Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

stary 28-03-2007, 22:27   #1381
KubaGuzikkk
Użytkownik Forum

KubaGuzikkk's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Niegrający
KubaGuzikkk ma numer GG . KubaGuzikkk ma login Tlenu rs6biturbo@tlen.pl
Domyślny

@Szarancz
W takim razie best wishes ode mnie takze o.0!
A bedziecie pamietac o moich urodzinach :\?22.09 OWW :@
@Koti
Dzieeeeki ;d

Ostatnio edytowany przez KubaGuzikkk - 28-03-2007 o 22:31.
KubaGuzikkk jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-03-2007, 23:50   #1382
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń

zalfik ma numer GG 2130859
Domyślny

@Marczio
Najlepsiejszego

@Koti
Gratzky spostrzegawczosci

@Sidar
Straszenie rl jest be!

@Kuba
Jak przypomnisz dzien wczesniej
Swoja droga mi na dniach stuknie oczko ^_^

Zaje*iste koszulki ^_^
Poradnik korzystania z HijackThis
www.ortografia.pl
zalfik jest offline  
stary 28-03-2007, 23:50   #1383
Iomer Thunderblade
Użytkownik Forum

Iomer Thunderblade's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rampage
Świat: Selena
Poziom: +10
Skille: NAO!!
Poziom mag.: 8
Domyślny

@queth
Bring it on

Iomer Thunderblade jest offline  
stary 29-03-2007, 14:42   #1384
Doktor Dokurobei
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 07 2005

Domyślny

ktos wie kiedy cos bedzie sie "dziac"? :d

Ostatnio edytowany przez Doktor Dokurobei - 29-03-2007 o 14:57.
Doktor Dokurobei jest offline  
stary 29-03-2007, 15:06   #1385
Queth
Użytkownik Forum

Queth's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2006

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Doktor Dokurobei Pokaż post
ktos wie kiedy cos bedzie sie "dziac"? :d
Ja, ja i jeszcze raz ja wiem
Queth jest offline  
stary 30-03-2007, 09:35   #1386
Gorti_E.L.O
Guest

Domyślny

Wiele pozytywnych informacji słyszałem o Selenie no wiec Here I Am

Jak narazie gram od wczoraj i na poczatku bedzie trudno , ale dam rade

Narazie : 08:30 You advanced from Level 9 to Level 10.

Pozdro

stary 30-03-2007, 09:51   #1387
Schnap
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gorti_E.L.O Pokaż post
Wiele pozytywnych informacji słyszałem o Selenie no wiec Here I Am

Jak narazie gram od wczoraj i na poczatku bedzie trudno , ale dam rade

Narazie : 08:30 You advanced from Level 9 to Level 10.

Pozdro
Ehhehe.. zapewne sie rozczarujesz.

btw.:
Seleniyan

Mar 30 2007, 02:54:18 CEST Killed at Level 70 by Uber Nooper and by Schnapie

Ostatnio edytowany przez Schnap - 30-03-2007 o 09:57.

stary 30-03-2007, 10:01   #1388
Rebell
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 03 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Engamonon
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 77
Domyślny

@UPUP:
Uahahahah,
powodzenia na selenie, wspieramy Cię duchowo
Może wbijesz ten 15lvl zanim pierwszy raz Ciebie zatłuką jakieś nupy
Rebell jest offline  
stary 30-03-2007, 11:36   #1389
Ketama
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 03 2007

Domyślny

Witam wszystkich!

Widze ze schnapi jest teraz rzecznikiem Cruoris no i musze tutaj pogratulowac nocnego czuwania przed kompem cala ekipa(mam nadzieje ze sie trzymacie jeszcze po tylu nie przespanych nocach) a i jeszcze twoj post na tibia.com pokazal jakim jestes zjebem osobiscie ,napewno nortecowi sie spodobalo twoje wsparcie i poglaskal po glowce i ty mowisz o jakies kulturze?to ze sidar napisal posta z zyczeniami urodzinowymi to jest podlizywanie sie?z mojego punktu widzenia to raczej ty zachowales sie jak lizusek

Burniasty to ze tibia to tylko glupia gra to sie zgadzam w 100% ale jesli juz bierzesz udzial w wojnie po ktorejs ze ston to raczej sie tego trzyma bo to juz jest w jakims sensie przedstawienie twojego charakteru a ty jak mowiles namowil cie ktos do wojny a to nie byla nigdy twoja wojna (z reszta z nim byla ta sama sytuacja)wiec mam pytanie do ciebie co ty robisz teraz w tej wojnie? Znowu sie dales namowic? (To masz problemy chyba z wlasnym zdaniem)

ludzie ktorzy strasza najazdem innych w rl ,ciezkim pobiciem z kolegami i wielkim cwanniactwem prze internet

kupcie sobie np.meliske na uspokojenie bo wam nerwy cos puszczaja
jak juz chcecie cos zrobic to polecalbym to robic a nie pisac i straszyc jak dzieciaki w piaskownicy a jeszcze gdzies czytalem cos na temat wygladu wiec powiem tyle ze taki typek to najperw niech sie sam pokaze a potem ocenia innych bo musial nie wiele przezyc jak jeszcze nie wie ze pozory czasem myla(ale to nie dziwi jak siedzi na necie cale dnie i jego swiat jest czysto wirtualny)

no i panowie profesorowie z j.polskiego
czy moglibyscie przestac poprawiac te wszystkie bledy bo jak juz naprawde musicie to robcie to w swoich szkolach (na pewno macie kolegow ktorym przydala by sie pomoc w nauce) a nawet mozecie sie zapisac na olipiady z polskiego czy za slabi jestescie?

i nie jestem po zadnej stronie wolalbym osobiscie widziec jak walczycie konkretnie a nie jakies tam ataki na 70 lvl bo zaraz to bedziecie nawzajem sobie liczyc fragi na 8lvl lol
Ketama jest offline  
stary 30-03-2007, 14:50   #1390
Schnap
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ketama Pokaż post
Witam wszystkich!

Widze ze schnapi jest teraz rzecznikiem Cruoris no i musze tutaj pogratulowac nocnego czuwania przed kompem cala ekipa(mam nadzieje ze sie trzymacie jeszcze po tylu nie przespanych nocach) a i jeszcze twoj post na tibia.com pokazal jakim jestes zjebem osobiscie ,napewno nortecowi sie spodobalo twoje wsparcie i poglaskal po glowce i ty mowisz o jakies kulturze?to ze sidar napisal posta z zyczeniami urodzinowymi to jest podlizywanie sie?z mojego punktu widzenia to raczej ty zachowales sie jak lizusek

Burniasty to ze tibia to tylko glupia gra to sie zgadzam w 100% ale jesli juz bierzesz udzial w wojnie po ktorejs ze ston to raczej sie tego trzyma bo to juz jest w jakims sensie przedstawienie twojego charakteru a ty jak mowiles namowil cie ktos do wojny a to nie byla nigdy twoja wojna (z reszta z nim byla ta sama sytuacja)wiec mam pytanie do ciebie co ty robisz teraz w tej wojnie? Znowu sie dales namowic? (To masz problemy chyba z wlasnym zdaniem)

ludzie ktorzy strasza najazdem innych w rl ,ciezkim pobiciem z kolegami i wielkim cwanniactwem prze internet

jak juz chcecie cos zrobic to polecalbym to robic a nie pisac i straszyc jak dzieciaki w piaskownicy a jeszcze gdzies czytalem cos na temat wygladu wiec powiem tyle ze taki typek to najperw niech sie sam pokaze a potem ocenia innych bo musial nie wiele przezyc jak jeszcze nie wie ze pozory czasem myla(ale to nie dziwi jak siedzi na necie cale dnie i jego swiat jest czysto wirtualny)

czy moglibyscie przestac poprawiac te wszystkie bledy bo jak juz naprawde musicie to robcie to w swoich szkolach (na pewno macie kolegow ktorym przydala by sie pomoc w nauce) a nawet mozecie sie zapisac na olipiady z polskiego czy za slabi jestescie?

i nie jestem po zadnej stronie wolalbym osobiscie widziec jak walczycie konkretnie a nie jakies tam ataki na 70 lvl bo zaraz to bedziecie nawzajem sobie liczyc fragi na 8lvl lol
Ej, to straszne :| Nie tzeba wcale czuwac zeby kogos zabic o 2 nocy. Twoi towarzysze broni moga do Ciebie np. zadzwonic, albo poprostu nie masz ochoty spac, czy co kolwiek innego. Dla mnei to normlane siedziec do 2-3, tym bardziej ze mam wolne. Kolejne primo, nie ukrywajmy bo wszyscy to wiemy ze sidar lizal i lize kazda dupe która mu sie napatoczy. Co nortecowi do tego co ja pisze na forum? Chce to pisze i pisze to co chce(wyrazanie wlasnego zdania sie to nazywa)

stary 30-03-2007, 14:59   #1391
Jackess
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2007

Świat: tam i tu
Domyślny

haha no nie polacy mnie coraz bardziej zaskakuja i to niby ci "inteligeci" co do schnape czy jak on tam ma( 0 szacunku dla ciebie jestes zalosny i uzyl bym tu mocniejszych słow ale nie chce tu sie zachowac jak prostak i poejchac ci ale naprwde twój wybryk na forum tibia.com w temacie zyczenia urdzoinowe to mistrzostwo swiata)
ile ty masz lat ?? piszesz tam ze sidar lize dupe dla tiases~ a ty sam wjechales tak w dupe nortecowi ze twojego ryja przez chwile nie widzialem hehe nie lubie uzywac tego slowa ale tutaj jest ono jask najbardziej na miejscu zal zal zal zal mi ciebie chłopcze. co do burniasty nie chcę byc tu stronniczy no ale chłopak albo ma 5 ownerów i dotego nierozgarniętych albo poprostu jest dwulicowy. naszczescie chlopak potrafi sie zachowac i nie zalicza tanich tekstów jak to robi jeba*** pała shnaps

Ostatnio edytowany przez Jackess - 30-03-2007 o 15:00.
Jackess jest offline  
stary 30-03-2007, 15:03   #1392
Schnap
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jackess Pokaż post
haha no nie polacy mnie coraz bardziej zaskakuja i to niby ci "inteligeci" co do schnape czy jak on tam ma( 0 szacunku dla ciebie jestes zalosny i uzyl bym tu mocniejszych słow ale nie chce tu sie zachowac jak prostak i poejchac ci ale naprwde twój wybryk na forum tibia.com w temacie zyczenia urdzoinowe to mistrzostwo swiata)
ile ty masz lat ?? piszesz tam ze sidar lize dupe dla tiases~ a ty sam wjechales tak w dupe nortecowi ze twojego ryja przez chwile nie widzialem hehe nie lubie uzywac tego slowa ale tutaj jest ono jask najbardziej na miejscu zal zal zal zal mi ciebie chłopcze. co do burniasty nie chcę byc tu stronniczy no ale chłopak albo ma 5 ownerów i dotego nierozgarniętych albo poprostu jest dwulicowy. naszczescie chlopak potrafi sie zachowac i nie zalicza tanich tekstów jak to robi jeba*** pała shnaps
O Kurcze jakie to straszne!

stary 30-03-2007, 15:13   #1393
Jackess
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2007

Świat: tam i tu
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Schnap Pokaż post
Kolejne primo, nie ukrywajmy bo wszyscy to wiemy ze sidar lizal i lize kazda dupe która mu sie napatoczy. Co nortecowi do tego co ja pisze na forum? Chce to pisze i pisze to co chce(wyrazanie wlasnego zdania sie to nazywa)
hehehe i tu sie mylisz nie moj kolego opinie wyrazil nortec mowiac, ze mu zyczy smierci w rl ty to tylko temu przyklaskałeś tak wiec /przylizales dupy/dostales od norteca plate arma/ aby cie hu*j spalił
Jackess jest offline  
stary 30-03-2007, 15:23   #1394
behi
Użytkownik Forum

behi's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast

Imię: BURNIASTY
Poziom: 102
behi ma numer GG Parampampam
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ketama Pokaż post
Witam wszystkich!

Powiedziałem wcześniej jasno i wyraźnie dlaczego przystąpiłem do wojny po stronie swe. Jesli masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie wypowiadaj się przynajmniej na mój temat.
Pozdro.

Postaw się ludziom notorycznie puszczającym smuty i kwasy! Powiedz BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
behi jest offline  
stary 30-03-2007, 16:06   #1395
Schnap
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jackess Pokaż post
hehehe i tu sie mylisz nie moj kolego opinie wyrazil nortec mowiac, ze mu zyczy smierci w rl ty to tylko temu przyklaskałeś tak wiec /przylizales dupy/dostales od norteca plate arma/ aby cie hu*j spalił
co ma piernik do wiatraka

stary 30-03-2007, 16:07   #1396
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Schnap
Originally posted by Dark Sidar on 29.03.2007 22:14:05:
> Best wishes from Czestochowa.
> We love u
> 19 years old affff big guy.

Dont lick his a$$ so hard.

Originally posted by Nortec Nocturna on 29.03.2007 23:45:31:
> die and loose it

Signed
Sidar lize dupe bo sklada zyczenia urodzinowe? Czyli zalozenie topicu o 100 lvlu to tez jest lizanie dupy a chyba byles autorem niejednego (albo jakis inny owner?) No i to lizanie dupy norteca. Skoncz pajacowac.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline  
stary 30-03-2007, 16:28   #1397
Schnap
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marczio Pokaż post
Sidar lize dupe bo sklada zyczenia urodzinowe? Czyli zalozenie topicu o 100 lvlu to tez jest lizanie dupy a chyba byles autorem niejednego (albo jakis inny owner?) No i to lizanie dupy norteca. Skoncz pajacowac.
To ze przyznalem nortecowi racje, potwierdzilem, czy to jest wg. waszego mniemania lizanie dupy?Zastanów sie co Ty pieprzysz.
Jezeli kiedykolwiek zalozylem taki temat, to widzisz nikt mnie i lizanie dupy nie posadzal, a sidar wklada nos w kazdy otwór!

stary 30-03-2007, 16:48   #1398
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń

zalfik ma numer GG 2130859
Domyślny

@Ketama
Tobie rowniez ten raz uczycnie wyjatek od swojej zasady "nie odpowiadaj anonimom" Jadziem:

Cytuj:
Po stokroc sie zgadzam. Straszenie najazdami w rl to zachowanie smieszne i zalosne.

Cytuj:
Zwracanie uwagi na bledy i apele, aby ktos pisal poprawnie itd nie sluza absolutnie wywyzszaniu sie, czy pokazywaniu jakim sie jest dobrym z polskiego. Ja osobiscie chcialbym aby post kazdego uzytkownika czytalo sie bez problemow i domyslow. A czytajac Twoj, musialem sobie w glowie ukladac kropki i przecinki, ktore Ty byles tak uprzejmy ominac :/
Poza tym piszac na forum akceptujesz regulamin, a piszac "po polskiemu" lamiesz go

@Schap
To co zrobil Nortec bylo conajmniej denne. To jest gra i bez wzgledu na to, jak ktos powaznie do niej podchodzi, zyczenie komus smierci w rl (do tego w topicu urodzinowym) jest zalosne. A ty co robisz? Nie dosyc, ze przytakujesz debilnemu postowi (bo to napisal Twoj super-uber-friend), to jeszcze stwierdzasz, ze zlozenie komus zyczen urodzinowych jest podlizywaniem sie. To przypomnij sobie w ilu topicach Ty zyczyles komus wszystkiego najlepszego, badz gratulowales awansu! Tylko czy w tamtych tematach tacy ludzie jak Sidar (ktorego masz za tego najgorszego) zyczyli komus smierci w rl, albo stwierdzali, ze topic jest "lizodupny"? Ble... przyminusiles

@smierc Selenyan
Wczoraj z nim gadalem i pytalem czy nie boi sie expic. Stwierdzil, ze ~Cru nie bedzie sie chcialo zasuwac po 70 knighta

Zaje*iste koszulki ^_^
Poradnik korzystania z HijackThis
www.ortografia.pl
zalfik jest offline  
stary 30-03-2007, 16:52   #1399
behi
Użytkownik Forum

behi's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast

Imię: BURNIASTY
Poziom: 102
behi ma numer GG Parampampam
Domyślny

Ja wam życze raka głowy.

Postaw się ludziom notorycznie puszczającym smuty i kwasy! Powiedz BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
behi jest offline  
stary 30-03-2007, 17:40   #1400
Ketama
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 03 2007

Domyślny

Burniasty
A i owszem napisales ze walczysz o swoje i ze normalnie bys nie pogral gdyby wygrali ta wojne tyle tylko ze wczesniej napisales ze cie to wali kto wygra wojne bo i tak konczysz z tibia wiec wybacz ale trudno mi zrozumiec o jakie swoje walczysz ?

Schnapi
Nawet gdyby tak bylo ze sidar sie wszystkim podlizuje to czemu cie tak to meczy?
czy to dlatego ze wycina cie w twojej dziedzinie ?
Nie no oczywiscie ze jest to calkiem normalna sytuacja jak dzwoni kolega do kolegi w godzinach nocnych tylko po to zeby zabic przeciwnika w grze
tyle ze jest to calkiem normalne dla osob ktore zyja ta gra.
A ty przeciez podchodzisz do tego jak do glupiej gry czy sie cos zmienilo?
To ze napiszesz ze to nie bylo czuwanie to jestem w stanie zrozumiec przeciez nie napiszesz ze siedzicie cale nocki oby kogos ubic bo wtedy sam bys sobie uswiadomil ze cos z toba nie tak a tak poza tym to ja tylko pogratulowalem czyz nie?

Zalfik
wydaje mi sie ze troche przesadzasz z ta gramatyka musisz zrozumiec ze sa ludzie zdolniejsi i mniej zdolni wiec nie ma sensu wedlug mnie poprawianie czyjejs pisowni bo nie mow ze az tak ciezko sie domyslic a co do regulaminu to nie trzeba sie go tak kurczowo trzymac w kazdym razie widze ze masz zadatki na nauczyciela
A jakie to ma znaczenie czy jestem anonimowy czy tez nie?
Niestety ale musisz zaakceptowac brak kropek i przecinkow
Ketama jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Opcje tematu

Zasady postowania