| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  09-10-2004, 14:44 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 10 2004 Posty: 30 |  Galeria Zimn'a.... Nadszedł czas skonczyć z tibią , to jest moja 1 i ostatnia galeria , chciałbym tutaj pokazać polakom żę nie należy kupować postaci z real cash, ja kupiłem od typa z Mielca , grałem rok postacią nabiłem sporo kasy , Tydzien temu stracilem postac, jest mi z tego powodu bardzo smutno, szkoda mi całorocznej pracy jaką włożyłem w moją postać. Kochałem postac...Najbardziej mi zal demon helmet'a i teddy beara... eplate i reszte gowna łatwo bym zrobił znów... miałem postacia skille okolo 80/80, po wojnie spadły ostro , zamieszcze tu na początku scry z wojny, z ostatnich dni moją postacia   Wojna na pohu, tutaj waliliśmy 146 knighta, lurował wszystko co tylko się dało....   FInally trapped , exori omg you are dead    A tak się zaczeło... Expie se na smokach, a tu nagle...   W****iło mnie to , I said war. Powstała gildia Hive , walczylismy przeciwko br'ow, zaczeli czaszki zabijać i walił hlvli zeby widzieć swoje name'y na stronce... Nie DALIŚMY DUPY, poszedlem na wymiane fragow zeby zabić Garoto mal, zabilem go i oto mnie trapneli...(na obrazku ponin the elf i winged shadow sa ze mna)   Droga do depo...   Komentować pls... | 
|   |   | 
|  | 
|  09-10-2004, 14:48 | #2 | 
| Tibiaspy.com Data dołączenia: 10 11 2003 Lokacja: Wrocław Posty: 4,083 |   Niezle   Fajny trap byl  A czemu postac straciles? Old owner cie hacknal? Czy cus innego? | 
|   |   | 
|  09-10-2004, 14:49 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 06 2004 Lokacja: Mielec Posty: 65 |   Ss fajne. Ciekawe od kogo ją kupiłeś. Mieszkam w Mielcu może znam tą osobe. 
				__________________   | 
|   |   | 
|  09-10-2004, 14:59 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 10 2004 Posty: 30 |   Tutaj scrki... Nie chce mi sei opisywac ich .... koles sie nazywa Adam Giszter... A drugi Damian Kowalik(za***ał dla mojego kumpla postac spowrotem i usuna)           Ostatnio edytowany przez $corcerer - 10-10-2004 o 19:40. | 
|   |   | 
|  09-10-2004, 15:18 | #5 | 
| Użytkownik Forum |   Gupek, nie odchodź. 
				__________________ 15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( | 
|   |   | 
|  09-10-2004, 15:25 | #6 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 10 2004 Posty: 30 |   Kamsz synu , pamietasz moj 1 hak? Okłamłeś mnie żeby mi humor poprawic... pominmy to, pamietasz jeszcze Zimna i lobesepo starych ownerow? Co trenowali postaci dlugggo skille lvl skille lvl , chodzili w ***owym eq, ja jestem inny pracowałem cięzko na to co miałem . Żądziłem polakami , mogą się znaleźć osoby które temu zaprzeczą , Pamietasz kamsz jak walczyłem w Carlin jak mnie trem i elmera waliły? Pamietasz jak Ja , Scualo  i Clene pogonilismy okolo 10 polakow na 60 lvlach? Mialem wtedy 64 lvl... | 
|   |   | 
|  09-10-2004, 15:34 | #7 | 
| Nikt ważny |   hehe niezłe młucki tam się dzieją   Z hero to mam niezbyt miłe skojarzenia. rzadko kiey mi się hunt zwacał choć ostatnio mam am jakieś farty    bw. znam mały sekret Hero. Po jego wykorzstaniu tego faktu wpiw wypadł fs a potem c armor  ale co to bło to nie powiem bo będziecie za dużo wiedzieć  ( to nie jest żaden bug tylko po prostu tak się złożyło  ) 
				__________________ Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków/ /W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger, those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! | 
|   |   | 
|  09-10-2004, 15:49 | #8 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 10 2004 Posty: 30 |   Zawsze jak blokujesz potwory wyzucaj wszystko z niego na ziemie , jak blokujesz na single spawn biegaj w okolo hero to przynosi szczescie =] (Chyba)    | 
|   |   | 
|  09-10-2004, 16:24 | #9 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 10 2004 Posty: 30 |   Zwołanie elity po mojej smierci(ten scr co sorcerer ue walna)   Blokowałem demonki dla 92 royala... loot : demon shield and other crap              | 
|   |   | 
|  09-10-2004, 16:33 | #10 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 11 2003 Lokacja: mieszkanie ;> Posty: 360 Stan: Na Emeryturze |  :d cool screeny szkoda ze konczysz z tibia jesli znowu zaczniesz grac jestesmy z toba! 
				__________________   | 
|   |   | 
|  09-10-2004, 17:44 | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 09 2004 Lokacja: Białystok/Darashia ;] Wiek: 33 Posty: 100   |   z tym demon helmetem i tedy berrem chyba przesadziłeś(no i z mpa tez bo na 67 lvl sie z nim nie chodzi) 
				__________________ Aktywna Postac: [html]http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Zelliot+Von%27Trot[html] Nieaktywne Postacie: Anatomik>23 LvL>4 MG LVL>PACC>F axe,k set,t shield,p ammy crus helm i 15k to są rzeczy które stracilem po haku | 
|   |   | 
|  09-10-2004, 17:56 | #12 | |
| Użytkownik Forum |   Cytuj: 
 .Zastanow sie co piszesz 
				__________________ .hail Metal Militia. | |
| ![]v[ichal jest offline](http://images.tibia.pl/forum/images/statusicon/user_offline.gif)  |   | 
|  09-10-2004, 20:23 | #14 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 10 2004 Posty: 30 |   Mialem demon helmet i teddy bear,  dla tych ktorzy nie wierza moge pokazac scry , i mam filmik z tibiCAM..   | 
|   |   | 
|  09-10-2004, 20:27 | #15 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 09 2004 Lokacja: Kraków Wiek: 34 Posty: 86   |   hej starynie wiem w jaki sposob moge ci pomoc... zdjecia bardzo przyjemne oprocz tego gdzie cie bili szkoda ze te skur.. zabrali ci postac przykro mi.. za jaja i ch powiecic!!!!!!!!!!!! i do piachu | 
|   |   | 
|  09-10-2004, 20:31 | #16 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 13 09 2004 Lokacja: Kraków Wiek: 34 Posty: 86   |   hej evul zimn badz na gg bo chce pogadac w jaki sposob ci hackneli (nianawidze hackerow)dobra?? brb bardzo dobrzebiles demony na 60 lvlu  gratz | 
|   |   | 
|  09-10-2004, 23:56 | #17 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 15 08 2004 Lokacja: Płock Posty: 342 Stan: Niegrający Świat: Danubia |   Szkoda ze odchodzish no ale i tak nie gralem na twym servie   no coz szkoda tylko roq grania  
				__________________ Traktuj swoich żolnierzy jak ukochane dzieci, a z chęcią zginą wraz z Tobą. Lecz jeśli staniesz się dla nich tak łagodny, że nie będziesz w stanie wysłać ich do bitwy, tak dobry, że nie bedziesz w stanie nimi dowodzić, tak niepewny, że nie zdołasz zaprowadzić porządku, staną się bezużyteczni, jak rozpuszczone dzieci. Lastfm.pl | 
|   |   | 
|  10-10-2004, 03:58 | #18 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 08 2004 Lokacja: Olsztyn Posty: 132 Stan: Aktywny gracz Profesja: Royal Paladin Świat: amera Poziom: 134 Skille: 103/90 Poziom mag.: 19   |   Zimn szkoda ze odchodzisz... też gram na amerze i cie widzialem.... wiem ze dużo straciles ale warto w to grac dalej fajana giera i wiesz.... nie przejmuj sie..graj dalej      ----------------------------------------------- -AMERA -OLI PALADYN -SKILLS 61/42 -NOBLE ARMOR, P LEGS, DARK HELMET <BEST MONSTER> DRAGON | 
|   |   | 
|  10-10-2004, 05:49 | #19 | |
| Buuuuu |   Cytuj: 
 1. Wysokie skille jak to stwierdziles ~80 wcale nie sa wysokie na tym lvl, pozatym widzialem screeny jak zabija recznie conslor na (sorc na nastym lvl) z GMem przygladajacym sie z boku zeby zakonczyc cala akcje banem za macro. 2. Jak uslyszalem o zadzeniu polakami to mnie wogole zatkalo. 3. Jesli starzy wlasciciele zrobili skille a ty przez rok zrobiles raptem 67 lvl to praktycznie nic nie zrobiles. 4. Cieszysz sie sprzetem, tylko tyle ze Amera jest ciut starsza od Secury, a nawet na Secura jest duzo ludzi z lepszym sprzetem i lvl o polowe mniejszym niz ty miales, pozatym jesli kupiles postac to kto wie moze sprzet/kase tez kupiles za RL cash. 
				__________________ To juz koniec i nie bedzie wiecej. | |
|   |   | 
|  10-10-2004, 10:12 | #20 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 24 08 2004 Lokacja: Lewiatan- twój dobry sąsiad Wiek: 35 Posty: 18   |   skad wiesz ze adam i damian cie shackowali?? chyba zmieniles juz dawno e maila :/ przez pierwszy miesiac do zmiany to jestes pewny ze old owner cie shackowal ale po roku?? A co damiana to on jest spoko  Pozdrowienia dla Adama i Damiana  @down :/ Aha sry Ostatnio edytowany przez wyseq - 10-10-2004 o 10:35. | 
|   |   |