![]() |
#3062 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3063 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xandar Mac'Leod
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arcanium
Poziom: 132
Skille: 97+dist
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
"salrgbasrkhg k*rwa arjgargarg pyskiem w dol i milcz aEHFBAefjh ch*j arkgkgbadfrg pedal asrgfuahbsrg polaczki psy weroughjrhbger" a i jeszcze w postach mozna znalezc marzenia 15stolatka typu: "sjhbgasjrhg kurwa kisaurjefgas ja was wszystkich zabije EFHBqwejfb" Btw. ripper sie uczy. Nauczyl sie slowa "dowartosciowac (sie)" huhuhu serdecznie gratulujemy. // Signed ~
Ostatnio edytowany przez Xandar Mac'Leod - 25-04-2007 o 07:53. |
||||
![]() |
![]() |
#3064 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Z dnia na dzień wielki burdel w tym topicu ...
Czy tu czasem jakiś mod zagląda ? Powinni wprowadzić ograniczenia wiekowe na takie publiczne fora ![]() ![]() ![]() @up to Dili Koleś usuń konto na tym forum bo mi żal ciebie ... Taki cwaniak jesteś, że na forum każdego potrafisz zwyzywać ? A może jakiś inny owner ? Pamiętam jak jeszcze grałem to uważałem Cie za normalnego ziomka , ale widzę że czas pokazuje swoje ... Ostatnio edytowany przez zwirek - 25-04-2007 o 08:08. |
![]() |
![]() |
#3065 |
Guest
|
![]() Domlutius
Użytkownik forum Data dołączenia: 25 04 2007 Olesek Użytkownik forum Data dołączenia: 25 04 2007 br??????? @xandar dzieki @zwirek dopsze juz nie bede pisal na temat zalosnych polaczkuf @jinikao z Twoim pvp, for sure =') |
![]() |
#3066 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
|
![]() @up wlasnie sie niezle zblazniles, nie masz argumentow, jestes przez wszystkich szykanowany, wiec zaczynasz sie mscic przez wymyslanie dziwnych rzeczy, a wiec: kiedy widziales moje pvp??
|
![]() |
![]() |
#3067 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#3069 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dili skoro to napisałeś to czemu ciągle o nich piszesz ?
Próbujesz być elo , kól , super i łał czy co do chuja ? Popatrz na siebie a nie kurwa oceniasz i bluzgasz innych ... Gdzie ty do chuja byłeś jak Bóg rozum rozdawał ? ... ![]() P.S Duny Drumz Gra Funk ![]() |
![]() |
![]() |
#3070 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#3071 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() A moze Ty podaj swoj, czy sie boisz? ![]()
#3072 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Stan: Początkujący
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3073 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hatebreeder co ci z mojego nicka skoro nie gram i jaką masz pewność , że to właśnie ten char ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3075 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2006
|
![]() @xandar
Tekst "ja was wszystkich zabije" byl uzywany przez czlonka uf. A co do glupich postów, poczytaj se posty bezoczka i jinikao. ![]() Ostatnio edytowany przez ManfFreD - 25-04-2007 o 13:22. |
![]() |
![]() |
#3076 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Profesja: Elite Knight
|
![]() @up Nie znajduje w moich postach glupoty, jesli ty taka widzisz to mi pokaz, a nie pierdol glodnych tekstow
zacytuje tu pewna wypowiedz pana ripera, ktora tylko posiwadczy o jego inteligencji(co za ciula) "You wanna be cool too? No u cant, first go to hospital and operate your face!!!11 Ops;| you dont have enough money, sorry. Maybe sell your kashrius? Aww, once again its most important thing in your live, awwwwww ;|||" Ostatnio edytowany przez Jinikao - 25-04-2007 o 13:51. |
![]() |
![]() |
#3077 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Reprezentacja Białystok THC
Profesja: Knight
|
![]() Te forum wygląda jak kosz na bez sensowne posty...
Proponuje dajcie se już siana z tym ripperem, może z czasem zamknie sie i nie będzie pisał samych głupot... A co do war to może jakiś ob?? Wtedy na pewno by inaczej wyglądała rozmowa na tym forum... ~MaDuS
#3078 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Reprezentacja Białystok THC
|
![]() omg. następny noob...
Nie sciągajcie tego!!! ~MaDuS
#3079 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Lokacja: Wrocek CitY
Imię: Royal Pajerro
Gildia: GTW4ever ;]
Poziom: Xx
Skille: xX
Poziom mag.: Xx
![]() |
![]() to sie nazywa pipo ASG... wole pobiegac po lesie niz uwalic dupe(jak ty) przed kompem i krytykowac innych ><
Name: Sativaa Former Names: Zjarana Marchewa Sex: female Profession: Paladin Level: 19 World: Iridia Residence: Carlin Last login: Sep 26 2007, 14:12:21 CEST Comment: name not describing person (It means in polish: burned carrot.) HAHA xD Account Status: Free Account |
![]() |
![]() |
#3080 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |