|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jako ze podziwiam pomyslunek Miszy z jego sesja RPG...zapytalem sie i uzyskalem pozwolenie na wlasna sesje... tak wiec zacznijmy od przedstwaienia postaci
Oto Idrael.Jest tajemniczy, samotnik. chaotyczny zły(u każdej postaci tak robię), stara sie trzymac na uboczu. Często podczas nu ma wizje. widzi siebie, wlczącego z jakąś bestią. Rasa: Polelf Klasa: Destroyer(Berserker) ![]() Oto Gottar.Jego mały topur pochodzi od jego ojca który zginą śmiercią tragiczną. Gottar obiecał się zemścić i podróżuje po całym świecie. Jego charakterystyczną cechą jest mały złoty topur. Rasa:Ludzie Klasa:Knight ![]() Oto Zigal.Byl zwyklym nocnym elfem ale pomagajac swojej rodzinie zostal demone jego rasa wyrzucila go z wioski tak stal sie samotnikiem i mrocznym elfem jednym z najsilniejszych bladedancerow Rasa:Mroczny Elf Klasa:Bladedancer ![]() Oto Zatharin.Niestety gracz nie skontaktowal sie zemna wiec nie uzyskalem opisu Rasa:Ludzie KlasaBladedancer ![]() A oto Historia: 1.) ![]() 2.) ![]() Jak zachowa sie Gottar?Zwieje czy pomoze?! Gracze wypowiadajcie sie co macie zamiar zrobic na gg 8180530 Oh F*** zagapilem sie i wpisalem Gotti says zamiast gottar :/ plax nie zwracajcie uwagi ;] KOMENT PLAX @down..ehh jak nie macie do powidzenia nic innego tylko takie cos to nic nie mowcie...LUDZIE JA CHCE OCENY GRAFIK OUTOW ITD a nie ...NIE TWOJE SPADAJ NARA... Ostatnio edytowany przez Zeberek - 02-05-2007 o 21:08. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Pomimo ze dostales pozwolenie to i tak zal ze nie mozesz wymyslic nic wlasnego...
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2007
Lokacja: Edron
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Obstrukciorz
Profesja: Elite Knight
Gildia: RL Maly gruby Knight
Świat: Arcania
Poziom mag.: 8
|
![]() To ja 1?
Gdy ujrzałem moich przyjaciół leżących na ziemi, próbowałem ich ocknąć. (oda sie?) @Edit: @up: Athun weź nie gadaj tylko oglądaj ![]() @down: Dałem ocknąć, może być :}?
Ostatnio edytowany przez Gotti - 02-05-2007 o 17:52. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() No i co tu mam komentować,bo nie za bardzo wiem,może nas oświecisz miszczu?
Polega na tym,co zwykła sesja RPG?To bardziej by pasowało do działu "RPG" Ehh,ludzie na takich sesjach trza się wysilić,bo zdanie "budzę ich"to nie przemawia do mnie,musisz mieć własną historię świata,system itp. Bo z tego co tu wyczytałem,to żyją w jakimś wyimaigowanym świecie,chvj wie,w jakim,mają osobowość,oraz rasę,ale skąd rasa?Też to tylko chvj wie. Wysil się chłopie,bo pomysł może i ambitny,ale słabo wyrobiony,"na odjeb się" Popracuj nad tym... @Up: Macie przykładowe sesje: www . lastinn . info (sklejcie to bo nie mogę linków dawać :>) na tym się wzorójcie :> A nie "Gdy ujrzałem moich przyjaciół leżących na ziemi, próbowałem ich ocknąć." To cały post?Śmiech na sali! Ostatnio edytowany przez Oerciak - 02-05-2007 o 18:05. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: W piekle pomiedzy Sezem, a Drakonem
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() zal.pl Czy wy nie macie nic innego tylko wszytsko zgapiacie? Może i masz pozwolenie, ale jak Misza to zrobił to ty też musisz? Ech... Wymyśl coś własnego to pogadamy...
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @DracoR:
A ktoś chce z tobą gadać....? @Edit: Właśnie, Sir Speed ma racje... Misza tego nie wymyślił, on tylko wpadł na pomysł aby zrobić coś w tym stylu. Zeberek nie przejmuj sie tymi [ludźmi] którzy mówią że to plagiant... ZEBEREK DAJESZ
Ostatnio edytowany przez Gotti - 02-05-2007 o 18:15. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Czemu tylko 4 osoby u Miszy maja sie bawic?
RPG to nie miszy pomysl tylko ludzi pewno juz na emeryturze, a ze Misza wlozyl to na forum to tlyko korzystac a nie pluc sie na to ze nietylko on chce takei cos miec(temat) bo niechce. Plagiat g** a nie plagiat inna fabula inni gracze inny temat ......
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Fake może wyjsc cos z tego (mam na dzieje że ten fake dokonczysz!) Powinienes powidziec (albo dac krótkie predstawienie) jak oni sie tam znalezli. Jesli rozbil sie statek to lepiej by wygladalo jakby jakiesz szczatki statku na plazy byly. Uuu a ja chce być następny!!!!1 jesli dobrze wyczytałem to cza to muwic na gg??? Gotti masz racje Zeberek! Zeberek! Zeberek! PS: Gotti to co mamy robić w fake to do zeberka na gg Jesli to bezludna wyspa to daj jakies mini ekwipunek (np: ze wraku statku, przydatny do zycia bo chyba ine chcesz zebysmy zmarli z głodu albo pozarla nas 4 oka bestia z Longalient rotfl.
![]() Ostatnio edytowany przez Zuma - 03-05-2007 o 12:36. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Zuma:
Spoko tera wiem xD
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czesc druga przed druzyna czeka maly wybor...razem czy osobno...
1.) ![]() 2.) ![]() 3.) ![]() 4.) ![]() 5.) ![]() 6.) ![]() 7.) ![]() Ktory gracz w ktorym kierunku chce pojsc..odpowiedzi na pw lub gg ps.:Muehehe troche zuo...chociaz nie dogadajcie sie miedzy soba czy chcecie razem czy jak a poki co ENJOY |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajnie wyszła ta część ciekawe co bendzie dalej.
To "(...)a właściewie kto to was znam tylko tam tego człowieka(...)" Zabrzmiało jakbyłbym jakims wyrzutkiem/wypierdkiem :< Mam nadzieje ze to sie nie powturzy hehe
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra czas na krytykę,chyba ostrą :>
Czy ktoś dał tutaj te dialogi czy ty sobie powymyślałeś? Bo tylko Gotti dał dialog. Jaka Lameria?Kurde gdzie to,co to?Opis byś dał,a nie jakoś chvjowo to prezentujesz. Czemu tam się znaleźli?Urodzili się tam i podrośli tam? To jedna z najgorszych sesji,nawet fake Miszy miał fabułę,a tu co?Kupa. Spotkali się na plaży,chvj wie czemu. Zaczeli gadać jakby nigdy nic,chvj wie czemu. Zobaczyli jakieś skrzyżowanie zaraz przy plaży,chvj wie czemu. Lasy Lamerii na północy,coś jeszcze jest na tym bożym świecie?A chvj to wie! To jest całe podsumowanie,weście się za porządną robote bo narazie to tylko jaja se robicie. Ostatnio edytowany przez Oerciak - 02-05-2007 o 20:37. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Boze co za syf, wy chyba nie wiecie o co w tym RPG nawet chodzi? Teksty poprostu denne, a atmosfera...
Zeberek zobaczyl ze ludziom spodobal sie pomysl Miszy, wiec pomyslal ze zrobi to samo chociaz gowno o tym wie. Chcial byc fajny...
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up x2: Wielkie dzieki oerta za to.Czemu?Wkoncu krytyka,ktora moze pomoc mi do samodoskonalenia a nie teksty takie jak: won,nara,wyjdz i nie wracaj czy nie twoje -.- Nastepne sceny beda lepsze zapewniam
@Up : Eh..i o tym wlasnie powiedzialem -.- CO MNIE OBCHODZI ZE SIE WSZYSTKIM PODOBALO? mnie sie spodobal wiec sadze ze takie cos powinno powstac i wielu wydaniach a jak powiedzial speed: czemu tylko tamta 4ka ma sie bawic w lochach i pijanych smokach...no i nie sadze zeby wszyscy uwazali ze pomysl z nopwym fake/rpg jest denny bo cos mi sie wydaje ze duzo ludzi sie zglaszalo... Zuma: Zabrzmiało jakbyłbym jakims wyrzutkiem/wypierdkiem :< Mam nadzieje ze to sie nie powturzy hehe BIORE TO DO OPISU ![]() Ostatnio edytowany przez Zeberek - 02-05-2007 o 20:42. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Oerciak:
Ja np. dawałem tekst Zeberkowi na gg ale nie taki -_-'' I chvj! @Cloy: Kazdy ma ten 1 raz I czemu piszesz "Wy" !? Hmm... czemu Zeberek gówno o tym wie??? Że nie umie tego zrobić w fake to juz inna sprawa, @Zeberek: ...
![]() Ostatnio edytowany przez Zuma - 02-05-2007 o 20:52. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Na waszym miejscu z "sesja RPG" zmieniłbym nazwe na "fake interaktywny", bo to RPG to za cholere podobne nie jest...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uwaga wazny komunikat do gracze ... poniewaz za cholere nie znam sie na robieniu fake interaktywnego...no coz loś jestem i tyle...prosze o zamkniecie tematu...do kitu jestem i tyle -.-...
Ps do graczy : Nie martwcie sie Darkss Postanowil przejac moje ,,obowiazki" wiec nie stracicie posadki ,,Gracza" bedziecie grac dalej ale nie u mnie tylko u darkssa... |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up:
Hah!Wiedziałem,że tak będzie! Na tym forum stworzenie fake "RPG" jest prawie nie możliwe,bo nikt nie potrafiłby wchłonąć tego klimatu(te ocknąć mnie rozbroiło)trzeba mieć pierw doświadczenie w takiej zwykłej sesji RPG... |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Strasznie cieniarskie. I wykonanie, i klimat (a raczej jego brak)... Może to i dobrze, że nie kontynuujesz...
|
![]() |