|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Bo zaczeli grać polacy, szwedzi, brazyle (średnia wieku 13~) i cipsoft zauważył że może zarobić a że wiekszość tych graczy jest tępa to trzeba dodać nowe addony outfity dać lepszą grafike i dać cipbota bo nie umieją trafić
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Świat: Julera
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() No tak po za cipbotem to wszystko inne co wymieniłeś było raczej dobre, co ty widzisz złego w outfitach i lepszej grafice?
Ostatnio edytowany przez Asthan - 11-04-2007 o 16:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Taka wiocha
Stan: Niegrający
Imię: Zrywna Szkapa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 176
|
![]() Cytuj:
Jak to było... "Znajdź winnego, znajdzie się paragaf" ![]() Bez Cipów to by tej gry nie było cwaniaku Ostatnio edytowany przez Zrywna_Szkapa - 12-04-2007 o 09:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A kogo to wina ze sie z zadajesz z jakimis maniakami?
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Lokacja: nie chcesz wiedzieć
Imię: Po co... -.-
Profesja: Druid
Gildia: Ni ma :<
Poziom: 96
Skille: 18/25
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() wspomniana była owa strata klimatu.... A dlaczego straciła klimat? Przez napływ dzieci z polski ;pp
A teraz tak powaznie : Nie uwazam tego czasu za stracony poniewaz co moglem robic w tym czasie kiedy gralem? Ogladac modę na sukces na tvp1? a może kolejną powtorkę jakiegos dennego serialu? Jak się nudziłem to sobie pograłem |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() niestety masz racje gra w 2004 roku jeszcze byla ladna (bylo malo polakow) ale z czasem zaczela smierdziec coraz bardziej komercha..teraz to tylko stawiam na bocie a nei gram w nia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() @up
popieram, to był najpiękniejszy rok w tej grze |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Profesja: Paladin
|
![]() Lepiej jest "tracić czas" grając w tibie niż siedzieć pod klatką wiecznie pijanym więcej niż godzinę dziennie - to jest dopiero strata czasu(jedynym tego plusem jest to, że jesteś na świeżym powietrzu
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Arverious - 14-04-2007 o 01:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Jedzie pociąg z daleka
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Twoje rozumowanie nie jest w 100% dobre.Są ludzie ktorzy wiedzą kiedy przestać.Poprostu wiedzą ile siedzieć,żeby się nie zmaniaczyć,tak samo jak z alkoholem/alkocholem,są ludzie,którzy wiedzą kiedy przestać,a są ludzie którzy nie mają umiaru.Tak samo jest z Tibią.Ja bardzo dobrze umiem rozplanować sobie czas i mam czasu na nauke/kolegów/gre i na inne przyjemności.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem ja gram dla przyjemności nie ważne jak tibia wygląda jak się zmieniła choć są to diametralne zmiany na przełomie kilki lat...
a wiecie że to nie jest do końca wina cip softu?to jest nasza wina a przynajmniej tych którzy kupują teraz ten premium account...nie kupujcie niech zaczną bankrutować zobaczycie jak szybko tibia odzyska klimat... taa pewnie zaraz wyskoczy kilka osób z pastami naciskającymi na słowo<idiota> ale zastanówcie się nad ich systemem myślenia jak oni zarabiają...
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
|
![]() Jeśli jesteś rekinem, to możesz na tibii nieźle zarobić.
I to był mój cel który zrealizowałem/ realizuje i przez to widze sens grać. Ahoj
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() Jezeli tibia jest dla Ciebie niczym, to zastanawiam sie dlaczego zalozyles ten temat.Jezeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia zwiazanego z tibia to dlaczego piszesz na forum?Masz problem idz do mamy lub taty
![]() |
![]() |
![]() |