhammerem na rotach gdzies na wschód od Venore. Lejemy go on auto-leczenie itp. po chwili wbija Mendill z Aynama no i wiadomo co dalej sie wydarzylo HieHieHie <3 Xyllo nie daj sie frajerom ! |
|
|
#2175 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
#2176 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Veremus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
|
Xyllo sam broni boterow np sorcer bolek;P ubilem chlopaka 2x i sie doczepil az w koncu chciali mnie ubic z zardosem ale 100+ i 95+ ek ubic 45 msa z mostku niedaleko hydr? Niemożliwe!(Uciekalem na Ank
) No może gdyby zardos trafial z explo![]() Imo Xyllo to lamer za bardzo sie wozil MIal szczescie ze go Radek nie chcial ubic.![]() |
|
|
|
|
#2177 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
@Ripper: zachowałeś się wporzadku...
@VERE: <3333333333333!!!!!!!!!!!!! hieheiehiehi na Ciebie nie ma bata xD
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ))01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
|
|
|
#2178 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Veremus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
|
A kuna Ripper co ty zrobiles Masiorkowi!!11?! ze oddales jakiegos loota!
@Mass ojojoj nie pochlebiaj mi nie moge pekowac tak jakbym tego chcial bo nauka itp:SNecrius-Cash wyslalem ![]() |
|
|
|
|
#2179 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
#2180 |
|
Użytkownik Forum
|
Due to some maintenance work, lags might occur on Thursday, March 22nd between 3:00 and 4:00 am CET on Arcania, Askara, Berylia, Elysia, Galana, Inferna, Iridia, Morgana, Nebula, Obsidia, Pandoria, Premia, Saphira, Thoria and Xerena.
Hope it will be fixed! |
|
|