|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Luigi Druid
Profesja: Druid
Gildia: End of World
Świat: Harmonia
Poziom: 37
Skille: 19/24
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() Pomóżcie mam mały dylemat na którym levelu iść na draga sam.Mam Druida 22 level 36 ml ile mam wziąć bp uh i sd.Bardzo prosze podpowiedzi
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Looknij w kalkulatorze ile bijesz z SD i policz ile SD zaimie ci na draga ( przy czym weź z 2 sd tak na zaś ) . Lepiej z utamką + mam fluidy gdzie zabrać z bp dla asekuracji .
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() lol SD'ki brać na draga i waste z 3k ponad... Masz całkiem niezły magic level więc wystaczy plecak hmm(ofensywa) Wyposaż się w plecak manafluidów , użyj utamo vita (defensywa) |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
|
![]() 1. Na draga na upartego pójdziesz już z 28lvl. Narażony bedziesz jednak na waste. Pamietaj żeby przywołać DSa/2 i wejść na utamo vita.
2. Uderzasz z HMM, wiem że to zabrzmi prymitywnie, ale moonlight rod nie zaszkodzi. Srednie 19 zawsze pomoże ![]() 3.Weź kilka IHów dla summona. 4.Najlepiej poczekać jednak do 33 i tempest rod. 5.Poradnik "Drag co i jak" - polecam na przyszłość. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pytał panie inteligentny "ile wziąść SD?" To nie "lol'uj"
![]() |