Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-10-2004, 18:49   #21
Abdul
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw

Domyślny

o moj boze......... wiekszych po***ow-rasistow to ja w zyciu nie widzialem.... co za debilstwo ja juz sie w zyciu nie przyznam ze jestem z polski bo to az wstyd..... takiego debilizmu nieda sie opisac....... a SS'y mowia same za siebie i te wypowiedzi typu "***ac SWE" "wygramy wojne szwedzi to pedaly" to naprawde tylko znalesc takiego "polaczka" i go skopac w RL ......... ilu was tam bylo? 100 dwudziesto lvl'owcow?........ poprzez to "powstanie" potwierdziliscie tylko fakt ze polacy to najwieksi rasisci w tibi....... GDZIE sie tacy debile rodza?Przez wasze akcje moga miec klopoty wszyscy nei zaleznie od lvlu pomysl ze przez taka wasza wojan rasistowska moga zostac hunted ludzie z 100lvl a chociarz nie biora udzial w wojnie ale za to sa polakami i musza zginac ....

Ostatnio edytowany przez Abdul - 02-10-2004 o 19:12.
Abdul jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-10-2004, 18:53   #22
mysiupysu
Użytkownik Forum

mysiupysu's Avatar

Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Kaz/danubia

mysiupysu ma numer GG nie podaje juz mam d
Domyślny

Tez sie bawilem w tej wojnie oczywiscie nie moja glowna postacia szkoda tracic 30lvl bawilem sie tam moim palkiem ubilem kilku szwedow poszlo mi pona 1500strzal skonczylo sie ze walkor mnie ubil Ale wiekszosc polakow tam tylko stala i probowala ukrasc cos co wypadnie z zabitych
mysiupysu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-10-2004, 19:16   #23
Raczeq
Użytkownik Forum

Raczeq's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Opole

Domyślny

Abdul znasz sprawwe Belth w przeiagu miesiaca wypowiedzial 3 wojny polskim hlvl-om za nic bo nielubi karwy/paladinki/shtaheta itd.... niemial powodu kazda wojne nasi przegrali
Musielismy cos zrobic przynajmniej sprubowac pokazac im gdyby tylko polscy +60 poszli a nie bali sie byloby inaczej ale przeciez oni wola lizac dupe szwedom bo niewiem kto ich teraz przegoni....
Teraz wszysy polacy beda chodzic na Zolto niebiesko i Pisac Hail Belth/Hail Mythos .... ehh zal mi takich ludzi....
Raczeq jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-10-2004, 19:23   #24
Faxero paladyn
Użytkownik Forum

Faxero paladyn's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Widdershins

Faxero paladyn ma numer GG secret Faxero paladyn ma login Tlenu Wole gg Adres Jabbera do Faxero paladyn
Domyślny

Ja jutro ide i zaczynam ratowac honor polski moj pall 18 lvl!! KTo idzie ze mna niech bedzie jutro o 7:00
Faxero paladyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-10-2004, 19:28   #25
Maccloy
Użytkownik Forum

Maccloy's Avatar

Data dołączenia: 21 03 2004

Domyślny

...........................

Ostatnio edytowany przez Maccloy - 22-02-2009 o 14:07.
Maccloy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-10-2004, 19:47   #26
Punish
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 06 2004

Domyślny

No to mamy drugie Powstanie Warszawskie
Gratulacje dla Polaków

Musze powiedziec ze szkoda ze nie ma takiej wojny na azurze

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Abdul
o moj boze......... wiekszych po***ow-rasistow to ja w zyciu nie widzialem.... co za debilstwo ja juz sie w zyciu nie przyznam ze jestem z polski bo to az wstyd..... takiego debilizmu nieda sie opisac....... a SS'y mowia same za siebie i te wypowiedzi typu "***ac SWE" "wygramy wojne szwedzi to pedaly" to naprawde tylko znalesc takiego "polaczka" i go skopac w RL ......... ilu was tam bylo? 100 dwudziesto lvl'owcow?........ poprzez to "powstanie" potwierdziliscie tylko fakt ze polacy to najwieksi rasisci w tibi....... GDZIE sie tacy debile rodza?Przez wasze akcje moga miec klopoty wszyscy nei zaleznie od lvlu pomysl ze przez taka wasza wojan rasistowska moga zostac hunted ludzie z 100lvl a chociarz nie biora udzial w wojnie ale za to sa polakami i musza zginac ....
No wlasnie ciekawe gdzie sie rodzą
Ty naprawde nie rozumiesz co czytasz i nie zauwazyles ze powstanie wyniklo ze zrookowania 100+lvli?
A ty o rasizmie gadasz

Ostatnio edytowany przez Punish - 02-10-2004 o 19:50.
Punish jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-10-2004, 20:06   #27
Hard powraca
Użytkownik forum

Hard powraca's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2004

Domyślny

Hmmm... Gratz Poland ! Widac ze sie chlopaki staraly... a przynajmiej do czasu :tongue: no bo jak mozna walczyc 11 lvl przeciwko np: walkorowi 150 royal... i tak sukces ze zabili Romiego i tego professora dana, bo osobiscie znajac hierarhje dan00bi to nic wiecej nie mozna bylo wymagac...

Hail Polish low lvl
Hard powraca jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-10-2004, 20:07   #28
Callista
Użytkownik forum

Callista's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Warszawa

Domyślny

jak zrookowali? Hack.... bawili sie nimi lazac po fire albo poison.
Nie wiem jak oni to zrobili... widocznie potrafia hackowac.. kiedys tak zrobili z Laposala( jakis miesiac temu).
Wojna sux...tyle zmarnowanego czasu na gre... to jest chore
Callista jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-10-2004, 20:14   #29
Hard powraca
Użytkownik forum

Hard powraca's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2004

Domyślny

[quote=Hard powraca]Hmmm... Gratz Poland ! Widac ze sie chlopaki staraly... a przynajmiej do czasu :tongue: no bo jak mozna walczyc 11 lvl przeciwko np: walkorowi 150 royal... i tak sukces ze zabili Romiego i tego professora dana, bo osobiscie znajac hierarhje dan00bi to nic wiecej nie mozna bylo wymagac...

Hail Polish low lvl

@Abdul
Widac ze nie grasz na dan00bi a jesli tak to jestes kompletnie zielony...! Po pierwsze szwedzi schakowali 4 100 lvl +(efekty sa juz powszechnie znane wiec nie bede powtarzal), które najwyrazniej zagrazaly im w wojnie, a po drugie gdybys slyszal co valise i inni mowili na temat polski to az sie prosi zeby pojechac do szwecji i ich wszystkich powystrzelac
Hard powraca jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-10-2004, 20:18   #30
Xovidex
Użytkownik forum

Xovidex's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Wszystkie Tibijskie Miasta

Xovidex ma numer GG 2541374
Problem Raislin Mejere II

byc moze mieli bysmy sznase gdyby szedl Raislin Mejere II lecz on podaje sie za anglika i nie przyznaje sie do swojego pochodzenia. najsilniejszy sorc na danubi zostaje zdrajca....
Xovidex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-10-2004, 20:26   #31
Dwik
Użytkownik Forum

Dwik's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Na screenach widać brak przygotowania do wojny!! Przecież większe zamieszki potrafi zrobić grupa 40lvl sorców/drutów niż wy tutaj. Czego nikt nie miał ze sobą bpka uhow, bpka hmm, bpka SD i fire bomb. Jesli 4 uhmakerow uderzyloby z SD na jakiegos 40lvl druta/sorca przy wsparciu knighow nie zdazylby nawet vity wpisac. A wystarczylo dobrze sie wyposazyc, powinna jedna osoba w depo stac i miec dla red skulli jakies armory miecze, mace'y double axe's itp. Wojna była dop wygrania ale jak tuwspomnieli jak 60-70lvlowce wolą lizać dupy niż walczyć o honor polski to wiadomo ze powstanie jest z gory przegranej pozycji.
PS. Mam zamiar stworzyc sobie sorca na danubi i zabijac all szwedów ;p
stary 02-10-2004, 20:27   #32
Emil1
Użytkownik Forum

Emil1's Avatar

Data dołączenia: 09 11 2003

Emil1 ma numer GG 3909000
Domyślny

Sami ich napewno nie schakowali. Musieli używać jakiś programów lub odpalać jakieś głupie pliki.
Emil1 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-10-2004, 20:48   #33
Xovidex
Użytkownik forum

Xovidex's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Wszystkie Tibijskie Miasta

Xovidex ma numer GG 2541374
Brak ikony ...

heh slyszalem ze ci ludzie podali passy romiemu bo romi sie za polaka podawal.
Xovidex jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-10-2004, 20:54   #34
Memuzo
Zbanowany

Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Pod Kiędzawym

Memuzo ma numer GG 8365932
Domyślny

Na tibia.com w statystykach widać jeszcze, że te zrookowane high levele maja jeszcze swoje 100+ levele (bo nie było jeszcze resetu servera), ale jak sie klika na ich ksywki to jest napisane - Level: 1. / Vocation: None

Ostatnio edytowany przez Memuzo - 02-10-2004 o 20:56.
Memuzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-10-2004, 21:03   #35
Krawcu
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 09 2004

Domyślny

chciałbym żeby takie powstanie miało miejsce na ruberze
powstanie polakow(i nie tylko) przeciwko sf(czytaj syf)
tych palantów to bym tam powystrzelał!!
gdyby tylko ktos (mam na mysli sork 50 lvl+ lub knight 80 lvl+ ) żucił hasełko że ich lejemy to nie czekał bym ani chwili tylko wyjołbym moje runki warte ze 120k i trzepałbym każdego z tych palantów
ale u nas kazdy cyka boba i uwaza ze lepiej sie przygladac i czekac az przyjda po ciebie

rubera do boju
Krawcu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-10-2004, 22:16   #36
morphy
Zbanowany

morphy's Avatar

Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Olsztyn

morphy ma login Tlenu bartek_maly@tlen.pl
Domyślny

ja juz od wielu miesiecy chodze w bialo czerwonym mundurze (raz juz przyplacilem to smierciom) ***a... szwed na 50 sie na mnie zucil jak dzielnie lowilem rybki i w ym mundurku bede lazil na dal i mam glemboko w dupie ze mnie jacys po***ai szwedzi zabijom danubia to gowno juz a szwedow od jutra zaczynam bic masowo jak ktos sie chce przylonczyc yto niech da nick oczekuje przy swampach
morphy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-10-2004, 22:39   #37
Nocny koszmar of danubia
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: CARLIN

Domyślny

Ja byłem na tej wojne tylko pzrez chwilę podoba się powstanie ale nie rozumiem jedego Hight levelów(polaków) że nie poparli ich czyli te mniejsze levele nie chcę wymieniać nicków bo to by było głupie.Ale widziałem jak chodzili 80 leel z 30 levelkiem w carlin szwdzi i nawalali poalków i nic aż wreście polacy się zmobilizowali i te 20 ,15 level otoczyli tego 30 pare levelka i SD szły ten już pewnie panika Uh na zileonym dawał aż wreszcie Utani gran Hur i już się przed dp nie pokazał i dobrze.Aleniektórzy polacy to nooby npjeden na 15 level zrobim skula (white(on był przebrany za barwy polaski)) a polacyna niego jak jakieś downy oczywiście niekuturzy to jest głópie.Tak pozatym wojna fajna.Szkoda tylko jak wspomniałem że się nie przyłaczyli Hight levele polcsy.

--------------------------------
Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić ponieważ widziałem mało wojny więce nie wiem dokładnie .
stary 02-10-2004, 22:48   #38
Patryiota
Guest

Domyślny

Rajstlin bys pomogl polakow wkoncu sam nim jestes no chyba ze wolisz byc niewolnikiem szwedow jak wyje..ą wszystkich high -lvl z danubi to bedziesz gral ale pod wladza szwedow osobiscie nic do nich niemam ale zawsze bede stal po stronie kraju to jak bedzie pomozesz czy nie jak bedzie kolejne powstanie a bedzie napewno
  Odpowiedz z Cytatem
stary 02-10-2004, 22:53   #39
Abdul
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw

Domyślny

@punish
ta ciekawe czmu ja tu mowie o rasizmie? jak co 3 post mowi "za***ac swe" "swe to szmaty" lub "swe to cioty i pedaly" zastanow sie ty co mowisz a pozniej pogadamy

@Hard pogromca
omg!! czy wy cale zlo musicie zwalac na szwedow? tylko za to ze sa lepiej wyksztalceni,bogatsi i ogolnie madrzejsi to wy musicie juz *******ic tu glupoty typu "to swe hackneli blablabla..." ****a nie kazdy hacker jest ze Szwecji!! i ty sie ****a dziwisz ze tak o polsce mowia? jak 90% polakow grajacych w tibie to *******eni nacjonalisci,rasisci i zlodzieje a w dodatku tchorze wiec mi tu nie ******* o "pojechaniu szwecji"

@Raczeq
****a to ze Belth nie lubie jakiegos H-lvl polaka to jego sprawa a ty masz tu gowno do gadania kazdy kogos lubi a kogos nie a to ze akurat nie lubi polakow to ja sie nie dziwie.......

@ktos kto wspomnial o Powstaniu Warszawskim
Wez mi tu nie porownuj Powstania Warszawskeigo z rasistowska wojna w Powstaniu Warszawskim walczono o Wolnosc i o Idealy a w tym niby "powstaniu dzielnych polakow" (czyt. kill-all-swe-because-they-are-from-sweden) walczycie tylko zeby udowodnic jakimi skonczonymi debilami sa pOLACZKI.... i ze idiotyzm niezna granic "o nie polski haj-lvl zostal Chakniemty! to napeffno sfe! czeba mu pomudz! bo to pszeciesz byl polak!!"

@topic
Naprawde ten temat dowodzi jakimi Rasistami i Nacjonalistami sa "polaczki" grajacy w tibie

Az mnie glowa rozbolala jak czytalem ten temat........ naprawde idiotyzm niezna granic.....

Ostatnio edytowany przez Abdul - 02-10-2004 o 23:00.
Abdul jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2004, 00:11   #40
Spikey
Użytkownik forum

Spikey's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2004

Spikey ma numer GG 9263839
Domyślny

Ktoś z członków Mythos zhakował tych czterech high lvl-owców polaków. Patrząc na czas ich śmierci można wywnioskować, że za każdego zabierała sie pokolei ta sama osoba. Nie wiem jak to się udało ale prawdopodobnie zdobyli ich IP. Na forum www.tibia.com probowałem udawodnić, że hakerem jest osoba z Mythos i co się stało? Podczas rozmowy na forum z jednym z członków gildi, oni prawdopodobne zdobyli mój numer IP. A co potem? Ip w w tibi blocked na 30 min przez prawie cały poranek. Następnie przyjeżdża członek z SoftNETu - firma dostarczająca mi internet. Mówi, że ktoś probował włamać sie na moj IP i podszywać się pod komp... Na szczęście firma ma firewall i hacker nieprzedostał się przez zabezpieczenia. Myśle, że mogła być to ta sama osoba, która zhakowała Xoziego, Hezipa, Zenke i Cavatora. [sorry if its pathetic] Rozmawiając z kumplami, którzy znali te osoby dowiedziałem się, że to rl ownerzy są załamani
Szwedzi, nie wszyscy of course. Mam na myśli tych z Mythos i osoby trzymające z nimi kontakty np. Mosehiru, zawsze mieli polaków gdzieś nazywając nas "dirty polacks" i obrzucając nas innymi takiego typu textami. Podczas poprzednich wojen pingowali (wysyłali np. na MSN masową liczbę wiadomości przez co ktoś dostawał kika, a oni go zabijali). Tak padł Fingerout, etc. Nigdy podczas wojen nie grali uczciwie. Parę dni temu rozpętała się kolejna wojna. Wielu polaków padło i żaden szwed. Aby załamać polaków, których opuściło jush wielu high lvl - zostali zabici i opuścili server, szwedzi zhakowali czterech swoich przeciwników. Posuneli się za daleko, wielu graczu z Tibi tego dnia straciło kumpli, którzy poświecali wiele czasu graniom w te piksele. Postanowli się zemścić. Zebrali Polską Armie "noobów" (Hail!), która walczyła versus Mythos. Większośc z nich walczyla tylko dla beki, wyzywając i bluzgajac jak rasiści na szwedów, którzy aniołami również nie są. Było jednak paru takich, którzy chcieli się zemścisz za wszystkie obelgi, wyzwiska i czyny wrogo skierowane w stronę Polską. Armia polaków pomogła im tego dokonać. Padł Romi i Professor Dan. Ten drugi nie bral udziału oficjalnie w wojnie, ale jeśli ktoś dokładniej zajmie się jego osobą to dowie się, że również był PA choć nie aż w tym stopniu jak jego rl kumple Valise i Grimmy. Te 2 deady napewno nie będą wystarczającą zapłatą za to co zrobili hakerzy, ale ważne, że Polacy się starali ICH pomścić.

Dziękuje.
Spikey jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania