![]() |
#61 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Brzeg
Stan: Niegrający
Imię: Lord Duszlik
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 120
Skille: 95
Poziom mag.: 21
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#63 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
naprawde jestes wzorem do nasladowania rob tak dalej! nie placz tylko dajcie cos bo mialem hacka!1111 |
|
![]() |
![]() |
#64 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Bochnia
Stan: Zbanowany
Imię: Small Mike
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 32
Skille: 18/22
Poziom mag.: 41
|
![]() sry kto by pokazywał swój main gdy pisze o czymś komentuje filmy ze są shitowe potem będą mnie gonić jakies... Więc pokazuje chara którym botuje, robie sobie jazdy, pkuje, rune makera itp.? czaisz?? Feb 23 2007, 14:22:19 CET Killed at Level 52 by Fiffyn kolega?? |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() ostatnio jak ktos zrobil taka sensacje okazalo sie to jednym wielkim gownem
#66 |
Użytkownik Forum
|
![]() Większość pewnie nie. A ja nam lepszą poradę: odłącz internet. Internet Explorer nie ma prawie nic wspólnego z ow. Jego wadą jest podatnośc na mase spolitów oraz pełno błędów(np. w ActiveX)
|
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: Stojowice
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Flip Mode Crew
Świat: Danera
Poziom: 117
Skille: 94+
Poziom mag.: 20
|
![]() Hmm.... mam najnowszego kasperskiego i i jeszcze dobrze pliku niepobralem i juz wykryl 2 trojany z czego pochwili nastepne 2.
|
![]() |
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
|
![]() Cytuj:
Lol, nie ważne jaką ściągniesz przeglądarką ten key, ja ściągnąłem Mozillą. Chodzi o to, że pliki z owntibia nie są wykrywalne przez jotti.org...
![]() Ostatnio edytowany przez SkateElement - 21-03-2007 o 12:45. |
|
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jak najbardziej są ale chyba tylko przez 3... Cytuj:
@down Właśnie. Jedyna możliwość to bug w TibiCam... Ostatnio edytowany przez Diego'Odin - 21-03-2007 o 13:17. |
|
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrób plik txt, zmień rozszerzenie na .rec i Ci odczyta, ale nie uruchomi
![]() @edit, tzn będzie na liście filmów. @2edit zrobiłem, plik jest na liście, gdy próbuję go uruchomić, Tibia łączy się z serverem, ale na tym pozostaje ;> pzdr
![]() Ostatnio edytowany przez SkateElement - 21-03-2007 o 12:55. |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2007
Imię: Kenn Dremus
Profesja: Knight
Gildia: xxx
Świat: Galana
Poziom: 70
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
|
![]() czyli co mam teraz zrobic kiedy odtworzylem ten film <dzialal> jak usunac tego keylogera zeby na 100% byc pewnym ze nie mam keya??
|
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#73 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Seth Rook
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 20
Skille: 20
Poziom mag.: 24
|
![]() Uwaga!
Header pliku ydemona.rec (teorytycznie zainfekowanego) jest plikiem exe i na dodatek nie zakodowanym, natomist header zwyklego rec jest znacznie inny po rozkodowaniu go. Film nie moze byc odtworzony (sam probowalem) i nawet jesli sprobojesz to TibiCam go nie odtworzy. Jednym zdaniem: Jest to wirus ale jedynym sposobem, zeby zainfekowal on Twoj komputer jest zmienienie jego rozszezenia na exe i uruchomienie go. Nie zostaniesz zainfektowany jesli go odtworzysz przez TibiCam. Pozdrawiam, -Keth |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Dzielnicowa
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sacrum
Świat: Aldora
Poziom: 92
Skille: 84/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Ściągnąłem owy film i przeskanowałem na http://virusscan.jotti.org/
File: ydemona.rec Status: OK(Note: this file has been scanned before. Therefore, this file's scan results will not be stored in the database) Scan taken on 21 Mar 2007 13:01:29 (GMT) AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Film normalnie dało się odtworzyć tibicamem. Czy w związku z tym istnieje jakiekolwiek zagrożenie?
![]() |
#75 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2007
Lokacja: Gdańsk/Płock
|
![]() @up
U mnie jest nadal to samo. Chyba ściągnąłeś to, co nie trzeba. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Foto_scr - 21-03-2007 o 15:43. |
|
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Iceholl
Świat: Candia
Poziom: 60+
Poziom mag.: 53
|
![]() Wyedytowałem pierwszy post i dałem sprostowanie dot. tej sprawy.
Btw. na forum pojawiły się dwa pliki pod podobnymi nazwami. Jeden był ok, drugi to ten co wywołam zamieszanie. To informacja dla tych, którzy ciągle wspominają iż u nich film zadziałał.. |
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
Boterzy ida spac, a tibia dalej hunci na potwory, zbiera loot i do depo odnosi :> Moglby uzywa programu ktory przejrzy depa i konto bankowe, a potem wszystko w parcel i tyle ![]() Jak ktos byl gdzies wylogowany i dead to co go to obchodzi, a tych co maja konta bez zadnego 20 lvl i z kupa kasy jest malo. "Jeśli wszystko było by tak proste to hakerzy by włamali się na tibia.com i by wykradli hasła?? Shakowali by na gma na forum bo umiescili by plik txt?? ;p;p" Moze za bardzo sie na tym nie znam (w temacie tibii), ale Tibia chyba nie wysyla, ani nie przechowuje w pamieci (RAM) twojego hasla. Na serverze tez raczej nie ma twojego hasla. Ja w pare minut wymyslilem prosta metode laczenia dzieki ktorej po pierwszym zalogowaniu haslo przestaje byc uzywane, a server nie zawiera twojego hasla w bazie danych. Jestem poczatkujacym progamista, Cip Soft zatrudnia profesjonalistow, wiec powinni juz cos lepszego niz ja wymyslic. W PHP jest taka funkcja.. chyba md5() ktora zapisuje twoje haslo do zakodowanego ciagu znakow o okreslonej dlugosci(64-2048 bajtow). Odkodowanie takiego hasla zaleznie od dlugosci moze trwac pare dni.. a zlamanie jednego hasla nie łamie szyfru, wiec kazde trzeba oddzielnie lamac. Wykradniecie calej bazy danych nic nie da. Pare milionow kont/nie wiadomo ktory char na ktorym, a jak Cip Soft sie kapnie to zaraz wysla wszystkim nowe losowe hasla na e-mail :> i twoja baza (sciagnieta z tibia.com) bedzie nic nie warta. (przynajmnie tyle wyczytalem w ksiazce ![]()
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Cytuj:
![]() |
#79 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 02 2007