|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vegg the Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() @2up
Jak chcesz cos ambitniejszego, to zrob mi sedziego. All strony, kolor bialy (do kolorowania), dluga toga, lokowana peruka na glowie, zabot na szyji(takie falbany w dekolcie). 2 oriental female (o dziwo faceta nie mam): ![]() ![]() @down Trodno, sama biore sie za sedziego. Moze cos wyjdzie... efekt: ![]() Co sadzicie? @2down Co znaczy "bez naramiennikow"? Maja byc biale, czy wyciac je zupelnie z outa? Ostatnio edytowany przez seksowna_druidka - 22-03-2007 o 19:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2183 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2x up:
Biorę się za to ![]() @up: Ambitniejszego xD Ja dopiero zaczynam ![]() Raczej nie zrobię sędziego... @edit: Zrobiłem jednolite ubrania a włosy ciemne: ![]() To masz już 3 female i 1 male... Zaraz dorobię 2 male i koniec ![]() @edit2: Masz tu 2 male ![]() ![]() <Mam nadzieje że Wiesz jak obracać> @edit3,up: Spoko ![]() Ostatnio edytowany przez X-Zero - 22-03-2007 o 21:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Ja poprosze out Summonera w takich kolorach (bez naramniennikow):
![]() W strony: \/ /\ Prosze o szybkie zrealizowanie zamowienia. @2up chodzi o to ze nie ma byc tych zultych naramiennikow z knighta. a reszta takie jak na rym oucie @3down tak @4down Dzieki, ale kolorki troszke nie te. Ostatnio edytowany przez ARESS15 - 22-03-2007 o 19:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Imię: Vegg the Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() @X-Zero i seksowna_druidka
Thx!!! ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Powiem wam tyle.
Nie ma oufta w ruchu - nie ma sensu. Przez cały fake będzie stał? ![]() ![]() Vial
![]() |
#2187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2006
|
![]() @up
Jak ktos chce outy w ruchu, to ma juz tyle wiedzy, ze potrafi sam je zrobic. W wiekszosci fejkow wystepuja tylko outy statyczne. @aress moze byc?: ![]() @2down Daj nakladki koloryzujace, to ci zrobie. Skoro chcesz faceta, to czemu zamieszczasz sprajty kobiety? Ostatnio edytowany przez seksowna_druidka - 22-03-2007 o 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2188 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ARESS15:
Masz: ![]() @edit,up: ooo... Ty też robisz ![]() @edit2: Ale jak już zrobiłem to dam ![]() @edit3: To jak ktoś chce to niech weźmie ![]() Ostatnio edytowany przez X-Zero - 22-03-2007 o 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2189 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Sexowna_druidka.
Hmm... masz rację. ![]() A ja wam daję takie oto cuś: ![]() I chciałbym byście to pokolorowali na ładne kolorki. ^^ Włosy ładny blond. Strój - pokombinujcie z niebieskim. Uwaga! To ma być On. On, nie Ona. Wojownik się znaczy. ![]() Albowiem robię animowany fake. ![]() Liczę na was. wyzwanie to wyzwanie. ![]() Edit! Oczywiście dałem ot tak sobie... wiecie o co mi chodzi? Obracać umiem. ![]() Vial
Hasta lá vista, w toku apokalipsa strzał w stylu Giggsa, szybki aż w fotel wciska Ostry zakazany jak ekshibicjonista, który macha swoim fiutem do taktów partytury Ostatnio edytowany przez Tom The Tanner - 22-03-2007 o 20:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2190 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prosze o:
-szkielety zwykle z mieczem lub lukiem - jakas fajna wlocznie podobna do hunting spear -i druid pacc
Lol, tibia schodzi na psy. Ostatnio edytowany przez Bald Drah - 23-03-2007 o 07:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
|
![]() Ostatnio edytowany przez Soveelis - 23-03-2007 o 09:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2192 |
Użytkownik Forum
|
![]() masz szkielety narazie[/quote]
nie podobaja mi sie za bardzo te z mieczem. Wyglada jak by miecz mial na reku a nie w reku!brzydkie sa
Lol, tibia schodzi na psy. Ostatnio edytowany przez Bald Drah - 23-03-2007 o 09:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2193 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() Aff... Brzydkie i stare.
@Up Zdjęć nie cytujemy!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2194 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() PoPROsiłem o coś.
![]() ![]() Vial
![]() |
#2196 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Śrem
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Ja poprosze o addon do summonera!!! Ta Peleryne!
@Xzero Dzieki, ale poprosze o calo biala. Ostatnio edytowany przez ARESS15 - 23-03-2007 o 18:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2197 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorry ze tu to pisze ale prosze o kaktusy, rozne pustynne rosliny oarz Faraonow zwyklych lub ;''po tiuningu"
X-zero moge wziasc twojm outfit pustynny jak tak zrobisz mi go w 4 strony
Lol, tibia schodzi na psy. Ostatnio edytowany przez Bald Drah - 23-03-2007 o 18:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2198 |
Użytkownik Forum
|
![]() Proszę:
![]() @up: A nie umiesz obracać? Obracasz o 90 stopni, a później przerzucasz w poziomie i uzyskujesz outfity w bok ![]() Możesz wziąć... @ARESS15: Ale jak weźmiesz w barwienie to możesz normalnie ustawić A jak już chcesz białą to mi tylko wychodzi taka mleczna lub lekko szara ![]() Tu masz tą mleczną <lol> ![]() Ostatnio edytowany przez X-Zero - 23-03-2007 o 18:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: za górami za fake'ami za 7 tematami
Imię: Loira The Trimera
Profesja: Druid
Świat: Trimera
Poziom: 11
Skille: lol
Poziom mag.: 5
|
![]() @zamawiam.
pustynnych rycerzy,rycerzy przystosowanych do zimnego klimatu, neutralnych rycerzy (czyli tych podstawowych) proszę o szybkie wykonanie mojego zamówienia ps. mają być rycerze i łucznicy ![]() @edit i jeszcze pustynnego generała jak można.
Twoja sygnatura łamała regulamin z powodu swojej wielkości lub sumarycznej wagi obrazków. Ostatnio edytowany przez welwets - 23-03-2007 o 20:42. |
![]() |
![]() |